Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ...εχω μια x48-dq6 με ενσοματομενη καρτα ηχου realteck .. το θεμα ειναι οτι ενώ κατεβαζω απο το site της gigabite τα drivers win 7 64bit ,οπου εχω , τοτε μετα την εγκατασταση εμφανίζει παντα ενα απαγορευτικο πανω στο ηχειο και αναγνωριζει μονο το ati hd audio της gpu μου,εχω μπει στο μενου sound δεν υπαρχει πουθενα realteck hd audio devise αλλα ουτε και στις συσκευές μου οταν παω στο συστημα ..παρακαλώ μια βοήθεια

Δημοσ.

Σιγουρα κατεβαζεις τους σωστους drivers; Για δοκιμασε να σβησεις πρωτα αυτους που εχεις απο την διαχειριση συσκευων.

Δημοσ.

φιλε μου το εκανα ,αλλα παλι τπτ ,δειχνει το ηχειο με απαγορευτικο και μου λεει οτι στις συσκευες αναγνωριζει μονο την ati hd audio..αν ειναι δυνατον ,δεν μου εχει ξανατυχει αυτο

Δημοσ.

Παω εκει που λεει για καρτα γραφικων ηχο κλπ και εχει μονο ατι , ενω κανονικα επρεπε να ειχε και hd realteck device μου εχει μονο ατι ..

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι το pc δούλευε κανονικά και έκανες φορμάτ και παρουσιάστηκε το πρόβλημα? Πείραξες καθόλου bios ? Άλλαξες τίποτα στο εσωτερικό του? Τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό από εδώ και πέρα είναι bios reset και αν δεν , τότε ξανά φορμάτ και αμέσως έλεγχος αν υπάρχει κάποιος ελεγχτής ήχου (μάλλον 2 με τον ατι , αλλα δεν θυμάμαι αν φαίνεται έτσι χωρίς τον driver) και μετά την εγκατάσταση τους drivers του ήχου

Δημοσ.

Φιλε εγω ειμαι το παιδι που εχει το προβλημα και θα σου γραφω εγω τωρα.Στουσ ελεκτες ηχου και παιχνιδιων μου διαβαζει μια αγνωστη συσκευη η οποια εχει θαυμαστικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...