Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο οτι ειπες το μονο που δουλευει οταν ανοιγεις τον υπολογιστη ειναι το ανεμιστηρι της cpu. ισχυει αυτο? το ανεμιστηρι του τροφοδοτικου δουλευει?

Δημοσ.

Όλα τα ανεμιστήρια δουλεύουν και του κουτιου και του τροφοδοτικου και του επεξεργάστη..

Δηλαδή να τα στησω όλα πάνω στο γραφείο μου ας πούμε;;;χώρις κουτί;;

Δημοσ.

λογικα θα το εχεις σκεφτει αλλα αν εχει onboard καρτα γραφικων, βαλε την οθονη και δες αν θα ανοιξει.

Δημοσ.

Δεν έχει onboard...αλλα έβγαλα την κάρτα γραφικών απο αυτο και την έβαλα σε ένα άλλο παλιό πισι που έχω και δούλευε κανονικά!!!

Άρα δεν φταίει η κάρτα!!

@Carmen:άμα το κάνω αυτο που λες πως θα ανοίξει ο υπολογιστής!!;

Δημοσ.

Θα βραχυκυκλώσεις με ένα κατσαβίδι το Power on

btw Και εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν έδινε κανένα ίχνος ζωής και ότι δεν δούλευαν φουρφούρια

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι αν ηταν μητρικη δεν θα δουλευε το ανεμιστηρι της cpu. εκτος και αν παιρνει ρευμα απευθειας απο το τροφοδοτικο. γιατι συνηθως πανω στην μητρικη ειναι συνδεδεμενα.

edit

αν υπαρχει δευτερη θυρα pcie δεν δοκιμαζεις εκει την καρτα μηπως τα επαιξε η θυρα και οχι η καρτα?

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα για θύρα δεν σκέφτηκα!!!αλλα δεν νομίζω να έχει...για κοιτα την φωτό στην πρώτη σελίδα...άρα δεν έιναι μητρική εεε;;αφού δουελευει ο ανεμιστήρας της μητρικής τότε δεν είναι μητρικη εε;;εκτός και αν έχει καεί το σλοτ που είναι επάνω......που πάλι πάμε σε αλλαγή μητρικής!!!δεν το έκανα αυτο καρμεν να το λυσω...

Συνδεδεμένος στη μητρικη είναι ο ανεμιστήρας της CPU!

Δημοσ.

έχει τύχει πάαααρα πολλές φορές πρόβλημα στη μητρική και να δουλεύουν όλα τα ανεμιστήρια. Δεύτερη pci-e σίγουρα δεν έχει η μητρική σου. Speakerακι έχει η μητρική πάνω; Την μνήμη την δοκίμασες σε διαφορετικό slot;

Δημοσ.

Το pci x1 που έχει τι είναι;;δεν μπαίνει πάνω η κάρτα;;;ναι την δοκίμασα τη ραμ σε διαφορετικό σλοτ αλλα τα ίδια!!!

Speakeraki????τι εννοείς;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...