STELLIOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα φιλοι εχω (μαλον ειχα ) ενα ΜΙΟ mοοv 330 εδω και δυο η δυομιση χρονια ενα πρωινο οταν το ανοιξα εχειχνε μονο το πορτοκαλι σημα της ΜΙΟ και δεν προχωρουσε με τιποτα το πηγα στην αντιπροσωπεια και σημερα μου εστειλαν στο κινητο Η Επισκευη κοστιζει 110 ευρω σε περιπτωση αρνησης 18 ευρω συνηθως αποφευγω τις αντιπρωσωπειες αλλα σημερα την πατησα τι να κανω ? 120 ειναι καινουργιο μας δουλευουν ? να τους παρω τηλ και τι να τους πω δεν θα βγει τιποτε κανονικα πρεπει να παω να τους δωσω και τα 18 ευρω που το ανοιξανε την βοηθεια σας εψαξα για κατι καινουργιο και βρηκα ΜLS 5900 129 ευρω GARMIN 1410 119 ευρω θελω κατι με ευκολο μενου με ενδιαφερουν μονο χαρτες Ελλαδος και μεγαλη οθονη ποιο απο τα δυο ? εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευχαριστω
weber122 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 είναι πολλά τα λεφτά για επισκευή ενός mio... πάρε το mls , εύκολο μενου και αφού το θες μονο για ελλαδα, οι χάρτες του είναι ικανοποιητικοί
christos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εάν μπορείς να διαθέσεις μέχρι 150 €, σου προτείνω το Ginius Driver - Don’t Panic (G1-1000) Διαφορετικά, μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο Mio Spirit 480 Καλό θα ήταν πάντως, να τα δεις και από κοντά, για να έχεις μια καλύτερη άποψη.
STELLIOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ το G1-1000 το εχει μονο η Forthnet ?
christos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ το G1-1000 το εχει μονο η Forthnet ? Μπορεί ίσως να το βρεις και σε άλλα μαγαζιά εάν το ψάξεις. Πιο εύκολα θα το βρεις σε καταστήματα της forthnet, που πρέπει να έχει σε όλη την Ελλάδα, εάν το βιάζεσαι για άμεση αγορά.
Sabrez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και πάλι ΜΙΟ. Εγώ έχω ένα Mio c320b (!ναι πολύ παλιό!), αλλά του έχω περάσει το σπάσιμο (MioPocket 4) και είναι ξεκλειδωμένο. Έτσι μπορείς να περάσεις όσους και όποιους χάρτες θες. Για χάρτη έχω την έκδοση του Μiomap 2008 (με αναβαθμισμένο χάρτη), που αν και σπαρτιάτικη (δεν έχει και πολλές συμπληρωματικές πληροφορίες, π.χ "χρόνος οδήγησης").
Sreak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Όχι πάλι ΜΙΟ, είναι τραγικό να σου λένε πως η επισκευή κάνει 110 ευρώ. Είναι σα να σε κοροιδεύουν. Καλύτερα να σου λέγανε δεν φτιάχνεται.
krypton Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 χτυπα καλύτερα ένα mls που βγάλανε και πρόσφατα αναβαθμίσεις στους χάρτες τους https://twitter.com/#!/MLSDestinator/status/159666984546607104
christos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 χτυπα καλύτερα ένα mls που βγάλανε και πρόσφατα αναβαθμίσεις στους χάρτες τους https://twitter.com/#!/MLSDestinator/status/159666984546607104 Δυστυχώς φίλε μου krypton, εάν είναι αναβάθμιση ή όχι θα δείξει. Στο site της mls, δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για τον νέο χάρτη, ούτε δυστυχώς το τι καινούργιο περιέχει ο νέος χάρτης κ.τ.λ. Το αναφέρω αυτό, γιατί πιο παλιά είχε βγάλει έναν χάρτη, και μετά από λίγες μέρες έβγαλε μία ενημέρωση, με κάποιες μικροδιορθώσεις για τον ήδη υπάρχον. Μπορεί ίσως να έκανε μια τέτοια κίνηση, διορθώνοντας η προσθέτοντας τίποτε poi κ.τ.λ. Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν θεωρείται καινούργιος χάρτης, αλλά μία ενημέρωση, με κάποιες διορθώσεις. Πάντως, πρώτη φορά βλέπω να βγαίνει ένας νέος χάρτης (εάν είναι φυσικά νέος), και να μην υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για αυτόν, μέσα στο επίσημο site.
STELLIOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Όχι πάλι ΜΙΟ, είναι τραγικό να σου λένε πως η επισκευή κάνει 110 ευρώ. Είναι σα να σε κοροιδεύουν. Καλύτερα να σου λέγανε δεν φτιάχνεται. + 1000 ε οχι παλι mio ...μακρυα
krypton Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς φίλε μου krypton, εάν είναι αναβάθμιση ή όχι θα δείξει. Στο site της mls, δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για τον νέο χάρτη, ούτε δυστυχώς το τι καινούργιο περιέχει ο νέος χάρτης κ.τ.λ. θα συμφωνησω, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο changelog, σιγά που θα το διαβαζα (δεν τρελαίνομαι να διαβάζω για χάρτες) αλλά καλό είναι να υπάρχει. πάντως εμένα οι χάρτες της MLS με ικανοποιούν μέχρι στιγμής, όταν σταματήσουν να το κάνουν αυτό, τότε θα αλλάξω πλευρά
avatar41 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και πάλι ΜΙΟ. Εγώ έχω ένα Mio c320b (!ναι πολύ παλιό!), αλλά του έχω περάσει το σπάσιμο (MioPocket 4) και είναι ξεκλειδωμένο. Έτσι μπορείς να περάσεις όσους και όποιους χάρτες θες. Για χάρτη έχω την έκδοση του Μiomap 2008 (με αναβαθμισμένο χάρτη), που αν και σπαρτιάτικη (δεν έχει και πολλές συμπληρωματικές πληροφορίες, π.χ "χρόνος οδήγησης"). Φιλε μου εχω και εγω ενα ιδιο και θελω να το ξεκλειδωσω για να περασω κανενα χαρτη της προκοπης μπορεις να με βοηθησεις;
VasKag Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 αν δεν εχεις αγορασει ηδη, μιας και εχουν περασει 2 μηνες, καλη περιπτωση ειναι και αυτο. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/GPS/PNA-Car-Navigation/Turbo-X-GPS-i50-Don-t-Panic-5-Greece-960-000767.htm εχω το ιδιο με τη μικροτερη οθονη, και ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα