Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η ωρα περασμενη Η' μου φαινετε οτι ο φιλος μας ο ΕΛΦ γερνει απο την μερια του μαγαζιου και οχι απο την μερια του καταναλωτή - θύμα ?

Δεν θα σε μπλεξω με πολλα , 2 νομους και 1 τηλεφωνο ειναι αρκετα για να βγαλεις ακρη.

Νομος 2043 του 2002( το εχει Ηδη αναφερει ο ΕΛΦ)

Nομος 2251 του 1994 (σελιδα 14)

''Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο

προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση

χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο

ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος

χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής

δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο

διαρκεί η επισκευή.''

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή 1520

Τους εξηγείς ακριβώς τι γίνετε και θα βγαλεις το επιθυμητό αποτελεσμα

Πάντως Διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις οτι το μαγαζί ειναι νομιμο

Ειναι Παράνομο απο την στιγμη που δεν τηρεί τον νομο και δεν ικανοποιει την εγγυηση μεσα σε εύλογο χρονικο διάστημα χωρις την σημαντικη ενοχληση του αγοραστη !!!

Για οποιαδηποτε αλλη διευκρίνηση μπορεις να μου στείλεις ΠουΜου

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπερβάλλεις. Δεν είναι ακριβώς "με το μαγαζί", αλλά "εξηγεί" το πώς....κρύβεται (στην ουσία) το (κάθε) μαγαζί, πίσω από νομικές διατάξεις. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, με βάση τα όσα έγραψε.... (αλλά, όπως επίσης είπα, τους λείπει, των απόψεών του, και λίγη "επαναστατικότητα" , σχετικά με τον προτεινόμενο χειρισμό της κατάστασης. Με την έννοια οι νόμοι καμμιά φορά επιδέχονται και ερμηνείες, κι εκεί πρέπει να το παλεύει κανείς...).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα απο το e-shpo :mad: ,αν τελικα δεν βρω ακρη,σκεφτομαι να κανω rma απευθειας απο την WD.

Σε αυτην την περιπτωση ομως,τι γινεται με το τελωνειο :huh: ?

Πως θα εξασφαλιστω οτι δεν θα επιβαρυνθω και με αυτα τα εξοδα?

Πως θα δηλωσω οτι ειναι rma προϊοντος?

Εχει δοκιμασει κανεις αυτην την διαδικασια?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν ακολουθήσεις αυτά που λέει στην σελίδα τους για την συσκευασία τότε δεν έχεις φόβο για τελωνείο βλέπουνε ότι είναι για επισκευή, και από τον κωδικό αν κάτσουν να το ψάξουν.

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα απο το e-shpo :mad: ,αν τελικα δεν βρω ακρη,σκεφτομαι να κανω rma απευθειας απο την WD.

Εχει δοκιμασει κανεις αυτην την διαδικασια?

Ευχαριστω.

Δεν θα χρεωθεις τελωνειο. Στειλτον απευθειας στην wd για να μην καθυστερεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

ενώ με το πλαίσιο πιστεύεις ότι θα έβγαζες? :P

αντίστοιχα τραγικό με τους δίσκους κι αυτό...

Δημοσ.

...δεν τίθεται καν θέμα τελωνείου, καθώς θα έχεις να κάνεις με branch της εταιρίας που βρίσκεται σε χώρα της ΕΕ

(Γερμανία, αν είναι WD)

Απ τον Άννα στον Καϊάφα.

...απ' τη Σκύλλα στην Χάρυβδη is more like it.

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω κανένα ελληνικό μαγαζι μετα την καταστροφή στην Ταυλανδη δεν δίνει νέο δίσκο σε εγγύηση.. Όλα δίνουν πιστωτικο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και το eshop και το Πλαίσιο να μην έχουν σωστή εξυπηρέτηση. Αφοριστικό μου φαίνεται. Σε εμένα όταν οι σκληροί ήτανε φθηνοι και χτύπησε ο δικός μου, μου πρότειναν πιστωτικό γιατί όντως μετά από 3 χρόνια δεν είχανε τον εξωτερικό σκληρό. Περίμενα μέχρι να διαγνώσουν το πρόβλημα γύρω στις 5 μέρες. Αν τον ήθελα να μου τον διαγνώσουν σε μία μέρα, ε εντάξει θα μου φαινόταν οι 5 μερες πάρα πολλές. Είναι δηλαδή και τι ζητάει ο πελάτης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του είπανε πως θα του το αντικαταστήσουν. Αν αισθάνεται κάποιος πως θίγεται υπάρχουν και οι δικηγόροι. Στηρίξτε τους. Κλέφτες θα γίνουν στο τέλος. :fear:

Δημοσ.

Εγω δεν πηρα απο το Πλαισιο επειδη ηταν καλυτεροι.. Απλα δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναδωσω μετα απο αυτο λεφτα στο e-shop. Αλλα απο την αλλη αυτοι τουλαχιστον ασχοληθηκαν μαζι μου με κατι θεματα που προεκυψαν με την παραγγελια κ με πηραν καποια τηλεφωνα.. Στο e-shop ουτε καν, επρεπε να τους παιρνω κ τηλεφωνα εγω για να μου πουν τι τρεχει.. Τελος παντων οποιος εχει υπομονη κ χρονο ψωνιζει απο εξω. Ημουν ηδη 1μηνα χωρις υπολογιστη λογο του e-shop κ της μαλακιας που τους δερνει οποτε δεν ειχα αλλη γρηγορη λυση. Αναμεσα απο τα δυο παντως, πλαισιο κ παλι πλαισιο!!!

• Moderators
Δημοσ.

Αναμεσα απο τα δυο παντως, πλαισιο κ παλι πλαισιο!!!

Δεν το σωζεις :P

No offense at all προς cgiovarthis αλλά πραγματικά μ έκανες και χαμογέλασα :)

Απ τον Άννα στον Καϊάφα.

Δημοσ.

Τα θελει ο κοσμος και τα παθαινει. Ποσες εκατονταδες, αν οχι χιλιαδες καταχωρησεις για τεραστια προβληματα και απαραδεκτες τακτικες απο πλαισιο και eshop υπαρχουν στο insomnia, και ο κοσμος συνεχιζει να τα προτιμα! Πρεπει να παθει καποιος κατι σοβαρο για να ισως βαλει μυαλο! Τα θελετε και τα παθαiνετε οι ιδιοι !

Δημοσ.

Διαβάζω τόση ώρα και έχω πάθει πλάκα! :devil:

Τι λαμόγια είναι τα άτομα!?? Δεν το πιστεύω! Θέλουν ξύλο άγριο τα @ρχι............!

Έχω σταματήσει πλέων να ψωνίζω από την ελλάδα,γιατί έχουμε γεμίσει λαμόγια εδώ πέρα!

Μόνο από το εξωτερικό ή από το πλαίσιο,επειδή ξέρω άτομα και έχω κανένα πρόβλημα...

multirama και e-shop πότε! Ούτε απ'έξω δεν πατάω! Τα αρχιλαμόγια! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...