Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα iphone 3gs και θελω να το κανω jailbreak αλλα φοβαμαι μην υπαρξουν προβληματα οπως:μειωση ζωης κινητου και συχνα κολληματα.

Θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι το jailbreak δεν θα μου εμφανισει προβληματα ποτε.

Παρακαλω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει πολυ καλα περι jailbreak

Ευχαριστω! :-D

Δημοσ.

Ναι, είναι επικίνδυνο για την apple.

Εγώ το έχω jb (το 3gs) από την ημέρα που το πήρα, εδώ και 2 χρόνια και το installus έχει πάρει φωτιά.

Αλλά τι στεναχωριέσαι, αν θέλεις να επανέρθει στην official κατάσταση το κινητό, κάνεις ένα firmware update και εξαφανίζεται το jb.

Δημοσ.

Κοιτα, με μέτρο όχι μόνο επιβλαβες δεν είναι αλλα σου παρέχει πολλές ευκολίες!Το πρόβλημα όμως είναι να μην ξεπερασεις το μετρο . . .Εγώ προσωπικά νιώθω πλέον χωρίς jb ότι δεν είναι δικο μου το iPhone !

Δημοσ.

Tι εννοεις με μετρο :unsure: ? .Εγω το θελω για να κατεβαζω εφαρμογες απλες οχι περιεργες τυπου αλλαγη αρχειων συστηματος κλπ. και για παιχνιδια

Δημοσ.

δηλαδη τι κανουν και ειναι επικινδυνα :unsure: ?

Αν αναφέρεσαι σε αυτό που είπα στο 2ο ποστ, εννοούσα ότι η apple χάνει λεφτά από το appstore.

Κατά τ' άλλα, για να γίνει jb το iphone στήνεται μια ssh σύνδεση όπου θεωρητικά μπορεί κάποιος να συνδεθεί στο κινητό και να το χακάρει. Αλλά από την άλλη αυτό είναι το νόημα του jb, το hacking του κινητού.

Αν έχεις ενδοιασμούς μείνε στα official και στα δωρεάν παιχνίδια του appstore.

• Moderators
Δημοσ.

Κατά τ' άλλα, για να γίνει jb το iphone στήνεται μια ssh σύνδεση όπου θεωρητικά μπορεί κάποιος να συνδεθεί στο κινητό και να το χακάρει.

To ssh δεν αποτελει μερος του jailbreak και δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να το εγκαταστησει εαν κανει jailbreak. Και φυσικα εαν το εγκαταστησει, μπορει να χρησιμοποιησει καποιο κωδικο της επιλογης του για να ελεγχει την προσβαση με αυτο.

Αν έχεις ενδοιασμούς μείνε στα official και στα δωρεάν παιχνίδια του appstore.

Αν και επι το πλειστον το jb ειναι συνυφασμενο με την πειρατεια, η τελευταια δεν αποτελει και τον μοναδικο σκοπο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...