Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ετοιμος να στειλω και εγω rma.

και εχω καποιες αποριες με το πακεταρισμα και τα καρτελακια που πρεπει να βαλω πανω

Λοιπον θα τον βαλω σε αντιστατικο σακουλακι, τυλιγμένο σε φυσαλιδες σε ενα κουτι χαρτινο.

Θα εκτυπωσω το καρτελακι που μου εχει βγαλει και θα γραψω σε 3ης πλευρες με μαρκαδορο το #RMA number

Αυτο εδω με εχει μπερδεψει λιγο :

scaled.php?server=401&filename=99827721.png&res=medium

Πρεπει να το συμπληρωσω ? Αν ναι απλα υπογραφη και ημερομηνια?Κατα τα αλλα τα εχω κανει σωστα ?(πακεταρισμα κτλ)

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν και αυτες οι περιπτωσεις ειναι να μην σου τυγχουν, δεν θεωρω οτι ειναι καπου λαθος το eshop. Σου λεει εργοστασιακη επιστροφη (δεν νομιζω να λεει αποκλειστικη εγγυηση eshop) ή πιστωση στην αρχικη αξια. Η πιστωση στην σημερινη τιμη δεν νομιζω να ισχυει πουθενα... Τι φταιει το eshop αν οι σκληροι εχουν παρει την ανηφορα...

Δημοσ.

Αν και αυτες οι περιπτωσεις ειναι να μην σου τυγχουν, δεν θεωρω οτι ειναι καπου λαθος το eshop. Σου λεει εργοστασιακη επιστροφη (δεν νομιζω να λεει αποκλειστικη εγγυηση eshop) ή πιστωση στην αρχικη αξια. Η πιστωση στην σημερινη τιμη δεν νομιζω να ισχυει πουθενα... Τι φταιει το eshop αν οι σκληροι εχουν παρει την ανηφορα...

Φταίνε επειδή δε δέχονται να τον αντικαταστήσουν με κάποιον απ αυτούς.

Όπως και στο ότι του ανέφεραν έναν αποτρεπτικό χρόνο αναμονής για την αλλαγή του δίσκου.

Δημοσ.

καλημέρα φιλε Ντίνο εγω τον εστειλα χωρις αυτο διοτι υπολογισα οτι παει Γερμανία εσταλει ο δίσκος 22/2 και ακομη να μου στειλουν μυνημα αν εχει γινει η παραλαβή του λένε σε 7 εργασιμες μέρες είδωμεν !!

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ετοιμος να στειλω και εγω rma.

και εχω καποιες αποριες με το πακεταρισμα και τα καρτελακια που πρεπει να βαλω πανω

Λοιπον θα τον βαλω σε αντιστατικο σακουλακι, τυλιγμένο σε φυσαλιδες σε ενα κουτι χαρτινο.

Θα εκτυπωσω το καρτελακι που μου εχει βγαλει και θα γραψω σε 3ης πλευρες με μαρκαδορο το #RMA number

Αυτο εδω με εχει μπερδεψει λιγο :

scaled.php?server=401&filename=99827721.png&res=medium

Πρεπει να το συμπληρωσω ? Αν ναι απλα υπογραφη και ημερομηνια?Κατα τα αλλα τα εχω κανει σωστα ?(πακεταρισμα κτλ)

Κανεις Δεν Ξερει να μου απαντησει για αν πρεπει να βαλω και αυτο το χαρτι μεσα στο κουτι με των δισκο?

Δημοσ.

Πανω στο πακετο σου ,βαζεις τα χαρτακια με το rma που σου δινει να εκτυπωσεις.

Σου δινει δυο επιλογες,η μια ειναι χωρις τα στοιχεια σου ,σκετο ενα barcode με το rma,και η αλλη με τα στοιχεια σου και το barcode με το rma.

Βαζεις και σε τρεις μεριες τον αριθμο rma να φαινεται ,το στελνεις συστημενο με το ταχυδρομειο στην Γερμανια με 12 ευρω κοστος και σε λιγες μερες σου κανουν την αλλαγη,αφου πρωτα σε ενημερωνουν με Mail για ολη την κινηση του δισκου.

Δες:

post-86511-0-54063200-1331124504_thumb.jpeg

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα με WD 1tb green εκανα φασαρια προχθες και τελικα μου εστειλαν σημερα το εξης μηνυμα: Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι το προιον σας θα παραδοθει στην αντοπροσωπεια,με ελαχιστη αναμονη διεκπεραιωσης 1-2 μηνες...

Περιμενω αρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

εφόσον παίρνει πάνω από 15 εργάσιμες μέρες ζήτα τους άλλο δίσκο "για να κάνεις την δουλειά σου" όσο αυτοί αλλάζουν το δικό σου...

Δημοσ.

Σπίρτο, ο Θρες εννοεί ότι αυτό που είπε, καθορίζεται ως δικαίωμά σου από τον νόμο (και παράλληλα ίσως ενεργήσει ως "μέτρο πίεσης" ώστε να μην...καυθστερήσουν στο να στείλουν για RMA τον δίσκο σου).

Δημοσ.

Παιδια εχω ανοιξει το RΜΑ απο 1 μαρτιου και θα στειλω αυριο το δεμα,θα υπαρξει κανενα προβλημα σε περιπτωση που φτασει μετα τις 31 μαρτιου?

Δημοσ.

Απιστευτη εξυπηρετηση απο την WD.

Χθες παρελαβα με courier τον νεο δισκο! :rolleyes:

Ο παλιος δισκος εφυγε στις 23/2 και χθες ηταν στα χερια μου ο νεος :rolleyes:

Φοβερή εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

Σα να ψιλοκαθυστέρησε πάντως. Πόσο έκανε να φτάσει με τα ΕΛΤΑ;

Σου στείλανε refurbished ή ολοκαίνουριο; Ποιό μοντέλο δίσκου έστειλες, και σε τί συσκευασία; (πακέτο ή σε φάκελο; ) 

Δημοσ.

Ψιλοαργησε? :confused:

Οταν στο eshop μου ειπαν 1/2 μηνες?

Τα στοιχεια των δισκων βρισκονται σε φωτογραφια σε προηγουμενο post.

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=108142

Τον εστειλα σε ενα μικρο χαρτινο κουτι συσκευασμενο καταλληλα και ακολουθωντας τις οδηγιες για την εκτυπωση του rma που σου δινει η WD οταν προκειται να αντικαταστησεις δισκο σε εγγυηση.

Δημοσ.

Στο Ησοπομάγαζο σου είπαν πόσο θα τους πάρει ΑΥΤΟΥΣ η διαδικασία. Όταν τον στέλνεις ο ίδιος, παίρνει γύρω στις 10 μέρες-2 βδομάδες.

Κι αν θες, απάντα κι εδώ :

Πόσο έκανε να φτάσει με τα ΕΛΤΑ;

Σου στείλανε refurbished ή ολοκαίνουριο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...