washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ...είναι τόσο "νόμιμοι", όσο πχ η δανειακή σύμβαση του Μαΐου 2010, που δεν πέρασε καν απ' τη Βουλή για έγκριση, Ελφ. Το να χρησιμοποιείς επιλεκτικά τις δυνατότητες που σου παρέχουν οι νόμοι, προσπαθώντας να τις επιβάλλεις έμμεσα στον άλλο, πατώντας στην άγνοια ή την υπομονή του, δεν αποτελεί νομιμοφροσύνη (...μην πούμε για όταν οι τρέχουσες τιμές αγοράς είναι χαμηλότερες, και προσπαθούν ν' αποποιηθούν πιστωτικά ή καταβολές χρημάτων, ε...). Καλά λοιπόν κάνει και βρίζει.
cgiovarthis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ελφ εγω τα εχω παρει οχι για τα 60-70€ που μου λβε να πληρωσω αλλα για την ανευθυνοτητα κ τα ψεματα τους.. Οταν λενε οτι θα με παρουν τηλεφωνο θελω να με παιρνουν την ωρα που μου εχουν πει κ οχι να τρεχω εγω στα μαγαζια κ να με αναγκαζουν να τηλεφωνο εγω για να ενημερωθω ενω ειναι δικη τους τποχρεωση. Κ οταν μου λεει πτι θα γινει πιστωση γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΣΟΣ την ιδια στιγμη που υπαρχει μεσα στο site τους αυοτο δειχνει οτι ειναι καθαρο συμφερον κ το ψεμα προς ενα πελατη που τους εχει δωσει συνολικα κατι χιλιαρικα €ειναι δειγμα ηλιθιοτητας κ αντιεπαγγελματισμου.. Με καποιον τροπο ομως πρεπει να μαθουν να ειναι επαγγελματιες κ να φερονται σαν ανθρωποι. Αυτο με εχει πεισμωσει ακομα περισσοτερο...
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι ηθικοί, τέλος... γιατί να ζητήσουν extra 60 euro (επειδή αυξήθηκε η τιμή) για να του δώσουν άμεσα το προϊόν? δεν θα το κάνουν RMA στην WD ώστε να πάρουν πισώ καινούριο και να το πουλήσουν σε άλλον πελάτη? χασούρα δεν θα έχουν... ηθικό και καπιταλισμός ποτέ δεν πηγαίναν χέρι-χέρι Πως δεν θα έχουν χασούρα; Χάνουν αμέσως 102€ που αξίζει ο δίσκος αυτήν την στιγμή. Χάνουν 1-2 μήνες που θα λείπει ο δίσκος. Δεν θα πάρουν νέο δίσκο αλλά refurbished που δεν πουλιέται στην ίδια τιμή με νέο (αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά). Ελφ εγω τα εχω παρει οχι για τα 60-70€ που μου λβε να πληρωσω αλλα για την ανευθυνοτητα κ τα ψεματα τους.. Οταν λενε οτι θα με παρουν τηλεφωνο θελω να με παιρνουν την ωρα που μου εχουν πει κ οχι να τρεχω εγω στα μαγαζια κ να με αναγκαζουν να τηλεφωνο εγω για να ενημερωθω ενω ειναι δικη τους τποχρεωση. Κ οταν μου λεει πτι θα γινει πιστωση γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΣΟΣ την ιδια στιγμη που υπαρχει μεσα στο site τους αυοτο δειχνει οτι ειναι καθαρο συμφερον κ το ψεμα προς ενα πελατη που τους εχει δωσει συνολικα κατι χιλιαρικα €ειναι δειγμα ηλιθιοτητας κ αντιεπαγγελματισμου.. Με καποιον τροπο ομως πρεπει να μαθουν να ειναι επαγγελματιες κ να φερονται σαν ανθρωποι. Αυτο με εχει πεισμωσει ακομα περισσοτερο... Και αν είχες μια κάμερα μαζί σου σε όλα αυτά τώρα θα μπορούσες να τα δείξεις στον χαρδαβέλα, Να τους αποδείξεις παρανομία πάντως δεν μπορείς. Ότι όλοι τους είναι παρλαπίπες είναι κοινό μυστικό.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γιατί ασχολείστε με τελειωμένες καταστάσεις ακόμα δεν έχω καταλάβει.. Κρίμα σε αυτούς που αγόρασαν όνομα.. απλά να έχουμε τον νου μας γιατί τα λαμογια αλλάζουν επωνυμίες αλλά όχι χούγια.. Φιλαράκι αντιμετώπισε το σαν ατύχημα στην ζωή σου.. `Μίλα με την WD και βρες άκρη και άστους να προδιαγράφουν μόνοι τους το μέλλον τους.. όσο τους έχει απομείνει.. εμένα πρόσφατα μου την έκαναν με ένα κουτί όλοι πλέον έχουμε μια κακή εμπειρία..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ηθικό και καπιταλισμός ποτέ δεν πηγαίναν χέρι-χέρι Πως δεν θα έχουν χασούρα; Χάνουν αμέσως 102€ που αξίζει ο δίσκος αυτήν την στιγμή. Χάνουν 1-2 μήνες που θα λείπει ο δίσκος. Δεν θα πάρουν νέο δίσκο αλλά refurbished που δεν πουλιέται στην ίδια τιμή με νέο (αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά). με δουλεύεις τώρα έτσι? τι διαφορά έχει από το να κόστιζε τώρα ο δίσκος τα ίδια λεφτά που έκανε όταν τον αγόρασε? δεν θα του τον άλλαζαν νομιζεις? πάλι "χασούρα" θα είχαν για "1-2 μήνες" (LOL) και μετά θα τους ερχόταν η αλλαγή από την WD... αλλά όπως σου είπα θέλουν να βγάλουν 60 euro extra... μην δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα...
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε μαν, λέμε όταν θα λάβουν ακόμα και ρηφέρμπιστ, ΠΑΛΙ θα βγάλουν από αυτόν (σε σχέση με τα όσα θα του "πιστώσουν" τ' αλλουνού). Μην επιμένεις με τα περί "χασούρας". Σαν τα "εταιροδάνεια" είναι, που μουφεύουν τον κόσμο ότι "χάρη μας κάνουν", ενώ έχουν χεστεί στα επιτοκιακά κέρδη απ' την κωλοκατάστασή μας...........
antonl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 [...] Φιλαράκι αντιμετώπισε το σαν ατύχημα στην ζωή σου.. `Μίλα με την WD και βρες άκρη και άστους να προδιαγράφουν μόνοι τους το μέλλον τους.. όσο τους έχει απομείνει.. εμένα πρόσφατα μου την έκαναν με ένα κουτί όλοι πλέον έχουμε μια κακή εμπειρία.. ^Αυτό. Αν δε σκοπεύεις να τους τρέξεις μέχρι τέλους, μη χαλιέσαι άλλο και κοίτα να κάνεις τη δουλειά σου. Προσωπική μου άποψη, δεν αξίζει ν ασχοληθείς μαζί τους.
cgiovarthis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει καποια αντιπροσωπια της western digital στην Ελλαδα; Μπορει να βοηθησει καποιος με τηλεφωνα επικοινιας κλπ;
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 [...] ...χρόνια πολλά με την ευκαιρία ρε.
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 με δουλεύεις τώρα έτσι? τι διαφορά έχει από το να κόστιζε τώρα ο δίσκος τα ίδια λεφτά που έκανε όταν τον αγόρασε? δεν θα του τον άλλαζαν νομιζεις? πάλι "χασούρα" θα είχαν για "1-2 μήνες" (LOL) και μετά θα τους ερχόταν η αλλαγή από την WD... αλλά όπως σου είπα θέλουν να βγάλουν 60 euro extra... μην δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα... Δεν θα είχε καμία διαφορά... αν είχαν κάποιον επισκευασμένο δίσκο πρόχειρο(με παρόμοιες δυνατότης) θα τον πρόσφεραν για αλλαγή για να ξεμπερδέψουν ή θα πρόσφεραν κάποιο χρηματικό ποσό(πάνω κάτω..κάπου πάντως o νόμος είναι φλου οπότε το έχουν το δικαίωμα ) αν θες το δέχεσαι. ή θα τον στέλνανε για rma Σε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως φέρθηκαν σωστά άσχετα με το τι χυδαιότητες κάνουν άλλες φορές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αφού δεν θα είχε διαφορά γιατί δεν το κάνουν? επειδή θέλουν να βγάλουν extra 60 euro! δεν τις κάνουν τις χυδαιότητες σε άλλες φορές, τις κάνουν και τώρα! και όχι δεν θα έδιναν επισκευασμένο, καινούριο θα έδιναν αν δεν υπήρχε η δυνατότητα του να βγάλουν αυτά τα extra 60 euro, όπως κάνουν συνήθως στις περιπτώσεις που δεν έχει ανέβει η τιμή του προϊόντος... καλά να πάθουν λοιπόν, που η φήμη τους έχει πέσει στα ΤΑΡΤΑΡΑ και που κοντεύουν να βαρέσουν κανόνι...
antonl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ...χρόνια πολλά με την ευκαιρία ρε. Thanks Δεν θα είχε καμία διαφορά... αν είχαν κάποιον επισκευασμένο δίσκο πρόχειρο(με παρόμοιες δυνατότης) θα τον πρόσφεραν για αλλαγή για να ξεμπερδέψουν ή θα πρόσφεραν κάποιο χρηματικό ποσό(πάνω κάτω..κάπου πάντως o νόμος είναι φλου οπότε το έχουν το δικαίωμα ) αν θες το δέχεσαι. ή θα τον στέλνανε για rma Σε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως φέρθηκαν σωστά άσχετα με το τι χυδαιότητες κάνουν άλλες φορές. Δηλ. δεν έχουν διαθέσιμο κανέναν απ αυτούς; Σύμφωνα με το (1) του άρθρου που παρέθεσες, δεν καταλαβαίνω πού είναι το κόλλημα. Εκτός απ το ότι προφανώς δεν τους συμφέρει. Αν τώρα αυτοί κόστιζαν 20€, με μεγάλη τους χαρά θα το καναν (ή θα του κοβαν ένα πιστωτικό των 20€). Τέλος πάντων, είπα ότι δεν αξίζουν καν να εκνευριστώ με την πάρτη τους αλλά δεν τα κατάφερα. Υπαρχει καποια αντιπροσωπια της western digital στην Ελλαδα; Μπορει να βοηθησει καποιος με τηλεφωνα επικοινιας κλπ; Δεν το χω κάνει ποτέ αλλά ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά και χρόνους...
cgiovarthis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν το χω κάνει ποτέ αλλά ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά και χρόνους... Ευχαριστω πολυ.. Χρονια πολλα κ απο εμενα !!!
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως φέρθηκαν σωστά άσχετα με το τι χυδαιότητες κάνουν άλλες φορές. Όχι βρε φίλε, δεν φέρθηκαν σωστά, επειδή έχουν κάνει και χειρότερα... Το σωστό ΔΕΝ είναι να προσπαθούν να τον οδηγήσουν με τις καθυστερήσεις τους (τα έγραψε ότι τον έγραψαν, τα είδες) σε αυτό που ΘΕΛΟΥΝ. Το "σωστό" θα ήταν να τον στείλουν αυτοί για RMA. ...Απροπό, κάτι μου λέει ότι αν δεχτεί (που να του κοπεί το χέρι αν δεχτεί...) το πιστωτικό, τον δίσκο του ΜΕ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ θα τον στείλουν στη μαμά, κι όχι με αργοκίνητα κοντέινερ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789 και έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο προϊόν στο site, δεν είναι ότι θα του δώσουν πχ Caviar Black για να πεις ότι δικαιολογείται έστω και λίγο η απαίτηση της διαφοράς τιμής! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή... nerd RAGE! τρελό όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα