Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια 960Τ ερωτηση!

Unabomber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ειχα ενεργοποιημενο φιλε, αλλα το εβγαλα και ανεβηκε κατα 1 βαθμο μονο η θερμοκρασια.

ποιες ειναι οι κλασσικες θερμοκρασιες για αυτους τους cpu ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ειχα ενεργοποιημενο φιλε, αλλα το εβγαλα και ανεβηκε κατα 1 βαθμο μονο η θερμοκρασια.

ποιες ειναι οι κλασσικες θερμοκρασιες για αυτους τους cpu ?

σε idle με stock ψυχτρα γυρω στους 35 εχω. αντε με καλη αεροψυκτρα να χεις το λιγοτερο 25-28 σε ηρεμια. δοκιμασε και με hwmonitor να δεις τι θερμοκρασιες λεει, ειναι πιο αξιοπιστο απο το everest. αλλα αφου και το bios τα ιδια σου λεει τι να πω

Ετσι οπως εισαι τρεξε ενα ιντελβθρν τεστ και εαν δεν πιασει τουλαχιστον 45αρια τοτε κατι παιζει με τους sensores.στο very high το τεστ τουλαχιστον ετσι?

και επισης δοκιμασε να τον ξεκλειδωσεις σε εξαπυρηνο (ετσι και αλλιως μετα δεν θα βλεπεις καθολου θερμοκρασιες :mrgreen: ) και τελος οπως ειπε ο φιλος απο πανω χρησιμοποιησε το hw monitor.

Μεγάλε πως γίνεται με αερόψυκτρα να έχεις temps χαμηλότερες από θερμοκρασία δωματίου;

κοιτα φιλε στην φωτο 1 εινε η θερμοκρασια στο ψιγειο μου (δεν εχω αλλο θερμομετρο)

και στο δωματιο τωρα εχω aircondition με κληστη πορτα και υποθετω οτι εχει κοντα 25c

φωτο 2 σε idle

φωτο 3 full load

post-229874-0-44741100-1326799112_thumb.jpg

post-229874-0-96355100-1326799120_thumb.jpg

post-229874-0-01985500-1326799303_thumb.jpg

κοιτα φιλε στην φωτο 1 εινε η θερμοκρασια στο ψιγειο μου (δεν εχω αλλο θερμομετρο)

και στο δωματιο τωρα εχω aircondition με κληστη πορτα και υποθετω οτι εχει κοντα 25c

φωτο 2 σε idle

φωτο 3 full load

ελα μια χαρα εισαι. μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου. τη θερμοκρασια της cpu τη διαβαζεις στον δεικτη TMPIN1 (=τιμη που διαβαζεις και μεσα στο bios) που ειναι στους 29 σε idle οπως φαινεται και ειναι απολυτως φυσιολογικη.

ενδεικτικα εχω 35 βαθμους στη cpu και 26 στους πυρηνες.

φωτο 2 σε idle

φωτο 3 full load

σχεδον(αποκλιση +- 2 βαθμους) τις ιδιες Θερμοκρασιες μου βγαζει και μενα το HW monitor.

ελα μια χαρα εισαι. μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου. τη θερμοκρασια της cpu τη διαβαζεις στον δεικτη TMPIN1 (=τιμη που διαβαζεις και μεσα στο bios) που ειναι στους 29 σε idle οπως φαινεται και ειναι απολυτως φυσιολογικη.

ενδεικτικα εχω 35 βαθμους στη cpu και 26 στους πυρηνες.

αααααααααααααααα sorry παιδια εγω νομιζα οτι η θερμοκρασια της cpu εινε οσο τα core αλλα τωρα καταλαβα

εγω τοσο καιρο κοιταγα τους πυρινες και οι θερμοκρασιες μου φαινονταν πολυ χαμηλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...