greekparot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να φτιάξω ένα απλό site στο οποίο θα πουλαω κάποια συνδρομητικη υπηρεσία. Θέλω να βάλω σαν τροπο πληρωμής το paypal. Που μου προτείνετε να κάνω την έναρξη του site; Η κατοχύρωση του θα γίνει σε .com Εάν υπάρχει και κάποιος web site builder ακόμη καλύτερα..
alexitsios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 θα σου έλεγα να αποφύγεις sidebuilders. Καλύτερα να το φτιάξεις με κάποιο cms όπως το wordpress. Αν δεν ξέρεις πως να το στήσεις, έχω φτιάξει κάποια εκπαιδευτικά βίντεο εδώ: Εγκατάσταση wordpress Δημιουργία σελίδων, δημοσιεύσεων και χρηστών Widgets & links themes & settings Η υπηρεσία που θα έχεις τι θα είναι περίπου; Ίσως να σου κάνουν κάποιες ecommerce πλατφόρμες για wordpress. Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το είδος της υπηρεσίας, ίσως να μπορούμε να σε κατευθύνουμε καλύτερα.
greekparot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα υπαρχουν 3 επιλογες με 3 κουμπια paypal. Το καθενα θα αφορα για συνδρομη 1 μηνα / 3μηνες / 6μηνες. Αφου με πληρωσει ο πελατης τοτε εγω θα επικοινωνω μαζι του με email για την παρεχομενη υπηρεσια που αγορασε. Δηλαδη ουσιαστικα δεν θελω κατι εξειδικευμενο. Μια απλη σελιδα οπου θα περιγραφω τι ακριβως "πουλαω" και απο κατω τα κουμπια του paypal. Αξιζει το κοπο λες να ασχοληθω με wordpress; Να αγορασω βιβλιο ή να ψαχτω στο ιντερνετ;
alexitsios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει να μάθεις ένα δυναμικό σύστημα από το να ασχοληθείς να μάθεις κάποιον site builder. Τα βίντεο που έχω φτιάξει θα σε βοηθήσουν στο να φτιάξεις ένα site. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο βιβλίο, αφού καλύπτω τις βασικές γραμμές. Σχετικά με το paypal, μπορείς να περάσεις κάποιο shopping cart για wordpress ή να φτιάξεις με το paypal buttons για αγορά της συνδρομής.
Kostas-zio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Θα σου πρότεινα να πας σε Joomla έτσι ώστε αν χρειαστεί στο μέλλον να το αναπτύξεις όσο θέλεις. Το Joomla είναι πολύ εύκολο CMS και έχει την μεγαλυτέρη κοινότητα για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις. Αν επιθυμείς Hosting για να ξεκινήσεις μπορείς να δεις εδώ. Σε όλα τα πακέτα υπάρχει το Softaculous το οποίο σου κάνει την εγκατάσταση του Joomla σε 1 λεπτό. Επίσης υπάρχει και Site builder αλλά δεν θα στο πρότεινα για την χρήση που το θέλεις. Επίσης παρέχεται και Joomla υποστήριξη για οποιαδήποτε απορία έχεις στο ξεκίνημα θα μπορείς να ανοίξεις ένα αίτημα υποστήριξης. Καλή αρχή!
alexitsios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν και ήμουν joomlas στο παρελθόν, θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο cms έχει τελειώσει. Όλοι πλέον αν κάνεις ένα Google search θα δεις ότι παραπονιούνται για την τροπή που έχει πάρει το θέμα. Το wordpress από την άλλη είναι σταθερό στην πορεία του εδώ και χρόνια και μπορείς να κάνεις πολύ πιο εύκολα τα ίδια πράγματα που θα έκανες με το joomla. Εγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει καια με το wordpress, χρησιμοποιώντας softaculous ή fantastico. Το χειρότερο με το joomla είναι οι αναβαθμίσεις, οι οποίες είναι δύσκολες και δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη σε νέες εκδόσεις.
fouros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Θα σου πρότεινα να πας σε Joomla έτσι ώστε αν χρειαστεί στο μέλλον να το αναπτύξεις όσο θέλεις. Το Joomla είναι πολύ εύκολο CMS και έχει την μεγαλυτέρη κοινότητα για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις. Αν επιθυμείς Hosting για να ξεκινήσεις μπορείς να δεις εδώ. Σε όλα τα πακέτα υπάρχει το Softaculous το οποίο σου κάνει την εγκατάσταση του Joomla σε 1 λεπτό. Επίσης υπάρχει και Site builder αλλά δεν θα στο πρότεινα για την χρήση που το θέλεις. Επίσης παρέχεται και Joomla υποστήριξη για οποιαδήποτε απορία έχεις στο ξεκίνημα θα μπορείς να ανοίξεις ένα αίτημα υποστήριξης. Καλή αρχή! Βλέπω πως το insomnia γίνεται καλός τρόπος για υποψήφιους πελάτες στην εταιρία σου. Βάλε και συ ενα banner να το βοηθήσεις
greekparot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Μπορει να μου προτείνει κάποιος και ένα φθηνο host κατα προτίμηση στο εξωτερικό.
alexitsios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στη http://www.stigmahost.com/ , η οποία έχει έδρα στην Κύπρο.
pOLoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αν και ήμουν joomlas στο παρελθόν, θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο cms έχει τελειώσει. Όλοι πλέον αν κάνεις ένα Google search θα δεις ότι παραπονιούνται για την τροπή που έχει πάρει το θέμα. Το wordpress από την άλλη είναι σταθερό στην πορεία του εδώ και χρόνια και μπορείς να κάνεις πολύ πιο εύκολα τα ίδια πράγματα που θα έκανες με το joomla. Εγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει καια με το wordpress, χρησιμοποιώντας softaculous ή fantastico. Το χειρότερο με το joomla είναι οι αναβαθμίσεις, οι οποίες είναι δύσκολες και δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη σε νέες εκδόσεις. όχι και έχει τελειώσει το joomla
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 όχι και έχει τελειώσει το joomla Εντάξει, ακόμα δεν έχει τελειώσει. Και αυτό λόγω του μεγάλου user base του. Αλλά πάει ολοταχώς προς τα εκεί. Υπάρχουν πολύ καλύτερα CMS εκεί έξω.
pOLoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχουν πολύ καλύτερα CMS εκεί έξω. όπως το wordpress ;
alexitsios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύω πως το wordpress ή το drupal είναι πολύ καλύτερα cms. Με το wordpress μπορείς να κάνεις πλεον ότι και με το joomla, αλλά πολύ πιο εύκολα.
pOLoS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δε θα το έβαζα το wordpress στη κατηγορία cms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα