Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γίνεται ενα laptop συγκεκριμένα netbook να ανοίγει οταν συνδέω τον φορτιστή και να κάνει shutdown η sleeo έστω οταν τον βγάζω?

Υπάρχει τέτοια ρύθμιση η πατέντα?

Για το sleep βασικα μπορω να το κάνω απο τις ρυθμίσεις ενέργειας στις ρυθμίσεις του screensaver πχ να το βάλω να κλείνει σε 1 λεπτό, αλλα για το ανοιγμά..?

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Απο τις ρυθμισεις ενεργειας μπορεις να το κανεις να κλεινει κιολας μετα απο 1 λεπτο. Για αμεσο τερματισμο δεν ξερω να σου πω την αληθεια. Τις ρυθμισεις ενεργειας θα τις βρεις στον Πινακα Ελεγχου.

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορία.Όταν έχω βάλει τον φορτιστη στην πρίζα αλλά όχι στο pc τραβάει ρεύμα?Επίσης μερικές φορές όταν βάζω τον φορτιστή στην πρίζα το φισ πετάει σπίθες.Λέτε να τον κάψει?

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορία.Όταν έχω βάλει τον φορτιστη στην πρίζα αλλά όχι στο pc τραβάει ρεύμα?Επίσης μερικές φορές όταν βάζω τον φορτιστή στην πρίζα το φισ πετάει σπίθες.Λέτε να τον κάψει?

Τραβάει ελάχιστο ρεύμα για να ανάβει το λεντ, αν έχει.. Όσο για τος σπίθες ή η πρίζα δεν εχει γείωση ή η πρίζα στον τοίχο/πολύπριζο ειναι μάπα..

Δημοσ.

Δεν νομιζω να γινεται να μπορει το λαπτοπ να ανοιξει με το που βαζεις τον φορτιστη. Γιατι ομως θες να γινεται αυτο; Εχει χαλασει το κουμπι;

Δημοσ.

Θέλω να το βάλω στο αυτοκίνητο κάπου μόνιμα και βάλω μονιμα τον φορτιστή επάνω και με εναν διακόπτη να δίνω ρευμα η να κόβω απο τον φορτιστή και να ανοίγει η να κλείνει το netbook.

Δημοσ.

Κοιτα οσο ειναι κλειστος, δεν μπορεις να τον ξυπνησεις, δεν νομιζω να τρεχει τετοια πατεντα. Το αντιθετο μονο ισως. Νομιζω πως ουτε καν τα κινητα με λειτουργικο δεν μπορουν να ξυπνανε αμα ειναι τελειως κλειστα. Πρεπει να εχεις κατι να τρεχει στο παρασκηνιο για να ελεγχει τι συμβαινει. ΠΧ αν βαλεις ξυπνητηρι σε Android και το κλεισεις το κινητο νομζω δεν σε ειδοποιει. Αλλιως θα σου λεγα να εγκαταστησεις Android στο netbook...

Γενικοτερα αμα ο υπολογιστης ειναι κλειστος, δεν υπαρχουν monitoring διεργασιες που να τρεχουν και μονο χειροκινητα μπορει να ανοιξει. (Εκτος και αν υπαρχει καμμια τρελη ρυθμιση σε κανα ψαγμενο BIOS που να επιτρεπει κατι τετοιο, αλλα και παλι δεν νομιζω).

Δημοσ.

Προσωπικα δεν γνωριζω, αλλα ακουγεται πιο πιθανο. Απλως ηθελα να αποκλεισω την περιπτωση που ειναι τελειως κλειστος. Επισης σκεψου πως σε sleep mode, ομως απο την στιγμη που δεν θα παιρνει ρευμα αν αποφορτιστει τελειως θα κλεισει..

Δημοσ.

Ναι σωστο σε αυτην την περίτπωση θα πρεπει να το βγαζω να το ανοιγω. θα πρεπει να μεινει 2-3 μερες ομως χωρις να παρει ρεύμα - πραγμα σπάνιο. Ευχαριστώ για τις απαντησεις παντως! Αν γνωρίζει κατι καποιος ας πει!!! Για ανοιγα απο sleep mode με την είσοδο του φορτιστή..

Δημοσ.

Αλλαζω την ερώτηση στην εξής: Γινεται αυτο που ζητάω να γίνει μεσω usb? δλδ να ανοίγει το netbook μέσω usb απο sleep? Τι συσκευή χρειάζεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...