nodas_21greek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παίδες καλησπέρα, τελευταία τρώγομαι μιας και βλέπω πολλά κτήνη 5970 και 580 να βγαίνουν στο σφυρί, για το αν αξίζει να αλλάξω την καρτούλα μου αν και είναι σχετικά καινούργια. Τώρα έχω την 6950 η οποία είναι μοντελάκι που ξεκλειδώνει σε 6970. Το υπόλοιπο σύστημα είναι Phenom ΙΙ x4 965, 8gb ddr2 ram, ενώ από τροφοδοτικό υπάρχει ένα 850αρι corsair. Η ανάλυση που παίζω είναι 1920x1200(1280)και μέχρι στιγμής τα περισσότερα φίλτρα και ρυθμίσεις στο φουλ.Μέχρι σήμερα παίζουν όλα άνετα ενώ υπάρχει πάντα κι η δυνατότητα ξεκλειδώματος. Θα δω κάποια διαφορά πιστεύετε με την μετάβαση σε κάποιο από τα 2 μοντέλα που αναφέρω ή άδικα παιδεύομαι; Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο περισσότερο μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να μπω στη διαδικασία για την διαφορά που θα δω. Έχω δίκιο ή να το ξανασκεφτώ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 περίμενε την 7950, δεν αξίζει να δώσεις λεφτά τώρα για τωρινή ή παλιότερη "γενιά" (5970) ενώ έχεις την 6950...
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Από την στιγμή που τα παίζεις όλα φουλ κάθεσαι στα αυγά σου. Και όπως είπε και ο παλιός πιο πάνω περιμένεις όχι απλά να βγουν οι 7950 αλλά να τεσταριστούν κιόλας και να πέσουν κ λίγο οι τιμές τους. Μην είσαι ο πρώτος που θα πάρει θέλω να πω. Η υπομονή είναι χρυσός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα