Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρόπος του λέγειν ρε washcloud... :rolleyes:

...κι αυτό το κατάλαβα (όπως και με τον πολιτοσυνήγορο). Αλλά (όπως και με τον προαναφερθέντα), "πιάστηκα", για να δώσει βάση ο TS (κι εκείνος είχε γράψει για τον ΣΤΠ). Σε..."χρησιμοποίησα" δλδ - όπως ας πούμε χρησιμοποιεί το Ησόπ τον ts για να βγάλει υπεραξία, όπως έλεγες...:ρ

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σημερα μου απαντησαν κ μου ειπαν τα ιδια με την Δευτερα οταν τους πηρα εγω τηλεφωνο. Μονο που τωρα εφοσον δεν εβγαζα ακρη του ειπα οτι δεν πειραζει κ οτι εχω επικοινωνισει ηδη με Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη κ Συνηγορο του Πολιτη κ αμεσως τα'κλασε.. Αποτελεσμα,αφου τα ακουσε πρωτα λιγακι κ μου ελεγε σχεδον παρακαλωντας να τα βρουμε μεταξυ μας, μου ειπε οτι θα μου απαντησουν εντος της ημερας για το αιτημα μου για αντικατασταση.

Η ειρωνια ειναι οτι πριν οντως μιλουσα με την Γ.Γ.Κ κ το e-shop ηταν στην αναμονη..:):)

TheElf μαλλον ουτε εσυ ουτε το e-shop εχουν δικιο..

Δημοσ.

...υποθέτω πως ο Ελφ θα σου πει "δεν είπα ούτε ότι το e-shop έχει δίκιο, ούτε εγώ" και θα 'χει...δίκιο, γιατί αυτό που έλεγε ήταν πως είναι νόμιμοι.

Και νόμιμοι, είναι. Ή τουλάχιστον δεν είναι παράνομοι, αλλά σίγουρα είναι πούστηδες που προσπαθούν να μονοδρομήσουν τις επιλογές του "άσχετου" πελάτη. Κατά τ' άλλα, αν πιέσεις, όπως λέγαμε, απλά αλλάζουν τραγούδι, και ξαφνικά κάνουν ό,τι μπορούν για να εξυπηρετηθεί ο πελάτης, εντώς των περιθωρίων των δικαιωμάτων που του παρέχει ο νόμος.

Δημοσ.

Φίλε μου αν διαβάσεις αυτό το κατάπτυστο άρθρο άρθρο 99 του Ν. 3588/2007 περί πτωχεύσεως θα καταλάβεις 2 πράγματα..

1) Ότι φτιάχτηκε ειδικά για λαμογια που θέλουν να ξεπουλήσουν ακόμα και την τελευταία βίδα πριν κηρύξουν πτώχευση..

2) Ότι η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και ποσώς τους ενδιαφέρει αν εσύ εγώ η ο άλλος κάνει μια καταγγελία ακόμα..

Ξέρω σε πικραίνω όχι όμως εγώ, αυτό το @@@@κρατος που είναι ένα κράτος που τρώει τα παιδιά του..Που ανέχεται να τρώνε επιτήδειοι μέχρι και δεδουλευμένα χρήματα η τα χρήματα που μάζευαν χρόνια για σύνταξη.ασφαλιστικές η και αυτοί οι ίδιοι.. (επικουρική)

Γι'αυτο μην χαλιέσαι,κανε την καταγγελία σου όπως ορίζει η συνείδηση σου και βρες άκρη με την WD όπως σου έγραψα πιο πάνω..

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα πρωί-πρωί, θα ζήταγα τον υπεύθυνο που "τα 'χε κλάσει", και θα του έλεγα "Κύριε, δεν είστε κύριος. Με γράψατε κανονικότατα χθες. Κι επειδή μ' έχετε τυραννήσει αρκετά ως τώρα, αν μέσα στην επόμενη ώρα δεν με καλέσετε με λεπτομέρειες για την αντικατάσταση του προϊόντος μου, θα καλέσω εγώ τις αρμόδιες υπηρεσίες που προείπα. Και όχι γιατί είμαι κακός, ούτε το λέω για να σας απειλήσω, δε θα σταματήσω στις καταγγελίες, αλλά θα κάνω τζέρτζελο με τρόπους που εγώ ξέρω, και σε ιντερνετικές κοινότητες, αλλά και στην ίδια μου τη γειτονιά, τον εργασιακό και φιλικό χώρο. Αφίσα θα σας βγάλω. Σε μία ώρα από τώρα. Χαίρετε."

Δημοσ.

Φιλε cgiovarthis επαθες αυτο που φοβαμουν, ειχα την περιεργεια πως συμπεριφεροντε τωρα στις εγγυησεις των αυξημενων τιμων.

Δυστυχως το αναμενομενο για την χωρα αυτη.

Τουλαχιστον σου δινουν επιλογη αντικαταστασης , το 1-2 μηνες ειναι υπερβολη αλλα αν δεχτεις ελπιζω να γινει πιο γρηγορα η δουλεια.

Σε παρομοια περιπτωση μου ειχαν δωσει μονη επιλογη την πιστωση.

Δημοσ.

Τελικά τί έγινε; Σου εκάναν αντικατάσταση, πήρες την πίστωση ή τον έστειλες για RMA; Το Σάββατο έδωσα κι εγώ έναν χαλασμένο WD Caviar Green 1TB για έλεγχο και περιμένω να δω τί θα μου πούνε. Αν μου δώσουν το αρχικό ποσό θα δεχτώ. Όχι πίστωση όμως, γιατί δεν πρόκειται να ξαναγοράσω κάτι από αυτούς. Αλλίως ας τον στείλουν οι ίδιοι στην WD.

Δημοσ.

Τελικά τί έγινε; Σου εκάναν αντικατάσταση, πήρες την πίστωση ή τον έστειλες για RMA; Το Σάββατο έδωσα κι εγώ έναν χαλασμένο WD Caviar Green 1TB για έλεγχο και περιμένω να δω τί θα μου πούνε. Αν μου δώσουν το αρχικό ποσό θα δεχτώ. Όχι πίστωση όμως, γιατί δεν πρόκειται να ξαναγοράσω κάτι από αυτούς. Αλλίως ας τον στείλουν οι ίδιοι στην WD.

Δεν μου έκαναν αντικατασταση.. Τους εκανα καταγγελια στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη τους το δηλωσα κ ζητησαν να μου βγαλουν ενα πιστωτικο χωρις να παρω τα λεφτα ακομα.. Θα περιμενω να δω τι θα γινει με την καταγγελια. Αν δεν γινει κατι θα παω να εισπραξω. Αν σου κανουν πιστωση μπορεις να παρεις τα λεφτα στο χερι. Ποσο εκανε ο δικο σου κ ποσο κανει τωρα; Ενημερωσεμε για την απαντηση σου αν δεν εχεις προβλημα. Ειμαι περιεργος τι θα σου πουν. Αν κ ειμαι 99,999999% οτι θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με εμενα. Εγω τηνΤεταρτη περιμενω δισκο απο plaisio.. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ E-SHOP!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλλίως ας τον στείλουν οι ίδιοι στην WD.

θα σου πουν σε 1-2 μήνες όχι γιατί κάνει τόσο η WD αλλά επειδή θα το στείλουν όποτε του καυλώσει! αν τον στείλεις εσύ σε 1 βδομάδα θα σου έχει στείλει άλλον η WD!

Δημοσ.

Αν δεν κλείσει το e-shop μέσα στο επόμενο διάστημα με αυτά που κάνει, θα είμαστε εντελώς χαϊβάνια και άξιοι της μοίρας μας ως καταναλωτές.

Μας @@νε και λέμε και ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν μου έκαναν αντικατασταση.. Τους εκανα καταγγελια στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη τους το δηλωσα κ ζητησαν να μου βγαλουν ενα πιστωτικο χωρις να παρω τα λεφτα ακομα.. Θα περιμενω να δω τι θα γινει με την καταγγελια. Αν δεν γινει κατι θα παω να εισπραξω. Αν σου κανουν πιστωση μπορεις να παρεις τα λεφτα στο χερι. Ποσο εκανε ο δικο σου κ ποσο κανει τωρα; Ενημερωσεμε για την απαντηση σου αν δεν εχεις προβλημα. Ειμαι περιεργος τι θα σου πουν. Αν κ ειμαι 99,999999% οτι θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με εμενα. Εγω τηνΤεταρτη περιμενω δισκο απο plaisio.. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ E-SHOP!!!

WESTERN DIGITAL WD10EARS 1TB CAVIAR GREEN SATA2 . 82 ευρώ τον είχα πάρει πριν ακριβώς 2 χρόνια και τώρα κάνει 136. Αλλά και αντικατάσταση να μου κάνουν, έχω σκοπό να τον πουλήσω γιατί έχω αγοράσει ήδη άλλο. Εσένα σου δώσανε ακιβώς όσο ήταν το αρχικό ποσό; Εγώ λέω να το διαπραγματευτώ ;)

Δημοσ.

περιμενω δισκο απο plaisio.. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ E-SHOP!!!

...καλά, μη νομίζεις ότι θα έχεις ντε και καλά διαφορετική αντιμετώπιση από Π.

Μη σου πω είναι χειρότεροι σε αυτά τα θέματα, απ' το Η.

Δημοσ.

Είχα πάρει έναν εξωτερικό σκληρό πριν κάποια χρόνια από το Eshop και είχα δώσει 220 ή 240 ευρώ. Το καλοκαίρι τον πήγα στο service γιατί δεν δούλευε. Τους τον άφησα να τον δούνε, δεν θυμάμαι για πόσο καιρό, και κάποια στιγμή με ενημέρωσαν να περάσω από το κατάστημα. Μου είχαν έτοιμο να παραλάβω έναν τυπικό WD στην ίδια χωρητικότητα.

Ο δικός μου ήταν ο Seagate FreeAgent Pro (USB+ESATA). Κοιτάω τα χαρακτηριστικά και ήταν ένας δίσκος που κόστιζε πάνω-κάτω τα μισά χρήματα. Τους το λέω εκείνη την στιγμή και πήραν τηλέφωνο κάποιον από τα κεντρικά και του είπαν πως δεν δέχομαι γιατί δεν έχει ESATA και τα χαρακτηριστικά του είναι χειρότερα.

Μετά από μερικές μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως έχει πιστωθεί το ποσό των 200 ευρώ στον λογαριασμό μου. Η τιμή του δικού μου σκληρού ήταν κοντά στα 160 ευρώ εκείνη την στιγμή, αν δεν κάνω λάθος. Όλα τα παραπάνω έγιναν χωρίς την παραμικρή ένταση από κανέναν μας. Έτυχε... τι να πω.

Δημοσ.

Σε ποιόν θα πέσεις είναι (αν και, λογικά, τα πράγματα χειροτέρεψαν -από κάθε άποψη- απ' το καλοκαίρι). Αν επέμενες, μέχρι και τα 200 στο χέρι θα μπορούσες να είχες πάρει (φτύνοντας λίγο περισσότερο αίμα, βέβαια...), καθώς ΕΙΝΑΙ στα δικαιώματά σου, αλλά πρέπει να καταλήξετε εκεί μετά από μπλαμπλά (και πρακτικά καθυστέρηση) με το μαγαζί (...όχι ότι δεν μπορεί να συνεχίσουν να κάνουν εσαεί τους Κινέζους...).

Σε γενικές όμως γραμμές, όχι λεφτά στο χέρι (το τί γράφει πάνω η απόδειξη), αλλά ούτε και πιστωτικό (στην τιμή αρχικής αγοράς λέμε πάντα) δεν σου βγάζουν εύκολα. Με τερτίπια σ' "αναγκάζουν" να δεχτείς αντικατάσταση με κάτι υποδεέστερο, τα μεγαλομάγαζα... (ο "μικρός", ΙΣΩΣ και υπό το φόβο της απώλειας πελάτη, του κραξίματος που θα πέσει στους γνωστούς του πελάτη, μιας πιθανής κατεγγελίας ή και αγωγής κλπκλπ, να "νοιάζεται" λίγο περισσότερο για την αποκατάστασή σου...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...