karasardelis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν απαγορευτηκαν τα ηλεκτρονικα; Η απαγόρευση ισχύει μόνο για όσους ενημερώνονται από την τηλεόραση...
nek4d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν απαγορευτηκαν τα ηλεκτρονικα; βλ. παραπανω τι γραφω για τον ΕΟΦ. Οσο ειναι απαγορευμενα οι βιταμινες πρωτεινες κλπ που πουλουνται παντου. Θα βρεις πλεον ηλεκτρονικα τσιγαρα μεχρι κ σε κεντρικα περιπτερα! Απαγορευτηκαν θεωρητικα για να ριχνουν προστιμα στις εισαγωγικες-εμπορικες εταιρειες (ή να παιρνουν μίζες-αθανατη Ελλαδα...) και επισης για να αποθαρρύνουν τους νεους εν δυναμει πελατες που θα νομιζουν οτι δεν θα εχουν υγρα κλπ και τελος εχουν κ το δωρακι τους απο τις καπνοβιομηχανιες. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Η απαγόρευση ισχύει μόνο για όσους ενημερώνονται από την τηλεόραση... Γεια σου φίλτατε karasardelis, είσαι μεγάλη μορφή κ πάντα χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σου
kamui Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πράγματι το έχουν αρκετοί 32€ το 1100mah http://www.funkysales.gr/index.php/frontend/campaigns/single/29/-SMOKEL-Ego-T-1100mah-72-32
Nemesis_rds Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς επίσης να ξαπλώσεις και στις γραμμές του τραίνου.... έτσι θα ξέρεις όχι μόνο από τι θα πας, αλλά με έναν καλό υπολογισμό, σύμφωνα πάντα με την ώρα αναχώρησης της τρέχουσας αμαξοστοιχίας, θα ξέρεις και ακριβώς την ώρα που θα πας!!!! Ναι, αλλα αυτο δεν μπορεις να το κανεις μετα το σεξ. Εκτος κι αν σου αρεσει να στη φυση. Εμενα παντως το βουκολικο δεν ειναι η καλυτερη μου. Μπαινουν πραγματα στον κωλο μου .
karasardelis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αλλα αυτο δεν μπορεις να το κανεις μετα το σεξ. Εκτος κι αν σου αρεσει να στη φυση. Εμενα παντως το βουκολικο δεν ειναι η καλυτερη μου. Μπαινουν πραγματα στον κωλο μου . Τι να σου πω... εμένα δύο χρόνια τώρα με το βουκολικό κυβερνητικό σεχ που λαμβάνω, αισθάνομαι να μπαίνουν διάφορα στο οπίσθιο υδραυλικό μου σύστημα και φοβάμαι πως αρχίζω να το συνηθίζω...
Spyros7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Η απαγόρευση ισχύει μόνο για όσους ενημερώνονται από την τηλεόραση... Κι όμως έχει απαγορευτεί από τον ΕΟΦ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο πολύ ή το ίδιο βλαβερό με το τσιγάρο. Ο ΕΟΦ το απαγόρεψε επειδή καμία εταιρία e-cigarette δεν έχει υποβάλλει φάκελο για να πάρει άδεια ακόμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά πουθενά στον κόσμο. Επίσης, οι έρευνες που έχουν δημοσιευτεί πάνω στο θέμα είναι ελάχιστες παγκοσμίως (εγώ έχω βρεί μόνο 4 και δεν είναι όλες σε επιστημονικά περιοδικά). Η κάθε μία ψάχνει διαφορετικά πράγματα και το γενικό συμπέρασμα είναι ότι είναι μάλλον λιγότερο βλαβερό αλλά όχι αθώο. Τα δεδομένα είναι πολύ λίγα πάντως και δε θα ξέρουμε με σιγουριά πριν περάσει μια 10ετία τουλάχιστον.
karasardelis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κι όμως έχει απαγορευτεί από τον ΕΦΕΤ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο πολύ ή το ίδιο βλαβερό με το τσιγάρο. Ο ΕΦΕΤ το απαγόρεψε επειδή καμία εταιρία e-cigarette δεν έχει υποβάλλει φάκελο για να πάρει άδεια ακόμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά πουθενά στον κόσμο. Επίσης, οι έρευνες που έχουν δημοσιευτεί πάνω στο θέμα είναι ελάχιστες παγκοσμίως (εγώ έχω βρεί μόνο 4 και δεν είναι όλες σε επιστημονικά περιοδικά). Η κάθε μία ψάχνει διαφορετικά πράγματα και το γενικό συμπέρασμα είναι ότι είναι μάλλον λιγότερο βλαβερό αλλά όχι αθώο. Τα δεδομένα είναι πολύ λίγα πάντως και δε θα ξέρουμε με σιγουριά πριν περάσει μια 10ετία τουλάχιστον. Αγαπητέ μου, αν αρχίσεις να ψάχνεις για καρκινογόνες και τοξικές ουσίες, πίστεψε με θα βρεις χιλιάδες γύρω σου... ακόμα και στο νερό που πίνεις και στον αέρα που αναπνέεις. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο το άτμισμα είναι δυνατόν να σε κρατήσει μακρυά από το τσιγάρο, το οποίο αποτελεί σίγουρα και εξακριβωμένα καταστροφή για τον οργανισμό σου... απλά τα πράγματα...
Spyros7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μα δε διαφωνώ με αυτό που λες. Και ο καθένας μπορεί να κρίνει την απαγόρευση και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή αν κρύβεται. Κι εγώ προσωπικά καπνιστής είμαι αλλά περιμένω να μαζευτούν περισσότερα δεδομένα για να το δοκιμάσω. Πίστεψέ με το έχω ψάξει το θέμα και από πιο "εξειδικευμένη" σκοπιά.
nek4d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μα αυτο λεει ο karasardelis! Γιατι να περιμενεις νεα δεδομενα, αφού με αυτα που εχεις ήδη για το κανονικο καπνισμα οδεύεις για "βέβαιο" θάνατο ?! και για 10 επιπλέον χρόνια ?! Ακόμη και ετσι όπως τα λες, είναι σαν να προτιμας τον "βέβαιο" θάνατο από τον άγνωστο θάνατο, κάτι που δεν ακούγεται λογικό... Καλύτερα ξεχνα τα νεα δεδομενα, αρκεσου στα γνωστα παλια κ σκεψου αν απλα θες να κοψεις το κανονικο ή όχι. Αν όχι, τζάμπα παιδευεσαι με υποκατάστατα. Μην φανταστεις βεβαια οτι ειναι ευκολο, δεν ειναι τσιγαρο το ηλεκτρονικο. Είναι πιθανό να φανταστείς πολλες υποσυνείδητες δικαιολογίες και σε 10 χρόνια θα πεις "ας περιμένω 5 ακόμη!" Το πιθανότερο φυσικα ειναι να δοκιμασεις το ΗΤ (Ηλεκτρονικο Τσιγαρο) και να μην σου αρεσει και να ξαναγυρισεις ησυχος πια στο κανονικο... (δεν τα λεω προσωπικά, ισχύουν για όλους μας. Καταφερα να κρατησω το ηλεκτρονικο για εναν μηνα το 2010 αλλα μετα ξαναγυρισα στο κανονικό... είναι που δεν θελω κ γω να το κοψω το ρημαδι κ προσπαθω τουλαχισατον να ξεγελαστω με υποκαταστατο το ΗΤ. Τωρα κάνω μια 2η και παλι δυσκολη προσπαθεια...) Πράγματι το έχουν αρκετοί 32€ το 1100mah http://www.funkysales.gr/index.php/frontend/campaigns/single/29/-SMOKEL-Ego-T-1100mah-72-32 αυτό ειναι μονό πακετο, όχι διπλό όπως τα προηγούμενα!
dspug7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κι όμως έχει απαγορευτεί από τον ΕΟΦ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο πολύ ή το ίδιο βλαβερό με το τσιγάρο. Ο ΕΟΦ το απαγόρεψε επειδή καμία εταιρία e-cigarette δεν έχει υποβάλλει φάκελο για να πάρει άδεια ακόμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά πουθενά στον κόσμο. Επίσης, οι έρευνες που έχουν δημοσιευτεί πάνω στο θέμα είναι ελάχιστες παγκοσμίως (εγώ έχω βρεί μόνο 4 και δεν είναι όλες σε επιστημονικά περιοδικά). Η κάθε μία ψάχνει διαφορετικά πράγματα και το γενικό συμπέρασμα είναι ότι είναι μάλλον λιγότερο βλαβερό αλλά όχι αθώο. Τα δεδομένα είναι πολύ λίγα πάντως και δε θα ξέρουμε με σιγουριά πριν περάσει μια 10ετία τουλάχιστον. επειδη κι εγω το εχω ψαξει αρκετα, μπορεις να βρεις ενα λινκ απο τον εφετ που λεει για την απαγορευση; μηπως εννοουσες εοφ; αν ναι μιλαει μονο για τα νικοτινουχα διαλυματα και οχι για το ηλεκτρονικο τσιγαρο ως συσκευη. http://www.eof.gr/web/guest/home?p_p_id=62_INSTANCE_Cu81&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=3&p_p_col_count=12&_62_INSTANCE_Cu81_struts_action=%2Fjournal_articles%2Fview&_62_INSTANCE_Cu81_groupId=12225&_62_INSTANCE_Cu81_articleId=63179&_62_INSTANCE_Cu81_version=1.0 edit: ωπ, το διορθωσες βλεπω, οποτε για το ιδιο μιλαμε. το θεμα ειναι οτι αυτη η απαγορευση ειναι εντελως τυπικη, επειδη δεν εχουν (δεν θελουν μηπως; ) ασχοληθει με το αν κανει κακο η οχι, και δεν παιρνουν στα σοβαρα καμια ερευνα. εχουν γινει ερευνες και εξωτερικο και στην Ελλαδα, με εθελοντες απο το e-kapnisma και επισης ελεγχος σε διαλυματα, νικοτινουχα και μη, απο τον Δημοκριτο. καμια δεν εδειξε οτι κανει περισσοτερο κακο απο το κανονικο τσιγαρο, το αντιθετο μαλιστα.
pamelouketo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω να λέτε προσφορά τη τιμή των 32€. Κατεβαίνοντας τη Σοφοκλέους,μετά την Αθηνάς δεξιόζερβα (και στα στενάκια ένθεν+ένθεν...) θα το βρείτε από 8€ έως 15€ και σε αντίστοιχες τιμές τα φιλτράκια.Σε κιτρινομάγαζα.
Dark_son20 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω να λέτε προσφορά τη τιμή των 32€. Κατεβαίνοντας τη Σοφοκλέους,μετά την Αθηνάς δεξιόζερβα (και στα στενάκια ένθεν+ένθεν...) θα το βρείτε από 8€ έως 15€ και σε αντίστοιχες τιμές τα φιλτράκια.Σε κιτρινομάγαζα. παππού εκείνα είναι τα junior αυτά εδώ είναι σαν τη κουμούτσα που σου έδειξα ότι πήρα
Spyros7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μα αυτο λεει ο karasardelis! Γιατι να περιμενεις νεα δεδομενα, αφού με αυτα που εχεις ήδη για το κανονικο καπνισμα οδεύεις για "βέβαιο" θάνατο ?! και για 10 επιπλέον χρόνια ?! Η βασική επιφύλαξή μου είναι μήπως προκύψει κανένα "προβληματάκι" απρόβλεπτο με το άτμισμα. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται για χρόνια ακόμα και σε τρόφιμα αλλά ποτέ με αυτό τον τρόπο. Μέχρι τότε προσπαθώ να το κρατάω υπό έλεγχο το άλλο όσο γίνεται. Όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο καλύτερα επειδη κι εγω το εχω ψαξει αρκετα, μπορεις να βρεις ενα λινκ απο τον εφετ που λεει για την απαγορευση; μηπως εννοουσες εοφ; αν ναι μιλαει μονο για τα νικοτινουχα διαλυματα και οχι για το ηλεκτρονικο τσιγαρο ως συσκευη. http://www.eof.gr/we...u81_version=1.0 Σόρι ΕΟΦ εννοούσα, το διόρθωσα. Ακριβώς το κείμενο που λες. Η συσκευή από μόνη της δε νομίζω ότι έχει κάποια άλλη χρησιμότητα edit: Τωρα είδα το edit σου. Βασικά δε θα ασχοληθεί μόνος του ο ΕΟΦ. Θα περιμένει μια εταιρία να καταθέσει φάκελο για να πάρει άδεια και θα την δώσει η θα την απορρίψει. Βέβαια η εταιρία θα πρέπει να έχει στοιχεία και αυτό προϋποθέτει πολύ χρόνο και μεγάλο κόστος. Χλωμό να το κάνουν οι Κινέζοι. Η έρευνα του Δημόκριτου ήταν αρκετά ελπιδοφόρα και μέτραγε επιπλέον το αέριο που εισπνέεις, μετά την καύση. Αυτό έχει γίνει παγκοσμίως(!!) μόνο από το Δημόκριτο, το FDA (από μόνοι τους αυτοί) και ένα ινστιτούτο στη Ν. Ζηλανδία που χρηματοδοτούταν από εταιρία e-cigarette.Δες όμως και ένα πιο πρόσφατο.. (ναι πάλι Έλληνες μέσα!)
pamelouketo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 παππού εκείνα είναι τα junior αυτά εδώ είναι σαν τη κουμούτσα που σου έδειξα ότι πήρα Ουπς...λες για κείνο το chilum;λολ και :π μαζί.
dspug7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σόρι ΕΟΦ εννοούσα, το διόρθωσα. Ακριβώς το κείμενο που λες. Η συσκευή από μόνη της δε νομίζω ότι έχει κάποια άλλη χρησιμότητα αυτο ειναι το θεμα, οτι η συσκευη παιρνει δυο ειδη υγρου, με νικοτινη και χωρις. εχουν απαγορευσει ομως μονο το υγρο με νικοτινη. αν εμενα μου κανουν ελεγχο πως θα καταλαβουν τι εχω βαλει μεσα; θα με τρεχουν στα εργαστηρια; ενας φιλος μου απο την δουλεια βαζει σκετο νερο. τι μπορουν να του κανουν; για αυτο λεω οτι η απαγορευση ειναι εντελως τυπικη. η προπυλενογλυκόλη ειναι το βασικο συστατικο στα μηχανηματα που παραγουν εφε καπνου. τοσα χρονια στα κλαμπ εχουμε ρουφηξει αρκετη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα