Unabomber Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Χαιρετω. Eχω εναν 960Τ και οι θερμοκρασιες που μου δινει το everest και το HWmonitor για τους cores ειναι ή περιεργα χαμηλες ή οντως ειναι ψυχρος ο cpu αυτος. σε idle κατασταση με στοκ ρολογια ειναι 19 βαθμους σε load κατασταση με στοκ ρολογια παει 35 βαθμους (intelburntest) σε overclock στα 3.6 χωρις να εχω πειραξει ρευματα και σε idle κατασταση ειναι 21 βαθμους σε overclock στα 3.6 χωρις να εχω πειραξει ρευματα και σε load κατασταση εφτασε μεχρι 39 βαθμους. (intelburntest) και ρωταω τωρα, ειναι λογικες οι θερμοκρασιες αυτες ρε παιδια ? αναμενω τις απαντησεις σας. thanks...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αν εχεις 10 βαθμους μεσα στο σπιτι ναι αν και οι idle ειναι πολυ χαμηλες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί να έχει μια kickass ψύχτρα... Αν όντως έχει την stock ψύκτρα τότε ή χαλασμένα sensors έχει ή πρέπει να χρησιμοποιήσει και το Speccy για να δεί θερμοκρασίες και να ξαναποστάρει ή όντως έχει 10*C στο δωμάτιο Edit: Τώρα είδα σε review ότι η Coolermaster V10 που βλέπω στην υπογραφή σου δεν είναι ΤΟΣΟ πανίσχυρη άρα είναι 1 απο τα άλλα...Δοκίμασε και πόσταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 την v10 εχει που απο επιδοσεις,ειναι μια χαρα,αλλα με θερμοκρασια στους 18 δωματιου δεν γινεται να το ριξει τοσο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Οντως, εγώ πιστεύω ότι είναι μάλλον λάθος του Everest, πάντα λάθη κάνει αυτό. Και εμένα κάτι τέτοια τρελά μου έκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εγω με την coler master χ3 εχω σε idle το πολυ 18-20 και σε full load max 30c (θερμοκρασια δοματιου 25c) και εινε overclock στα 3.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Με την Coolermaster Hyper TX3 λές τώρα ;;; Και με ποιά πάστα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ναι αυτη την ψικτρα ενωουσα..... παστα εβαλα αυτη που ειχε μεσα εινε της coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 W O W ! ! ! :confused: Αυτή σκόπευα να πάρω και έχω και την 990χα, θα ενημερώσω μόλις έχω κι εγώ αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 και με το speccy τις ιδιες θερμοκρασιες δειχνει. στην V10 εχω αλλαξει φουρφουρια και εχω βαλει αυτα http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=42&lng=en Παιζουν καποιο ρολο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 τσέκαρε και θερμοκαρσίες μέσα απο το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 στο bios 27 βαθμους δειχνει. τελικα ειναι ΄΄ψυχρος΄΄ επεξεγαστης ? επισης γνωριζετε μεχρι ποσα παει χωρις να πειραξουμε ρευματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τότε μάλλον χαλασμένα sensors έχεις φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το θεμα ειναι αμα ειναι χαλασμενα τα sensors δεν θα ανεβαζε την θερμοκρασια οταν ετρεχα benchmarks και θα ηταν κολλημενα. σωστα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εγω με την coler master χ3 εχω σε idle το πολυ 18-20 και σε full load max 30c (θερμοκρασια δοματιου 25c) και εινε overclock στα 3.6 Μεγάλε πως γίνεται με αερόψυκτρα να έχεις temps χαμηλότερες από θερμοκρασία δωματίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα