Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 sattack βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι θα τους έστελνε η WD refurbished, γιατί εγώ δεν το πιστεύω, αλλά ακόμα κι αν τους έστελνε πιστεύεις ότι δεν θα τον έβαζαν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ μέσα σε έτοιμο μηχάνημα και θα τον πούλαγαν σαν κανονικό?
sattack Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 δηλαδη εγω να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μου δωσουν καινουργιο, και αυτοι τον refurbished να τον χωσουν σε ετοιμο μηχανημα για νεο, για να ισοφαρισουν την απαιτηση μου? εγω λεω να ειμαστε λιγο πιο λογικοι στις απαιτησεις. παλιο hardware που σου χαλασε και σου δινουν ιδιων δυνατοτητων refurbished, με υπολοιπο εγγυησης, ειναι τιμια αντιμετωπιση. για το Πλαισιο που λεγαμε οτι ειχε καλο RMA και τωρα χαλασε, τι ποσοστο ευθυνης αναλογει σε αυτους που καιγανε hardware επιτηδες για να παρουν νεο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 δηλαδη εγω να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μου δωσουν καινουργιο, και αυτοι τον refurbished να τον χωσουν σε ετοιμο μηχανημα για νεο, για να ισοφαρισουν την απαιτηση μου? αν κατάλαβες από το post μου ότι έγραψα κάτι τέτοιο, τότε τα ελληνικά μου πρέπει να είναι χειρότερα και από εξωγήινου...
vasi Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 μπορουν αραγε να πουλησουν στο εξωτερικο !! οπως πουλανε σε μας ή θα τους πάρουν με τις πετ....
cgiovarthis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μετα 4,5 μηνες κ ενω εχω κανει την καταγγελια εχω λαβει απαντηση χωρις νοημα απο τα eshop στην καταγγελια μου(η απαντηση ηταν οτι μου ελεγαν κ στο τηλεφωνο πριν τους καταγγειλω) σημερα λαμβανω αυτο το sms... Το απογευμα θα παω απο εκει να δω τι εχει παιχτει... Sent from my iPhone using Insomnia
aer Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εγω λεω να ειμαστε λιγο πιο λογικοι στις απαιτησεις. παλιο hardware που σου χαλασε και σου δινουν ιδιων δυνατοτητων refurbished, με υπολοιπο εγγυησης, ειναι τιμια αντιμετωπιση. Είναι τίμια αντιμετώπιση όπως λες αλλά έπρεπε το ησοπ να εξυπηρετήσει μεσα σε 2-3 μερες το πολύ τον πελάτη του και εκείνο μετά να εξυπηρετηθεί από τον προμηθετή του. εξαλλου εαν δουλεύει ο δισκος χωρις προβληματα δεν σε ενδιαφέρει αν είναι καινούργιος ή ριφαμπ, σωστά? Αυτό που μετράει είναι το πόσο γρήγορα θα εξυπηρετηθεί ο πελάτης. για το Πλαισιο που λεγαμε οτι ειχε καλο RMA και τωρα χαλασε, τι ποσοστο ευθυνης αναλογει σε αυτους που καιγανε hardware επιτηδες για να παρουν νεο? Τραγικό εαν συνέβαινε, όμως άλλες εποχές τότε - παχιές αγελάδες! Ξερεις ποσοι "άσχετοι" (με την καλή έννοια έτσι όχι ότι εγώ είμαι ψαγμένος) έχουν φαει φόλα Εχω πολλές ιστορίες για το πλαίσιο. Αλλά κατά την άποψη σου έχασε ή κέρδισε τελικά το πλαίσιο από την πολιτική του καλού rma? Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι μονο κέρδισε!
cgiovarthis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πηγα τελικα απο το e-shop.... Τελικα οντως μετα απο 4 μηνες κ 19μερες μου επεστρεψαν επισκευασμενο τον δισκο μου. Ο δισκος σταλθηκε λεει στην WD επισκευαστηκε κ μου τον εστειλαν καινουριο. Η καταγγελια εκανε την δουλεια της μαλλον εστω κ χρονοβορα... Να υπενθυμισω οτι την προταση που μου ειχαν κανει να σταλει ο δισκος στην WD, να επισκευαστει κ να μου επιστραφει με μεσο ορο αναμονης 1-2μηνες την ειχα απορριψει εγω ο ιδιος... Κ αφου ως μονη αλλη λυση μου εδιναν την πιστωση εκανα την καταγγελια... Η καταγγελια μαλλον τους εκανε να παρουν πρωτοβουλια κ να τον στειλουν μονοι τους για να με καλοπιασουν κιολας... Το θεμα τελειωσε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 να ξαναγοράσεις από eshop
alex89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πηγα τελικα απο το e-shop.... Τελικα οντως μετα απο 4 μηνες κ 19μερες μου επεστρεψαν επισκευασμενο τον δισκο μου. Ο δισκος σταλθηκε λεει στην WD επισκευαστηκε κ μου τον εστειλαν καινουριο. Η καταγγελια εκανε την δουλεια της μαλλον εστω κ χρονοβορα... Να υπενθυμισω οτι την προταση που μου ειχαν κανει να σταλει ο δισκος στην WD, να επισκευαστει κ να μου επιστραφει με μεσο ορο αναμονης 1-2μηνες την ειχα απορριψει εγω ο ιδιος... Κ αφου ως μονη αλλη λυση μου εδιναν την πιστωση εκανα την καταγγελια... Η καταγγελια μαλλον τους εκανε να παρουν πρωτοβουλια κ να τον στειλουν μονοι τους για να με καλοπιασουν κιολας... Το θεμα τελειωσε... Aν η καταγγελεία τους έκανε να σε εξυπηρετήσουν σε 4μιση μήνες τότε....καλύτερα να τον πήγαινες με τα πόδια στην wd ;P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα