xreokopia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ψαχνω να αγορασω ενα καλο συστημα ηχειων 2.1 για το pc. Δε χρειαζεται να ειναι 1000watts αφου λογω της γειτονιας δε μπορω να το ανεβασω πολυ. Θελω ομως ποιοτικο ηχο. Περισσοτερο ακουω μουσικη και λιγοτερο ταινιες, παιχνιδια. Ξεσκονισα ηδη αυτα που υπαρχουν στο Πλαισιο και το e-shop, χωρις να βρω κατι ενδιαφερον. Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο?
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δε λες ποσα λεφτα μπορεις να δωσεις... Παντως για αυτα εδω http://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530-S530D.html ακουγονται τα καλυτερα...
xreokopia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τα λεφτα φιλε μου ειναι αδιαφορα... απο τη στιγμη που δε μιλαμε για 1000w... δε θα κανουμε εκπτωσεις στη ποιοτητα. Αρκει αυτη να υπαρχει. Τα ηχεια που εβαλες ειναι 145w, οπως ειπα δε σκοπευω να σηκωνω τη γειτονια στο ποδαρι Εσυ τα εχεις αυτα? λεει τιποτα αυτη η Edifier μαρκα?
Navu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τα λεφτα φιλε μου ειναι αδιαφορα... απο τη στιγμη που δε μιλαμε για 1000w... δε θα κανουμε εκπτωσεις στη ποιοτητα. Αρκει αυτη να υπαρχει. Τα ηχεια που εβαλες ειναι 145w, οπως ειπα δε σκοπευω να σηκωνω τη γειτονια στο ποδαρι Εσυ τα εχεις αυτα? λεει τιποτα αυτη η Edifier μαρκα? Τα watt είναι τελείως αδιάφορο μέγεθος όσον αφορά την ένταση που μπορεί να επιτύχει ένα ηχείο. Το μέγεθος που μας λέει κάτι για το πόσο δυνατά παίζουν είναι η ευαισθησία... Επιπλέον, υπάρχει ένα ρυθμιστικό που το λένε ποτενσιόμετρο (ή "ένταση" στον υπολογιστή), οπότε αν κάποιος ΔΕ θέλει να σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι, ΔΕΝ το τσιτώνει... Ακόμη και 10000000000000000000000 watt να έχεις διαθέσιμα, αν ακούς χαμηλά, δεν ενοχλείς κανέναν. Και μετά από αυτά τα παραφιλολογικά, να πάμε στο ψητό: τα 530 και τα 730 της Edifier είναι πιθανότατα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει σήμερα κάποιος στην Ελλάδα σε ανθρώπινα λεφτά όσον αφορά ηχεία 2.1. Η Edifier είναι πάρα πολύ αξιόλογη εταιρία. Tώρα, αν θες να το πας πραγματικά πολύ μακριά με το θέμα ποιότητα ήχου και δε σε τρομάζει ιδιαίτερα το κόστος, δες και αυτά τα Swans για παράδειγμα...
HALF EVIL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τα λεφτα φιλε μου ειναι αδιαφορα... απο τη στιγμη που δε μιλαμε για 1000w... δε θα κανουμε εκπτωσεις στη ποιοτητα. Αρκει αυτη να υπαρχει. Τα ηχεια που εβαλες ειναι 145w, οπως ειπα δε σκοπευω να σηκωνω τη γειτονια στο ποδαρι Εσυ τα εχεις αυτα? λεει τιποτα αυτη η Edifier μαρκα? Τα λεφτα φιλε μου ειναι αδιαφορα... απο τη στιγμη που δε μιλαμε για 1000w... δε θα κανουμε εκπτωσεις στη ποιοτητα. Αρκει αυτη να υπαρχει. Μάλλον δεν διάλεξες καλό nickname εκτός και είσαι χιουμορίστας. Any way, όπως σου είπε ο Navu, αλλά και σε άλλες ανάλογες συζητήσεις αν δείς, η Edifier είναι Καναδική εταιρία με πολύ ποιοτικά προϊόντα (καμμιά σχέση με logitech, creative κλπ).Ναι εγώ τα έχω και είναι τέλεια.
xreokopia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πιο μοντελο εχεις ακριβως? Τα watt είναι τελείως αδιάφορο μέγεθος όσον αφορά την ένταση που μπορεί να επιτύχει ένα ηχείο. Το μέγεθος που μας λέει κάτι για το πόσο δυνατά παίζουν είναι η ευαισθησία... Επιπλέον, υπάρχει ένα ρυθμιστικό που το λένε ποτενσιόμετρο (ή "ένταση" στον υπολογιστή), οπότε αν κάποιος ΔΕ θέλει να σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι, ΔΕΝ το τσιτώνει... Ακόμη και 10000000000000000000000 watt να έχεις διαθέσιμα, αν ακούς χαμηλά, δεν ενοχλείς κανέναν. Και μετά από αυτά τα παραφιλολογικά, να πάμε στο ψητό: τα 530 και τα 730 της Edifier είναι πιθανότατα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει σήμερα κάποιος στην Ελλάδα σε ανθρώπινα λεφτά όσον αφορά ηχεία 2.1. Η Edifier είναι πάρα πολύ αξιόλογη εταιρία. Tώρα, αν θες να το πας πραγματικά πολύ μακριά με το θέμα ποιότητα ήχου και δε σε τρομάζει ιδιαίτερα το κόστος, δες και αυτά τα Swans για παράδειγμα... Oσα πιο πολλα watts φιλε μου ενα ηχοσυστημα, τοσο πιο πολυ μπορει να ανεβει το volume, σωστα? Συνηθως οσο πιο πολλα ειναι τα watts τοσο πιο ακριβο το συστημα. Φυσικα και οποιος θελει μπορει να κατεβασει το volume στο πολυ χαμηλο. Το θεμα ειναι γιατι να πληρωσεις για μεγαλη ενταση οταν δε προκειται να τη χρησιμοποιησεις? Δεν ειναι καλυτερα τα λεφτα να πανε αλλου? πχ. στη ποιοτητα του ηχου. Αυτα τα swans που μου πρoτεινεις ειναι θηρια, εγω μιλαω για απλα pc speakers που θα μπουν πανω σε ενα μικρο γραφειο διπλα απ το pc
xreokopia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μολις πριν απο λιγο σου εξηγησα οτι δεν χρειαζομαι 145w κι εσυ επανερχεσαι προτεινοντας μου 300w...
iced Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αφου θες ποιοτητα, μπορεις να κοιταξεις εδω (Harman Kardon Soundsticks III)
D4rkst3EL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 η Edifier είναι Καναδική εταιρία με πολύ ποιοτικά προϊόντα (καμμιά σχέση με logitech, creative κλπ).Ναι εγώ τα έχω και είναι τέλεια. Γιατί λέμε την edifier Kαναδική εταιρεία?(το έχω ξαναδεί το σχόλιο). Κινέζικη είναι, δες και στο wiki(είναι down για σήμερα) http://en.wikipedia.org/wiki/Edifier Εγώ που τα άκουσα έμεινα με την εντύπωση ότι τα edifier είναι αυτό που είναι και τα λοιπά pc speakers..... pc speakers. Άμα σε νοιάζει περισσότερο η μουσική σκέψου λίγο και το 2.0 και διάβασε και αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/430733-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF/
Themos3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Απ την στιγμη που δεν τα θες για ταινιες και παιχνιδια αλλα για να ακους μουσικη γιατι πας σε 2.1 και οχι σε μονιτορ? ps.Μολις ειδα οτι και στο ακριβως προηγουμενο ποστ γινεται η ιδια προταση.... καταραμενη υπνηλια....
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πιο μοντελο εχεις ακριβως? Oσα πιο πολλα watts φιλε μου ενα ηχοσυστημα, τοσο πιο πολυ μπορει να ανεβει το volume, σωστα? Συνηθως οσο πιο πολλα ειναι τα watts τοσο πιο ακριβο το συστημα. Φυσικα και οποιος θελει μπορει να κατεβασει το volume στο πολυ χαμηλο. Το θεμα ειναι γιατι να πληρωσεις για μεγαλη ενταση οταν δε προκειται να τη χρησιμοποιησεις? Δεν ειναι καλυτερα τα λεφτα να πανε αλλου? πχ. στη ποιοτητα του ηχου. Αυτα τα swans που μου πρoτεινεις ειναι θηρια, εγω μιλαω για απλα pc speakers που θα μπουν πανω σε ενα μικρο γραφειο διπλα απ το pc 1)Εν πάσει περιπτώσει ανέφερες ότι τα λεφτά είναι αδιάφορα Άρα τα edifier S530 στα 180€ περίπου που σου προτείναμε με τον Navu δεν θα αποτελούν πρόβλημα για σένα. 2)Το πρόβλημά σου με τα Watts και την ένταση ειλικρινά δεν το καταννοώ. Αν τα ηχεία είναι ποιοτικά σε κατασκευή και σε ήχο τι σε πειράζει αν το volume στα 3/4 θα σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι; Βάλτο πιό χαμηλά. 3)Τα λεφτά φυσικά και θα πάνε στην ποιότητα του ήχου και στην ποιότητα κατασκευής και όχι στην στάθμη έντασης αφού και εσύ θέλεις ποιότητα. Και από μπακατέλες μπορείς να ακούσεις δυνατά, το θέμα είναι τι θα ακούσεις. 4)Τα Swans σου τα ανέφερε ο φίλος μάλλον πατώντας στο ότι ανέφερες ότι θέλεις ποιότητα ανεξαρτήτου τιμής. Edifier® Technology Company, Ltd has grown from a small national company established in Beijing, China in May 1996 that initially focused within the China domestic market, in which it is a market leader today. Since creation, Edifier® has grown into a major international organization, expanding its operations into North America, South America, Europe, the Middle East, and Asia Pacific regions. Currently having sales offices in Canada, Hong Kong, China, Australia and Argentina with product R&D and strategic design in Vancouver, Canada and Beijing, China. Μάλλον σωστά ανέφερε ο φίλος πιο πάνω ότι η εταιρία ξεκίνησε από την Κίνα και ίσως να πρέπει να χαρακτηρίζεται Κινέζικη. Ο στρατηγικός σχεδιασμός κατά τα λεγόμενά τους γίνεται στο Καναδά. Τώρα η κατασκευή μπορεί να γίνεται οπουδήποτε. Μόνιτορ δεν θα συνιστούσα απόλυτα για τί πρόκειτα για τελείως αχρωμάτιστα ηχεία , με αποστειρωμένο ήχο, όπως ακριβώς παράγεται στο στούντιο και μάλλον αφορούν περισσότερο επαγγελματίες του είδους, παρά οικιακούς χρήστες που θέλουν μια ζωντάνια και ένας χρωματισμό στον ήχο που ακούνε. Γνώμη μου βέβαια
xreokopia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Συγνωμη φιλε μου αλλα μαλλον δε παρακολουθεις τι γραφω. Τα 4 σημεια τα εχω απαντησει. Αφου θες ποιοτητα, μπορεις να κοιταξεις εδω (Harman Kardon Soundsticks III) Τα εχω δει αυτα τα ηχεια, πλακα εχουν Περισσοτερο μοιαζουν με ενυδρειο παρα με ηχεια. Και ειναι και πολυ ακριβα... 150-190€ με 65W. Mηπως πληρωνεις εμφανιση? Εισαι σιγουρος οτι ειναι καλα, τα εχεις δοκιμασει? Στο newgg δεν υπαρχουν, ξερετε καποιο αλλο παρομοιο site με εντυπωσεις των καταναλωτων?
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Συγνωμη φιλε μου αλλα μαλλον δε παρακολουθεις τι γραφω. Τα 4 σημεια τα εχω απαντησει. Τα εχω δει αυτα τα ηχεια, πλακα εχουν Περισσοτερο μοιαζουν με ενυδρειο παρα με ηχεια. Και ειναι και πολυ ακριβα... 150-190€ με 65W. Mηπως πληρωνεις εμφανιση? Εισαι σιγουρος οτι ειναι καλα, τα εχεις δοκιμασει? Στο newgg δεν υπαρχουν, ξερετε καποιο αλλο παρομοιο site με εντυπωσεις των καταναλωτων? Τι να πώ, σηκώνω τα χέρια ψηλά
Navu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Άμα ανακατέψαμε Sound Sticks (EPIC fail), watt/€ και newegg μέσα, έγινε Βατερλώ το νήμα... Εγκαταλείπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα