Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.dealextreme.com/p/egot-quit-smoking-usb-rechargeable-electronic-cigarettes-w-5-refills-pair-mb-flavor-111509

Εδώ το συγκεκριμένο πακέτο πωλείται από 50€-120€.

Επίσης έχει λάδι πλήρωσης με 3,5€ τα 10ml (μισή τιμή απ ότι πουλάνε εδώ!)

http://www.dealextreme.com/p/tobacco-tar-oil-for-electronic-cigarette-tobacco-taste-10ml-41464

Δημοσ.

Για το τσιγαρο δε ξερω κατα ποσο ειναι αυθεντικο EgoT παντως το λαδι δε θα το καπνιζα με τπτ(ουτε καν περιεκτικοτητα σε νικοτινη δεν αναφερει).Καλη η οικονομια αλλα οταν μιλαμε για κατι τετοιο καλο ειναι να προσεχουμε.

Δημοσ.

Δηλαδή το αυθεντικό τι παραπάνω έχει? Για το λάδι ΟΚ είναι στην κρίση του καθενός.

Τίποτε παραπάνω δεν έχει το " αυθεντικό " .Μια χαρά είναι η τιμή για το τσιγάρο από το DX !

Για τα υγρά αναπλήρωσης όμως,δεν τα εμπιστεύομαι και αν ψάξει λίγο κάποιος βρίσκει ευρωπαικά, στην ίδια αν όχι και σε καλύτερη τιμή .

Δημοσ.

Τίποτε παραπάνω δεν έχει το " αυθεντικό " .Μια χαρά είναι η τιμή για το τσιγάρο από το DX !

Για τα υγρά αναπλήρωσης όμως,δεν τα εμπιστεύομαι και αν ψάξει λίγο κάποιος βρίσκει ευρωπαικά, στην ίδια αν όχι και σε καλύτερη τιμή .

Θεωριτικα ολα ειναι θεμα μπαταριας. Αν ειναι γνησιο EGO-T ειναι τελεια η τιμη.. αν οχι καλητερα σε μια μαρκα κατώτερη αλλα γνήσιο!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία με 2 κινέζικα EgoT

Το 1ο ο ατμοποιητής ήταν για τον Π :X

το 2ο έχανε συνεχώς το υγρό και δεν έβρισκα τρόπο να το σταματήσω, επίσης ο καπνός πολλές φορές έβγαινε αρκετά καυτός και σε έκαιγε. Τα υγρά τους είναι λιωμένα σκουπίδια μακριαααααααα δεν καπνίζονται αυτά τα πράγματα παιδιά

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία με 2 κινέζικα EgoT

Το 1ο ο ατμοποιητής ήταν για τον Π :X

το 2ο έχανε συνεχώς το υγρό και δεν έβρισκα τρόπο να το σταματήσω, επίσης ο καπνός πολλές φορές έβγαινε αρκετά καυτός και σε έκαιγε. Τα υγρά τους είναι λιωμένα σκουπίδια μακριαααααααα δεν καπνίζονται αυτά τα πράγματα παιδιά

Ναι τα υγρα ειναι για πεταμα ΑΜΕΣΑ αυτο δεν το συζητάμε.. το θεμα ειναι η ποιοτητα του EGO-T.

Κατα ποσο ειναι ORIGINAL....

Δημοσ.

Στο σχόλιο απο κατω το παιδί λέει πως η μπαταρία είναι μιση ίντσα μεγαλύτερη απο την joyetech. Γενικα ειναι σχόλιο διαφωτιστικό...

Δημοσ.

Στο σχόλιο απο κατω το παιδί λέει πως η μπαταρία είναι μιση ίντσα μεγαλύτερη απο την joyetech. Γενικα ειναι σχόλιο διαφωτιστικό...

Το θεμα ειναι οτι παιζουν με 650 900 κ 1100 μπαταριες.

Αντε βρες τι ειναι τι τωρα!

Δημοσ.

Οποτε τελικα ρε παιδια τι παιζει με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που το απογορευσανε εδω για καρκινο στο πνευμονα αν καταλαβα καλα(δημιουργουντε λεει φυσαλιδες.. :-) )? Μουφα ειναι αυτα που λενε για να κερδισουν οι καπνοβιομηχανιες ? Με λιγα λογια το εχει ψαξει κανεις?

Επισης πες οτι το παιρνεις ,υγρα μετα για το συγκεκριμενο απο που παραγγελνεις?

Δημοσ.

Οποτε τελικα ρε παιδια τι παιζει με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που το απογορευσανε εδω για καρκινο στο πνευμονα αν καταλαβα καλα(δημιουργουντε λεει φυσαλιδες.. :-) )? Μουφα ειναι αυτα που λενε για να κερδισουν οι καπνοβιομηχανιες ? Με λιγα λογια το εχει ψαξει κανεις?

Επισης πες οτι το παιρνεις ,υγρα μετα για το συγκεκριμενο απο που παραγγελνεις?

Πρωτη φωρα το ακουω αυτο.. Γενικα λενε οτι ειναι καλητερο απο το τσιγαρο. Το θεμα ειναι να ειναι η συσκευη original για να κανει καλη καυση...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι παιζουν με 650 900 κ 1100 μπαταριες.

Αντε βρες τι ειναι τι τωρα!

Αν ηταν 900αρα δεν θα το έγραφαν στην περιγραφη? 650 γράφει. Φαντάσου τι ποιότητας μπαταρία είναι... Πάντως και της ovale που πηρα οι μπαταρίες σε ενα φιλο που μετρήσαμε ηταν χειροτερες απο τις joyetech που εμπορεύεται αυτός στο μαγαζί του. (τις 650 μετρήσαμε στον μετρητή)

Δημοσ.

επειδή εγώ και η γυναίκα μου το κόψαμε εδώ και 1 χρόνο (τον κλείνουμε σε 10 μέρες) αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι υγρό με νικοτίνη χρειάζεσαι για ~60 μέρες. Μετά για κάνα 2μηνο χωρίς και μετά το έχεις για 1 φορα την βδομάδα που θσ βγείς για κανά ποτάκι.

οτι και να λενε οτι κάνει, είναι προτιμοτερο αυτο για 2 μήνες παρά το βρωμοτσίγαρο για (τα δικά μου) 20 χρόνια!

Δημοσ.

Μπράβο φίλε, εγω στην εβδομάδα ειμαι... Γνωμη μου παιδιά για προσωπική χρήση μην το παίρνετε. Για έξτρα φορτιστή και μπαταρίες ίσως..

Δημοσ.

Έχω αγοράσει συνολικά σε ένα χρόνο για προσωπική χρήση και για φίλους , 7-8 σετ Ego-t από κινέζικα site ( σε τιμές από 25 - 35 ευρώ ) . Σε κανένα από αυτά δεν παρουσίασε πρόβλημα καμιά μπαταρία ... Απο DX δεν έχω πάρει (ακόμα ...) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...