gigasteo83 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ειναι η ωρα περασμενη Η' μου φαινετε οτι ο φιλος μας ο ΕΛΦ γερνει απο την μερια του μαγαζιου και οχι απο την μερια του καταναλωτή - θύμα ? Δεν θα σε μπλεξω με πολλα , 2 νομους και 1 τηλεφωνο ειναι αρκετα για να βγαλεις ακρη. Νομος 2043 του 2002( το εχει Ηδη αναφερει ο ΕΛΦ) Nομος 2251 του 1994 (σελιδα 14) ''Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.'' Γενική Γραμματεία Καταναλωτή 1520 Τους εξηγείς ακριβώς τι γίνετε και θα βγαλεις το επιθυμητό αποτελεσμα Πάντως Διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις οτι το μαγαζί ειναι νομιμο Ειναι Παράνομο απο την στιγμη που δεν τηρεί τον νομο και δεν ικανοποιει την εγγυηση μεσα σε εύλογο χρονικο διάστημα χωρις την σημαντικη ενοχληση του αγοραστη !!! Για οποιαδηποτε αλλη διευκρίνηση μπορεις να μου στείλεις ΠουΜου
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Υπερβάλλεις. Δεν είναι ακριβώς "με το μαγαζί", αλλά "εξηγεί" το πώς....κρύβεται (στην ουσία) το (κάθε) μαγαζί, πίσω από νομικές διατάξεις. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, με βάση τα όσα έγραψε.... (αλλά, όπως επίσης είπα, τους λείπει, των απόψεών του, και λίγη "επαναστατικότητα" , σχετικά με τον προτεινόμενο χειρισμό της κατάστασης. Με την έννοια οι νόμοι καμμιά φορά επιδέχονται και ερμηνείες, κι εκεί πρέπει να το παλεύει κανείς...).
dll.hal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Kαλησπερα παιδια. Επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα απο το e-shpo ,αν τελικα δεν βρω ακρη,σκεφτομαι να κανω rma απευθειας απο την WD. Σε αυτην την περιπτωση ομως,τι γινεται με το τελωνειο ? Πως θα εξασφαλιστω οτι δεν θα επιβαρυνθω και με αυτα τα εξοδα? Πως θα δηλωσω οτι ειναι rma προϊοντος? Εχει δοκιμασει κανεις αυτην την διαδικασια? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν ακολουθήσεις αυτά που λέει στην σελίδα τους για την συσκευασία τότε δεν έχεις φόβο για τελωνείο βλέπουνε ότι είναι για επισκευή, και από τον κωδικό αν κάτσουν να το ψάξουν.
greekparot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Kαλησπερα παιδια. Επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα απο το e-shpo ,αν τελικα δεν βρω ακρη,σκεφτομαι να κανω rma απευθειας απο την WD. Σε αυτην την περιπτωση ομως,τι γινεται με το τελωνειο ? Πως θα εξασφαλιστω οτι δεν θα επιβαρυνθω και με αυτα τα εξοδα? Πως θα δηλωσω οτι ειναι rma προϊοντος? Εχει δοκιμασει κανεις αυτην την διαδικασια? Ευχαριστω. Δεν θα χρεωθεις τελωνειο. Στειλτον απευθειας στην wd για να μην καθυστερεις.
cgiovarthis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παντω ακρη με το e-shop δεν εβγαλα.. Τους εκανα καταγγελια κ πηρα δισκο απο το Πλαισιο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ενώ με το πλαίσιο πιστεύεις ότι θα έβγαζες? αντίστοιχα τραγικό με τους δίσκους κι αυτό...
antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 @^: Με πρόλαβες ρε :Ρ No offense at all προς cgiovarthis αλλά πραγματικά μ έκανες και χαμογέλασα Απ τον Άννα στον Καϊάφα.
washcloud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Σε αυτην την περιπτωση ομως,τι γινεται με το τελωνειο ?Πως θα εξασφαλιστω οτι δεν θα επιβαρυνθω και με αυτα τα εξοδα? Πως θα δηλωσω οτι ειναι rma προϊοντος? ...δεν τίθεται καν θέμα τελωνείου, καθώς θα έχεις να κάνεις με branch της εταιρίας που βρίσκεται σε χώρα της ΕΕ (Γερμανία, αν είναι WD) Απ τον Άννα στον Καϊάφα. ...απ' τη Σκύλλα στην Χάρυβδη is more like it.
greekparot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απο όσο ξέρω κανένα ελληνικό μαγαζι μετα την καταστροφή στην Ταυλανδη δεν δίνει νέο δίσκο σε εγγύηση.. Όλα δίνουν πιστωτικο! Sent from my iPhone using Insomnia
alex89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Και το eshop και το Πλαίσιο να μην έχουν σωστή εξυπηρέτηση. Αφοριστικό μου φαίνεται. Σε εμένα όταν οι σκληροί ήτανε φθηνοι και χτύπησε ο δικός μου, μου πρότειναν πιστωτικό γιατί όντως μετά από 3 χρόνια δεν είχανε τον εξωτερικό σκληρό. Περίμενα μέχρι να διαγνώσουν το πρόβλημα γύρω στις 5 μέρες. Αν τον ήθελα να μου τον διαγνώσουν σε μία μέρα, ε εντάξει θα μου φαινόταν οι 5 μερες πάρα πολλές. Είναι δηλαδή και τι ζητάει ο πελάτης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του είπανε πως θα του το αντικαταστήσουν. Αν αισθάνεται κάποιος πως θίγεται υπάρχουν και οι δικηγόροι. Στηρίξτε τους. Κλέφτες θα γίνουν στο τέλος.
cgiovarthis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εγω δεν πηρα απο το Πλαισιο επειδη ηταν καλυτεροι.. Απλα δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναδωσω μετα απο αυτο λεφτα στο e-shop. Αλλα απο την αλλη αυτοι τουλαχιστον ασχοληθηκαν μαζι μου με κατι θεματα που προεκυψαν με την παραγγελια κ με πηραν καποια τηλεφωνα.. Στο e-shop ουτε καν, επρεπε να τους παιρνω κ τηλεφωνα εγω για να μου πουν τι τρεχει.. Τελος παντων οποιος εχει υπομονη κ χρονο ψωνιζει απο εξω. Ημουν ηδη 1μηνα χωρις υπολογιστη λογο του e-shop κ της μαλακιας που τους δερνει οποτε δεν ειχα αλλη γρηγορη λυση. Αναμεσα απο τα δυο παντως, πλαισιο κ παλι πλαισιο!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αναμεσα απο τα δυο παντως, πλαισιο κ παλι πλαισιο!!! Δεν το σωζεις No offense at all προς cgiovarthis αλλά πραγματικά μ έκανες και χαμογέλασα Απ τον Άννα στον Καϊάφα.
Getta Robo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τα θελει ο κοσμος και τα παθαινει. Ποσες εκατονταδες, αν οχι χιλιαδες καταχωρησεις για τεραστια προβληματα και απαραδεκτες τακτικες απο πλαισιο και eshop υπαρχουν στο insomnia, και ο κοσμος συνεχιζει να τα προτιμα! Πρεπει να παθει καποιος κατι σοβαρο για να ισως βαλει μυαλο! Τα θελετε και τα παθαiνετε οι ιδιοι !
vagos456 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζω τόση ώρα και έχω πάθει πλάκα! Τι λαμόγια είναι τα άτομα!?? Δεν το πιστεύω! Θέλουν ξύλο άγριο τα @ρχι............! Έχω σταματήσει πλέων να ψωνίζω από την ελλάδα,γιατί έχουμε γεμίσει λαμόγια εδώ πέρα! Μόνο από το εξωτερικό ή από το πλαίσιο,επειδή ξέρω άτομα και έχω κανένα πρόβλημα... multirama και e-shop πότε! Ούτε απ'έξω δεν πατάω! Τα αρχιλαμόγια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα