Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:wub:

ελα νταξ τελος το τρολλ.

Για πες τι εννοεις γιατι εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα χριστο

αν καταλαβα καλα εννοει να βαλει σε "προγραμμα" το fan σε τι ταχυτητες να τρεχει αναλογα με τη θερμοκρασια. φιλε αυτο εσυ θα το δεις αναλογα με το πως παει η καρτα σου

Δημοσ.

Εγω εβαλα το 1300 στο 13400 το 1500 στο 1700 σε μια dfi

BOuaxaxaxa :devil:

Γιάννη γίνε πιο κατατοπιστικός ρε συ γιατί και ο τίτλος του θέματος ψιλο-παραπλανητικός είναι(τι ψιλό δηλαδή, χάλια μαύρα είναι). Εγώ πάλι το κατάλαβα το ποστ σου, μιλάς για ποσοστό λειτουργίας του fan συναρτήσει της θερμοκρασίας. Αλλά γίνε λίγο πιο κατατοπιστικός. Για πια κάρτα μιλάμε και τι cooler έχει

Δημοσ.

και γιατί το πειράζεις το φαν? έχεις κάποιο θέμα? Ανάλογα τι θες να κάνεις, περισσότερη ησυχία καλύτερη ψύξη, αλλάζει το πράγμα αλλά δεν αναφέρεις τίποτε.

Τέσπα μπορείς να δοκιμάσεις αυτο

temp 34 60 73 80 87 93 95 100

fan 30 40 52 61 70 80 90 100

Δημοσ.

Α μάλιστα. Τότε κατά πάσα πιθανότητα, αν αυτά τα 80άρια είναι καινούριο φρούτο, να θέλει καθάρισμα το blower και υπόλοιπο σύστημα ψύξης απο σκόνη και να βάλεις καινούρια πάστα. Αν δε θέλεις να μπλέκεις πολύ το πρώτο βήμα κάντο οπωσδήποτε δεν είναι τίποτα.

Ψάξε στο νετ για guides για τη δική σου κάρτα συγκεκριμένα. Μη το φοβάσαι(λίγες βιδούλες είναι) αλλά να σαι προσεχτικός.

Δημοσ.

Α μάλιστα. Τότε κατά πάσα πιθανότητα, αν αυτά τα 80άρια είναι καινούριο φρούτο, να θέλει καθάρισμα το blower και υπόλοιπο σύστημα ψύξης απο σκόνη και να βάλεις καινούρια πάστα. Αν δε θέλεις να μπλέκεις πολύ το πρώτο βήμα κάντο οπωσδήποτε δεν είναι τίποτα.

Ψάξε στο νετ για guides για τη δική σου κάρτα συγκεκριμένα. Μη το φοβάσαι(λίγες βιδούλες είναι) αλλά να σαι προσεχτικός.

οκ ευχαριστώ :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...