zHsHs_87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια ψαχνω για ενα καινουριο λαπτοπ σχετικα καλο για μια φιλη μου εχω δει αυτα τα δυο μπορειτε να με βοηθησετε λιγο?? γυρο στα 800 το θελω για γενικη χρηση για εργασιες για τη σχολη για ταινιεσ για παιχνιδια για την ωρα σκεφτομαι κατι σε dell ή hp Dell Inspiron Q15R 5110-8303 kai to HP Pavilion DV6-6B14EV μπορειτε να με βοηθησετε απ οτι καταλβα μεγαλη διαφορα εχουν στη κρατα γραφηκως ποια απ της δυο ειναι καλυτερη!! περιμενω την βοηθεια σας ή ακομα και να μου προτινετε καποιο αλλο !!!!
zHsHs_87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλυτερο σερβις απ οτι το αλλο και γενικα ειναι καλυττερο αλλα δεν ξερω!!!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ζηση υποψιν οτι το dell εχει 2 usb3.0/ 2 usb 2.0/e sata/HDMI/VGA αλλα στο getitnow δεν το αναφερει σωστα. εχω το μικρο του αδερφακι και ειναι μια χαρα μοντελο Η διαφορα τους ναι οντως ειναι στην καρτα γραφικων.Η 6490m ειναι πιο δυνατη απο την gt525 στα ρολογια,shaders κλπ αλλα εχει ως μειονεκτημα τον 64bit διαυλο. Με την 525 θα μπορεσεις να παιξεις παιχνιδια σε ικανοποιητικα γραφικα,απλα μην περιμενεις bf3 σε ultra κλπ,στο medium ισως ναι. 6490m GT525m
zHsHs_87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι συγουρα δεν εχω και τρελες απετισεις απ τη μηχανημα αλλοστε δνε ειναι για μενα ειναι τη κοπελα μ απλα θελει ενα καλο λαπτοπ να μπορει να κανει ανετα εργασειες να αντεχει αξιπιστικο και για παιχνιδια αλλο οχι και τπτ το σοβαρο κανα sims , manager και τετοια!!και εγω στο dell καταληγω!!! εσυ εισαι υκανιποιιμενος απ το dell σου?? ευχαρσιτω πολυ !!!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 για τετοιες εφαρμογες* και ο i5 θα την καλυψει απολυτα και με το παραπανω.Ικανοποιημενος ως ενα βαθμο ναι,μιας και ειναι λιγο παραξενα με την amd που φοραει,δεν με αφηνει να περασω τους τελευταιους catayst γιατι δεν περιεχει μεσα την εφαρμογη ωστε να γυρισουν τα γραφικα στον επεξεργαστη(Intel HD 3000) και μου λεει οτι δεν βρεθηκε συμβατη συσκευη κλπ(σκεψου θελω να παιξω dirt 3 και δεν μπορει να το βαλει ουτε σε πληρη οθονη) λιγο στον ηχο εχει θεμα με καποιες ελαχιστες παραμορφωσεις στον ηχο σε τερμα ενταση.Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.Η μπαταρια μου με βγαζει μεχρι 5 ωρες περιπου σε χαλαρο σερφαρισμα με χαμηλη φωτεινοτητα. *εκτος και αν χρησιμοποιει τιποτα autocad κλπ και χρειαζεται τοση πολυ υπολογιστικη ισχυ.
zHsHs_87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ναι σιγουρα και i5 θα ητνα μαι χαρα οχι ποιο πολυ προγραμματα στατιστικης χρησημοποιει!!! απλα το θεμα ειανι και μελοντικο αν ειναι να δωσει καποια λεφτα να της κρατησει!!! στην αρχη ελεγε γυρο στα 600 μετα ειπε 800 και να της κρατησει καμια 5ετηα !!!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ναι σιγουρα και i5 θα ητνα μαι χαρα οχι ποιο πολυ προγραμματα στατιστικης χρησημοποιει!!! απλα το θεμα ειανι και μελοντικο αν ειναι να δωσει καποια λεφτα να της κρατησει!!! στην αρχη ελεγε γυρο στα 600 μετα ειπε 800 και να της κρατησει καμια 5ετηα !!!!!! το ποσο θα κρατησει δεν το ξερει κανεις,ακομα και την πιο προσεκτικη χρηση να του κανει αδερφε. Στην 5ετια ισως να θελει δισκο μιας και θα εχει παιξει,μπορει πολλα πραγματα(οχι δεν θελω να φανω απαισιοδοξος:-D) Αν εννοεις απο τεχνολογικο τομεα,στανταρ ο i7 θα σας παει παραπερα απο επιδοσεις.
zHsHs_87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ακριβως απο τεχνολογικης αποψεος το λεω!!! οποτε και εμεις εκει καταληγουμε και και ιδικα στο dellαπ τη get it now εκτος απ αυτο ξερεις κανεις καποιο μαγαζη που να εχει καλυτερη προσφορα?? ευχαριστω πολυ!!!
eko13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 περιεργως το ντελ σε αυτην την περιπτωση νικαει και στο βαλιου φορ μανι, εχει και πιο γρηγορο σκληρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα