john1987 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καταρχας ως προς το τελος προσωπικα το βρηκα αστειο. Η εκδικηση και η ...ανωμαλια ομως να εχει καποιο οριο και σκοπο.Δηλαδη,οπως εχω πει και σε αλλα τοπικς δε με πειραζει η ανωμαλια (εξαλλου δυσκολα σοκαρομαι με κατι πλεον) οταν εξυπηρετει καποιο σεναριακο σκοπο ή καποιο νοημα και οχι οταν ειναι αυτοσκοπος. Το υπερεκτιμημενος το λεω υπο την εννοια οτι η εν λογω ταινια ειχε εξαιρετικες κριτικες (συγχρονος φρανκενσταιν και λοιπες αερολογιες) και καθε δουλεια του Αλμοδοβαρ παρουσιαζεται τουλαχιστον ως κατι αξιολογο. Τωρα αν αρκουν κατι ψαγμενα σκηνοθετικα πλανα και η πρωτοτυπια του σεναριου για να κανουν το δερμα που κατοικω εξαιρετικη ταινια αμφιβαλλω.
Ceridwen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ποιος δεν θα ήθελα να κάνει τα ίδια άμα μπορούσε σε μία ανάλογη περίπτωση οπου κάποιος έχει προξενήσει τέτοια ζημιά στην κόρη σου. Seriously. Κάτι τέτοιο θα ήθελες να κάνεις; τεράστιο >>> θα ήθελες να δώσεις σε αυτόν που θεωρείς βιαστή της κόρης σου την όψη της αυτοκτονημένης γυναίκας σου και να τον πηδήξεις; Η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου. Φαντάζομαι, επειδή είναι του Almodovar, ότι πρόκειται για μια αλληγορία για ότι δεν επιλέγουμε το σώμα που γεννιόμαστε κι ότι πρέπει να το αγαπήσουμε όποιο και να ναι (!) λέω τώρα. Όλα αυτά που ακούγονται καλά στη θεωρία αλλά το αποτέλεσμα μου φάνηκε καπως ανόητο. Το τέλος δεν μου φάνηκε καθόλου μα καθόλου happy ή αστείο. Προς το εφιαλτικο είναι θα λεγα Αλλά κυρίως τη βρήκα κάπως βαρετή.
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Seriously. Κάτι τέτοιο θα ήθελες να κάνεις; τεράστιο >>> θα ήθελες να δώσεις σε αυτόν που θεωρείς βιαστή της κόρης σου την όψη της αυτοκτονημένης γυναίκας σου και να τον πηδήξεις; ... Εγω εννούσα πως θα ήθελα να του κόψω τα αρχίδια και μετά να τον ράψω ώστε να ζήσει όσα περισσότερα χρόνια γίνεται, ούτε γυναίκα, ούτε άντρας, ούτε τίποτα. Βρές μου εσύ πιο τίμια τιμωρία. Ο θάνατος και η φυλακή είναι πολύ λίγα για τέτοια αδικήματα.
totem_lost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απολαυστικά διαστροφική! Όλα είναι θέμα γούστου όλα φυσικά, δεν βρίσκω λόγο να μην πεί κάποιος και για τα έργα του Dali ότι είναι 'ανούσιες ανωμαλίες', οπότε μερικά πράγματα είτε σου ταιριάζουν είτε όχι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα