washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ^ ...ο Ελφ το ονόμασε "καπιταλισμό" αυτό - εγώ το λέω "γυφτιά". καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή όχι μόνο στο συνήγορο του πολίτη... ...ε,ω - ας μη ξεφεύγουμε... Ο "Συνήγορος Του Πολίτη" δεν είναι και για το ποιά πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα... Στην ουσία για υποθέσεις κόντρα στο Δημόσιο είναι...
cgiovarthis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αυτο λεω κ εγω.. Εχουν ακριβως τον ιδιο στο σαϊτ τους κ στο τηλεφωνο απο τα κεντρικα η πρωτη δικαιολογια τους για την πιστωση ηταν οτι "...δεν υπαρχει πρωτα απο ολα ο ιδιος δισκος για να γινει αντικατασταση..."!!! Καθαρη κοροιδια!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ...ε,ω - ας μη ξεφεύγουμε... Ο "Συνήγορος Του Πολίτη" δεν είναι και για το ποιά πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα... Στην ουσία για υποθέσεις κόντρα στο Δημόσιο είναι... το έκανα edit πριν το postάρεις, απρόσεκτε...
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ...πάντως για την ιστορία, ΔΕΝ τον έχουν σε στοκ τον δίσκο - αφού λέει "κατόπιν παραγγελίας"... Διαφήμισή του είναι δηλαδή στην ουσία. Τώρα, για το ότι θα μπορούσαν να σε ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ με το να σου παρέξουν ακριβώς αυτόν, ας μην το συζητάμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν πειράζει, για αυτό θαψιματάκι και ξερό μαύρο στο μαγαζάκι αυτό...
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το έκανα edit πριν το postάρεις, απρόσεκτε... ...εσύ το πόσταρες - εγώ είμαι ο απρόσεκτος; Byta manent, ρε! (...ίσα-ίσα προσεκτικός είμαι, αφού το πρόσεξα)
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σύμφωνα με το (1) του άρθρου που παρέθεσες, δεν καταλαβαίνω πού είναι το κόλλημα. Εκτός απ το ότι προφανώς δεν τους συμφέρει. Αν τώρα αυτοί κόστιζαν 20€, με μεγάλη τους χαρά θα το καναν (ή θα του κοβαν ένα πιστωτικό των 20€). Και 1000 ίδιους να έχουν δεν είναι η δουλειά τους να κάνουν τα χρέη της wd. 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνση του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. Αυτά τα δύο τα bold είναι δικαιώματα του πωλητή (είναι αδύνατη = δεν υπάρχει πια) (απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες=έχουν ανέβει στον θεό οι τιμές)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ποια είναι η δυσανάλογη δαπάνη ρε TheElf? το ίδιο πράγμα δεν είπες πως ήταν με το μην είχε αυξηθεί η τιμή κατά 60 euro, άρα γιατί να τα ζητάνε για να του τον αλλάξουν? τι άλλαξε? ΤΙΠΟΤΑ! είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να βγάλουν από το τπτ 60 euro, τέλος! Γενική Γραμματεία Καταναλωτή λοιπόν κι αν όχι παίρνει τον δίσκο πίσω και τον κάνει RMA μόνος του! χίλιες φορές να δώσει τα λεφτά σε courier παρά στο eshop και ας τα είχαν ανάγκη για να επιβιώσουν! /SPIT
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ποια είναι η δυσανάλογη δαπάνη ρε TheElf? το ίδιο πράγμα είπες πως ήταν με το μην είχε αυξηθεί η τιμή κατά 60 euro, άρα γιατί να τα ζητάνε για να του τον αλλάξουν? τι άλλαξε? ΤΙΠΟΤΑ! είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να βγάλουν από το τπτ 60 euro, τέλος! Βρε να τον αλλάξουν οι ίδιοι δεν είναι καθόλου επιλογή,δες τη γράφω εκεί που λες. Δεν θα είχε καμία διαφορά... αν είχαν κάποιον επισκευασμένο δίσκο πρόχειρο(με παρόμοιες δυνατότης) θα τον πρόσφεραν για αλλαγή για να ξεμπερδέψουν ή θα πρόσφεραν κάποιο χρηματικό ποσό(πάνω κάτω..κάπου πάντως o νόμος είναι φλου οπότε το έχουν το δικαίωμα ) αν θες το δέχεσαι. ή θα τον στέλνανε για rma Σε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως φέρθηκαν σωστά άσχετα με το τι χυδαιότητες κάνουν άλλες φορές. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν καινούργιο δίσκο αμέσως εκτός αν πέσεις σε κάναν μόρτη ή αν όντως τους βγει ποιο φθηνά έτσι. Δεν είναι αυτός ο νόμος όμως,αν γουστάρουν το κάνουν για μόστρα και καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 απλά δεν συνενοούμαστε, κρίμα... φαίνεται σε μένα όταν έκανα RMA και μου έδιναν πάντα καινούριο δίσκο/προϊόν εντός 2-3 ημερών (ή όταν ήταν διαθέσιμος) ήταν περίπτωση από άλλο πλανήτη... αυτό ζητάει και ο topic starter...
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 απλά δεν συνενοούμαστε, κρίμα... φαίνεται σε μένα όταν έκανα RMA και μου έδιναν πάντα καινούριο δίσκο/προϊόν εντός 2-3 ημερών (ή όταν ήταν διαθέσιμος) ήταν περίπτωση από άλλο πλανήτη... Ε,δεν μιλάμε για την τύχη του καθενός εδώ,αλλά για το τι προβλέπει ο νόμος,μακάρι όλοι να ξεμπερδεύαμε έτσι γρήγορα,αλλά επειδή σου έτυχε εσένα ή επειδή το μακαριάζω εγώ δεν γίνεται νόμος. Από την στιγμή που ο νόμος αφήνει περιθώρια ερμηνείας το κάθε μαγαζί θα προσπαθήσει να «σου την φέρει» υποχρέωση δικιά σου είναι να ξέρεις τα δικαιώματά σου και να τα υπερασπιστείς.
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 RMA μόνος του! χίλιες φορές να δώσει τα λεφτά σε courier ...ε να μην πλουτίσουμε τις κούριερ τώρα...(κοντά στην πενηντάρα παίρνουν για εξωτερικό). ΕΛΤΑκι + συστημένο (=~+2€) αρκεί =~10-15€ σύνολο (την επιστροφή την πλερώκει η Γουντού. Τα λέω για να τα λάβει υπ' όψιν ο τοπικ στάρτερ...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αυτό που έγραψα είναι το normal, όχι αυτό που συμβαίνει στον topic starter και αν δεν είχε αυξηθεί η τιμή του προϊοντος αυτό θα γινόταν και σε εκείνον, αλλά είχε την ατυχία να έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα οι πουθενάδες να θέλουν να βγάλουν λεφτά από το τπτ... τρόπος του λέγειν ρε washcloud...
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ελφ, επίτρεψέ μου, με αυτές τις απόψεις που υποστήριξες, "δικαιολογείς", και κυρίως στηρίζεις τις λαμογιοπρακτικές. Εγώ καταλαβαίνω πως προσπαθείς να "μας συντονίσεις με την πραγματικότητα", αλλά η πραγματικότητα που τονίζεις, δεν είναι όλη. Ένα κομμάτι της είναι. Το άλλο το κομμάτι, χρειάζεται (δυστυχώς) να το πολεμήσει ο πελάτης (ο τόπικ στάρτερ, εν προκειμένω). Και το θέμα είναι, αν το επιλέξει να το πολεμήσει, παίζει να δικαιωθεί (με όποιον τρόπο και υπό όποια έννοια). Λίγη παραπάνω επαναστατικότητα στα ποστ σου, και θα είσαι οκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 άνετα θα δικαιωθεί, αρκεί να έχει όρεξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα