karasardelis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 http://www.dealextre...b-flavor-111509 Εδώ το συγκεκριμένο πακέτο πωλείται από 50€-120€. Επίσης έχει λάδι πλήρωσης με 3,5€ τα 10ml (μισή τιμή απ ότι πουλάνε εδώ!) http://www.dealextre...aste-10ml-41464 Σχεδόν 3 χρόνια χωρίς αναλογικό... ο τελευταίος χρόνος με EGO-T... κορυφαίο εργαλείο, αρκεί να πάρεις το αυθεντικό...Η Joyetech πουλάει το προϊοντα της στην Ασία μόνο μέσα από συγκεκριμένα κανάλια πώλησης. Αν και είναι κινέζικη εταιρία έχει πολύ υψηλά standards και δεν δίνει τα προϊόντα της σε οποιοδήποτε πρατήριο πώλησης. Σίγουρα λοιπόν δεν θα δεις αυθεντικό Joyetech στο DealExtreme - με σιγουριά λοιπόν μπορώ να σου πω ότι αυτό που βλέπεις είναι ακόμα ένα EGO-T Monkey.... μπορείς να το βρείς και ακόμα φτηνότερα αλλά στην τελική θα μετανοιώσεις που το αγόρασες.... πάρε το αυθεντικό να το χαρείς τουλάχιστον - πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά σκέψου πόσα θα γλυτώσεις από τα βρωμοτσίγαρα.... Όσο για το "λάδι" που λες... e-liquid δηλαδή, καλύτερα να προτιμήσεις κάποια πηγή με καλή ποιότητα... Το υγρό κακής ποιότητας μπορεί να σου χαλάσει το atomiser μέσα σε μια βδομάδα... ΥΓ Στην Ευρώπη η Joyetech πουλάει τα προϊόντα της με την επωνυμία OVALE... αν βρεις Joyetech σίγουρα είναι από παράλληλη εισαγωγή αμφιβόλου ποιότητηας και αυθεντικότητας....
Dark_son20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 αν και πλέον έχω μπόλικα επώνυμα και μη ηλεκτρονικά τσιγάρα, λόγο πολύ χαμηλής τιμής πήρα ένα ίδιο πακετάκι από focalprice χωρίς μεταφορικά και με ένα coupon code βγήκε κάπου στα 18 euro οι μπαταρίες επίσης είναι στο ίδιο μέγεθος με της "κανονικές" και είναι με το νέο κουμπάκι (λευκό led και πιο βολικό, όσοι έχετε πιάσει πχ nobacco giant καταλαβαίνετε ποιες λέω) το πακετάκι βγήκε πολύ καλό. με μπαταρίες μια χαρά και ακόμα και τάπες σιλικόνης που Ελλάδα πολλοί ακόμα δίνουν τις άθλιες τις πλαστικές που ψάχνεις που πήγε το υγρό σου όσο για τα υγρά που έχει μέσα... στο σιφόνι και τέλος ΥΓ Στην Ευρώπη η Joyetech πουλάει τα προϊόντα της με την επωνυμία OVALE... αν βρεις Joyetech σίγουρα είναι από παράλληλη εισαγωγή αμφιβόλου ποιότητηας και αυθεντικότητας.... η joytech δίνει στη μάνα της και το πατέρα της και δεν πουλάει μόνο ως OVALE http://www.joyetech.com/distributors/dis.php http://www.joyetech.com/about/business.php όπως βλέπεις στο πρώτο link από Ελλάδα είναι και οι hlektroniko-tsigaro.com www.ecig.gr www.freesmoking.gr www.joyetech-greece.com και στο δεύτερο link φυσικά η nobacco
kage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οτι αρπαξει ο κωλος τους ειναι.σιγα μην νομιζει καποιος οτι θα το γυρισουν ολοι σε ηλεκτρονικο.στο 1ο μπαμ-οτι προκαλει υγρο στα πνευμονια-εκοψε ο κοσμος... εγω θα ελεγα να βρειτε εναν πραγματικο βιολογικο καπνο.
Nemesis_rds Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν εχει περασει τους ελεγχους του ΕΦΕΤ ακα επικυνδινο. Και για το κανονικο τσιγαρο πριν 100 χρονια λεγαν "καπνιζετε καπνιζετε ειναι τελειο δεν προκαλει τπτ" και μετα απο 20 χρονια ειδαν οτι προκαλει καρκινο. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι πολυ προσφατο για να δουμε τις παρανεργειες που προκαλει στον οργανισμο. Το καλυτερο ειναι να το κοψουμε. Απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο καλυτερο το κανονικο κατα τη γνωμη μου. Αν ειναι να μας σκοτωσει καλυτερα να ξερουμε τουλαχιστον απο τι θα παμε .
Dark_son20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 προτιμάς δηλαδή αυτά http://www.stop-smoking-programs.org/chemicals-in-cigarettes.html που ο οργανισμός σου δεν μπορεί να τα μεταβολίσει παρά Προπυλενογλυκόλη και Φυτική γλυκερίνη που ο οργανισμός σου μπορεί και τα αφομοιώνει... οκ απόψεις...
DeareN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 αναλυτικά όλα αυτά στο e-kapnisma. gr... κινέζικα ειναι ολα αλλα απο προσωπικη εμπειρία κινέζικο με κινέζικο εχει τεράστια διαφορά και σχεδον παντα ότι πληρώνεις παίρνεις, απο tanks και atomizers μέχρι e-liquids (στα υγρά μεγάλη προσοχή και οχι Κίνα )
kmarios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Όσο για το "λάδι" που λες... e-liquid δηλαδή, καλύτερα να προτιμήσεις κάποια πηγή με καλή ποιότητα... Το υγρό κακής ποιότητας μπορεί να σου χαλάσει το atomiser μέσα σε μια βδομάδα... που θα βρούμε πηγή με καλή ποιότητα ?
karasardelis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 που θα βρούμε πηγή με καλή ποιότητα ? Ένα υγρό που αρέσει σε κάποιον και το θεωρεί κορυφαίο για κάποιον άλλον είναι εντελώς χάλια. Τα καλά υγρά είναι αυτά που θα δοκιμάσεις και θα σου αρέσουν σαν γεύση, δεν θα σου φέρνουν κάψιμο και θα έχουν σταθερή απόδοση. Να προτιμάς πάντα τα υγρά να είναι "καθαρά" - δηλαδή να είναι όσο πιο διάφανα γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερο έντονο άρωμα. Θα σε βοηθήσει σίγουρα να διαβάσεις μερικά reviews από τα εξειδικευμένα forums - το καλύτερο είναι αυτό: http://www.e-cigarette-forum.com αν και πλέον έχω μπόλικα επώνυμα και μη ηλεκτρονικά τσιγάρα, λόγο πολύ χαμηλής τιμής πήρα ένα ίδιο πακετάκι από focalprice χωρίς μεταφορικά και με ένα coupon code βγήκε κάπου στα 18 euro οι μπαταρίες επίσης είναι στο ίδιο μέγεθος με της "κανονικές" και είναι με το νέο κουμπάκι (λευκό led και πιο βολικό, όσοι έχετε πιάσει πχ nobacco giant καταλαβαίνετε ποιες λέω) το πακετάκι βγήκε πολύ καλό. με μπαταρίες μια χαρά και ακόμα και τάπες σιλικόνης που Ελλάδα πολλοί ακόμα δίνουν τις άθλιες τις πλαστικές που ψάχνεις που πήγε το υγρό σου όσο για τα υγρά που έχει μέσα... στο σιφόνι και τέλος η joytech δίνει στη μάνα της και το πατέρα της και δεν πουλάει μόνο ως OVALE http://www.joyetech....ibutors/dis.php http://www.joyetech....ut/business.php όπως βλέπεις στο πρώτο link από Ελλάδα είναι και οι hlektroniko-tsigaro.com www.ecig.gr www.freesmoking.gr www.joyetech-greece.com και στο δεύτερο link φυσικά η nobacco Ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει... Ένα χρόνο πριν η Ovale είχε την αποκλειστικότητα στην πώληση προϊόντων Joyetech στην Ευρώπη...
kmarios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ για το link. έχεις κάτι υπόψιν για αγορά από ebay ή κινέζους ? Στείλε πμ αν νομίζεις ότι θα θεωρηθεί διαφήμιση.
karasardelis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν εχει περασει τους ελεγχους του ΕΦΕΤ ακα επικυνδινο. Και για το κανονικο τσιγαρο πριν 100 χρονια λεγαν "καπνιζετε καπνιζετε ειναι τελειο δεν προκαλει τπτ" και μετα απο 20 χρονια ειδαν οτι προκαλει καρκινο. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι πολυ προσφατο για να δουμε τις παρανεργειες που προκαλει στον οργανισμο. Το καλυτερο ειναι να το κοψουμε. Απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο καλυτερο το κανονικο κατα τη γνωμη μου. Αν ειναι να μας σκοτωσει καλυτερα να ξερουμε τουλαχιστον απο τι θα παμε . Μπορείς επίσης να ξαπλώσεις και στις γραμμές του τραίνου.... έτσι θα ξέρεις όχι μόνο από τι θα πας, αλλά με έναν καλό υπολογισμό, σύμφωνα πάντα με την ώρα αναχώρησης της τρέχουσας αμαξοστοιχίας, θα ξέρεις και ακριβώς την ώρα που θα πας!!!! ευχαριστώ για το link. έχεις κάτι υπόψιν για αγορά από ebay ή κινέζους ? Στείλε πμ αν νομίζεις ότι θα θεωρηθεί διαφήμιση. Μην αγοράζεις υγρά από eBay ή από πηγές που δεν είναι σταθερές... αν κάποια στιγμή δεν μπορέσεις να το ξαναβρείς θα δυσκολευτείς πολύ να συνηθίσεις μια νέα γεύση. Επίσης στα μικρά μαγαζιά υπάρχει πιθανότητα να πετύχεις διαφορετική ποιότητα από παρτίδα σε παρτίδα. Εγώ επιλέγω σταθερά μία γεύση αλλά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Διάβασε το φόρουμ που σου έδωσα, πάρε μερικά δείγμα 5 με 10 μλ και βγάλε μόνος σου μια απόφαση - είναι το καλύτερο. Μην φοβάσαι τα υγρά από την κίνα... έχω δοκιμάσει και ευρωπαικά (janty, totally wicked κλπ) και τα βρήκα αίσχος. Εγώ δύο χρόνια καπνίζω κινέζικα υγρά και τα βρίσκω τέλεια... άσε η διαφορά του κόστους... μέρα με την νύχτα....
samniotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς επίσης να ξαπλώσεις και στις γραμμές του τραίνου.... έτσι θα ξέρεις όχι μόνο από τι θα πας, αλλά με έναν καλό υπολογισμό, σύμφωνα πάντα με την ώρα αναχώρησης της τρέχουσας αμαξοστοιχίας, θα ξέρεις και ακριβώς την ώρα που θα πας!!!! χαχα!!!! καλά θεικό λέμε!!! τώρα, όσον αφορά το κομμάτ σχετικά με προβλήματα και ιστορίες - βρε παιδιά, το ηλεκτρ. τσιγάρο είναι για να κόψεις το κάπνισμα, όχι να κόψεις το τσιγάρο και να κολλήσεις με το ηλεκτρονικό! ότι και να είναι τα υγρά, αν η χρήση είναι για κάνα δίμηνο μέχρι να σου φύγει ο εθισμός, τί να προλάβει να σου κάνει! Το θέμα είναι να το ΚΟΨΕΙΣ!!!!
karasardelis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 χαχα!!!! καλά θεικό λέμε!!! τώρα, όσον αφορά το κομμάτ σχετικά με προβλήματα και ιστορίες - βρε παιδιά, το ηλεκτρ. τσιγάρο είναι για να κόψεις το κάπνισμα, όχι να κόψεις το τσιγάρο και να κολλήσεις με το ηλεκτρονικό! ότι και να είναι τα υγρά, αν η χρήση είναι για κάνα δίμηνο μέχρι να σου φύγει ο εθισμός, τί να προλάβει να σου κάνει! Το θέμα είναι να το ΚΟΨΕΙΣ!!!! Εγώ πάντως καπνίζω ηλεκτρονικό 2,5 χρόνια τώρα και δεν σκοπεύω να το κόψω σύντομα... μου αρέσει και το συνεχίζω και φυσικά με τίποτα δεν ξαναγυρνάω σε αναλογικό. Περί ορέξεως....
kamui Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρονικά τσιγάρα, ούτε καν καπνίζω, αλλά ήρθε αυτό σήμερα και ίσως κάνει σε κάποιους η τιμή http://www.dealmyday.gr/575-Newsletter.html?af=44ca44508a2d3edfe348c32cb2312642&utm_source=senditnews&utm_medium=email&utm_term=sendit&utm_content=sendit&utm_campaign=senditnews 2 χ EGO-T (2 "τσιγάρα" κοινός) των 650mah 39,5€ για 3 μέρες ακόμη. Τώρα αν είναι original δεν ξέρω. Αναλυτικά: Το κουτί περιλαμβάνει : 2 μπαταρίες manual 650 mah, 2 ατμοποιητές, 1 φορτιστής USB, 1 φορτιστής 220V, 3 φίλτρα κενά, (tank), Αγγλικό prospect, Γρήγορος οδηγός χρήσης, (Ελληνικά), Πολυτελής θηκη. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2012 από kamui
nek4d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ακομη πιο φτηνα απο το μαγαζακι που μας ειχε δωσει δωρεαν τους φακους γουρουνακια, που ειπα να δω τι εχει σχετικα > με 1350 μπαταριες αντιστοιχο σετ στα 25,50 $ Link και με 1100 μπαταριες & οθονη ενσωματωμενη στα 32 $ Link εχει και πολλα αλλα μοντελα σε χαμηλες τιμες, εχω ego-T αλλα δεν εχω κατσει να δω τι ειναι τα αλλα αντιστοιχα πχ ego-F, ego-901 κλπ. Τα δε "λαδια", πιο ξεφτίλα δεν γίνεται! Τα 30ml στα 3,5 $ και τα 50ml στα 5 $ (εχει αρκετα ειδη/links, αν και τα φοβαμαι, ισως παρω 2 μικρα για δοκιμη/καβατζα) Παιδια, μια παρακληση: Καλά τα λέτε για τις συγκρίσεις με το κλασσικό τσιγάρο αλλα ας μην επεκταθουμε υπερβολικα σε αυτο το θεμα, μιας και υπαρχουν ειδικα ολοκληρα forums γι'αυτο το θεμα. Στην τελική, μιλαμε για αγγουρια με μηλα, το ηλεκτρονικο τσιγάρο δεν ειναι καπνισμα, ειναι ατμισμα. Οσο για τον ΕΟΦ, ειναι θεατρο συμφερόντων, οι ανακοινωσεις του ειναι αχρηστες και φυσικα οι καπνοβιομηχανιες θα φροντισουν να βγουν στα ΜΜΕ πολλες αρνητικες ερευνες, μιλαμε για χοντρο χρήμα. Για τη ιστορια, πολλα χρόνια πισω, μαγαζατορας ενός απο τα μεγαλύτερα μαγαζια στην Αθηνα για ειδη γυμναστικης και συμπληρωματων διατροφης, μου ειχε πει οτι εχουν συσπειρωθει όλα τα μαγαζια εναντιον του ΕΟΦ γιατι θεωρει ΟΛΑ τα συμπληρωματα διατροφής που πουλούνται εκτός φαρμακείων ως παρανομα (ασχετως τι συμβαινει στα φαρμακεια) και φυσικα εχουν στραφει στο ευρωπαικο δικαστηριο, καθως δεν νοειται να κυκλοφορουν τα ιδια προιοντα ελευθερα στην Ευρώπη και στην Ελλαδα να είναι παρανομα... Σχετικα με την προσφορα λοιπον: Ειχα παρει περισυ ego (οχι το Τ) απο επισημο αντιπροσωπο και παρα την καλη εξυπηρετηση μου ετυχαν πολλα προβληματα, 1 μπαταρια ελλατωματικη και ο ενας ατμοποιητης τα φτυσε γρηγορα κ εκτος εγγυησης (28 μερες). Πριν 10 μερες πηρα με κουπονι την ιδια ακριβως προσφορα που λεει ο φιλος kamui παραπανω (απο αλλο deal site με καταστημα στο κεντρο που δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος) στα 40 ευρω κ ολα φαινονται μια χαρα εως τωρα, η δε αποδοση των ατμοποιητων/μπαταριων, πεταει! (η προσφορα κυκλοφορει και σε αλλα deal site με τιμη 57-59 ευρω). Με αυτο το σκεπτικό, θα παραγγειλω το κινεζικο και ας ειναι οτι ειναι, στην χειροτερη ειναι τζαμπα για ανταλλακτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα