Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχει ένας φίλος μου ένα PC με εγκατεστημένα τα Windows 7.

Μέχρι πρόσφατα το PC λειτουργούσε κανονικά, μέχρι που μια εξαδέλφη του, τοποθέτησε ένα USB Stick στο PC του. Από αυτή τη στιγμή και μετά, ο υπολογιστής εκκινεί, και μετά το φόρτωμα του λειτουργικού (μετά το σημαιάκι των Windowd στην εκκίνηση) ο υπολογιστής αργεί υπερβολικά σε όλες τις διεργασίες.

Ωστόσο αν κάνει reset (επειδή το PC γίνετε τόσο αργό που σχεδόν κολλάει ολοκληρωτικά) μετά την επανεκκίνηση το PC δεν έχει κανένα πρόβλημα με κολλήματα και άλλα προβλήματα.

Καμία ιδέα για το πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα. whistling.png

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα εντελώς

Αν κάνει reset εξαφανίζεται το κόλλημα;

Αρχικά λες

Από αυτή τη στιγμή και μετά, ο υπολογιστής εκκινεί, και μετά το φόρτωμα του λειτουργικού (μετά το σημαιάκι των Windowd στην εκκίνηση) ο υπολογιστής αργεί υπερβολικά σε όλες τις διεργασίες.

και μετά λες

αν κάνει reset (επειδή το PC γίνετε τόσο αργό που σχεδόν κολλάει ολοκληρωτικά) μετά την επανεκκίνηση το PC δεν έχει κανένα πρόβλημα με κολλήματα και άλλα προβλήματα.

θες να πεις ότι μετά από λίγο συνεχίζει να κολλάει;

Λογικά σκεπτόμενη κάποιο ζουζούνι μετέφερε η ξαδέρφη

Οπότε ένα σκαν με το malwarebytes για αρχή

Επίσης την ώρα που αρχίζει να κολλάει τι γίνεται με cpu/ram usage?

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit: buuuuuuuuuusted ^_^

Δημοσ.

Πιθανότατα το Stick είχε μέσα ζωυφια. Το μηχάνημα δεν το έχω δει ακόμα για να ξέρω τι κάνει από memory και CPU, και δεν ξέρω ακόμα αφού του κάνει reset πως συμπεριφέρεται μετά.

Οπότε η λύση ποια μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Πιθανότατα το Stick είχε μέσα ζωυφια. Το μηχάνημα δεν το έχω δει ακόμα για να ξέρω τι κάνει από memory και CPU, και δεν ξέρω ακόμα αφού του κάνει reset πως συμπεριφέρεται μετά.

Οπότε η λύση ποια μπορεί να είναι;

Τρέξε αυτό !! :rolleyes:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...