johnyb98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Θέλω να περάσω Windows 7 32-bit σε μία μητρική ASUS M4A88T-M. Θα περάσω τους drivers και θα συνεχίσω να δουλεύω. Ο υπολογιστής είναι φρέσκος (ημέρας ). Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι απ' τα utilities του site, ποιά είναι απαραίτητα να εγκαταστήσω. Εδώ, για να μπορέσετε να με κατατοπίσετε, να σας πω ότι θέλω ένα pc-άκι απλά για να κάνω τη δουλειά μου. Ούτε games, ούτε overclocking, ούτε να βλέπω θερμοκρασίες και να ελέγχω ανεμιστηράκια, ούτε τίποτα. Απλά να μπαίνω ένα internet και να δουλεύω αρχεία. Καταλάβατε. Απλά πραγματάκια. Μπορείτε να μου πείτε αν απ' αυτά τα 25 utilities είναι απαραίτητο να περάσω κάποιο(α) ή όχι; Ευχαριστώ !!
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όχι, για τη δουλειά που το θέλεις, δεν είναι απαραίτητο κανένα. Πέρνα όλους τους drivers που χρειάζεσαι και ξέχνα τα.
juno12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ψιλοάσχετο αλλά μη δοκιμάσεις ποτέ bios update με την εφαρμογή της asus σε περιβάλλον windows. πολλοί έχουν μείνει με τη μητρική στο χέρι.
conkal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ενας απο αυτους ειμαι και εγω με την Ρ5Ε3 .
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Έτσι, προχωράμε μπροστά! Παλιά θυμάμαι μια χαρά δούλευε το bios update μέσω windows, είχα κάνει πάμπολα στην P4TE που είχα τον καιρό του Νώε.
juno12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 κι εμένα μου είχε δουλέψει μια φορά σε P5B και windows vista 32bit. όταν το δοκίμασα με windows vista 64bit νόμιζα ότι την brickαρα και θα πήγαινε για πέταμα. ευτυχώς το επανέφερα από usb stick.
johnyb98 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ψιλοάσχετο αλλά μη δοκιμάσεις ποτέ bios update με την εφαρμογή της asus σε περιβάλλον windows. πολλοί έχουν μείνει με τη μητρική στο χέρι. Δεν το γνώριζα, αλλά καλά και έδωσες την πληροφορία. Όσα BIOS updates έχω κάνει σε ASUS mobos τα έχω κάνει από εκκίνηση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ψιλοάσχετο αλλά μη δοκιμάσεις ποτέ bios update με την εφαρμογή της asus σε περιβάλλον windows. πολλοί έχουν μείνει με τη μητρική στο χέρι. Μαλιστα.προσωπικα σε 2 asus (στην δικη μου και στου αδερφου μου) εχω κανει σαν συνολο καμια 5 bios updates με το προγραμματακι τους (απλα κατεβαζεις πρωτα το αρχει,το σωζεις και μετα το περνας,οχι απευθειας μεσω ιντερνετ) και δεν εχουν κανενα προβλημα.στην δικη μου μαλιστα ειχα και ενεργοποιημενο το overclocking profil μου και το κρατησε.τι να πω,ισως επηρεαζει το οτι ηταν με amd chipsets. Οσον αφορα τα προγραμματα εχω βρει πολυ χρησιμα το asus AIsuite για το epu που ριχνει τις επιδοσεις οταν δεν χρειαζεται αλλα και το qfan που φτιαχνεις profil στα ανεμιστηρια. Τα χρησιμοποιω προσωπικα και με εχουν βολεψει παρα πολυ.
conkal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το προγραμματακι εμενα μου ειχε κολησει σε 64μπιτ windows 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα