sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το έκανα...τίποτα..τα ίδια!!!τωρα;;
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν έκανες το παραπάνω βγάλε τα και όλα πάνω σε ένα πάγκο μπας και Εαν δεν που μάλλον δεν mobo
VasKag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 απο οτι ειπες το μονο που δουλευει οταν ανοιγεις τον υπολογιστη ειναι το ανεμιστηρι της cpu. ισχυει αυτο? το ανεμιστηρι του τροφοδοτικου δουλευει?
sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όλα τα ανεμιστήρια δουλεύουν και του κουτιου και του τροφοδοτικου και του επεξεργάστη.. Δηλαδή να τα στησω όλα πάνω στο γραφείο μου ας πούμε;;;χώρις κουτί;;
VasKag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αρα αυτο που σου ειπα δεν ειχε νοημα. νομιζα οτι δεν ξεκιναγε ο υπολογιστης.
sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όχι όχι απλα δεν δίνει σήμα στην οθόνη!!μεσα φαίνεται πως λειτουργούν όλα τέλεια!!!
VasKag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 λογικα θα το εχεις σκεφτει αλλα αν εχει onboard καρτα γραφικων, βαλε την οθονη και δες αν θα ανοιξει.
sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχει onboard...αλλα έβγαλα την κάρτα γραφικών απο αυτο και την έβαλα σε ένα άλλο παλιό πισι που έχω και δούλευε κανονικά!!! Άρα δεν φταίει η κάρτα!! @Carmen:άμα το κάνω αυτο που λες πως θα ανοίξει ο υπολογιστής!!;
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Θα βραχυκυκλώσεις με ένα κατσαβίδι το Power on btw Και εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν έδινε κανένα ίχνος ζωής και ότι δεν δούλευαν φουρφούρια
VasKag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εχω την εντυπωση οτι αν ηταν μητρικη δεν θα δουλευε το ανεμιστηρι της cpu. εκτος και αν παιρνει ρευμα απευθειας απο το τροφοδοτικο. γιατι συνηθως πανω στην μητρικη ειναι συνδεδεμενα. edit αν υπαρχει δευτερη θυρα pcie δεν δοκιμαζεις εκει την καρτα μηπως τα επαιξε η θυρα και οχι η καρτα?
sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πλάκα πλάκα για θύρα δεν σκέφτηκα!!!αλλα δεν νομίζω να έχει...για κοιτα την φωτό στην πρώτη σελίδα...άρα δεν έιναι μητρική εεε;;αφού δουελευει ο ανεμιστήρας της μητρικής τότε δεν είναι μητρικη εε;;εκτός και αν έχει καεί το σλοτ που είναι επάνω......που πάλι πάμε σε αλλαγή μητρικής!!!δεν το έκανα αυτο καρμεν να το λυσω... Συνδεδεμένος στη μητρικη είναι ο ανεμιστήρας της CPU!
tilbellos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 έχει τύχει πάαααρα πολλές φορές πρόβλημα στη μητρική και να δουλεύουν όλα τα ανεμιστήρια. Δεύτερη pci-e σίγουρα δεν έχει η μητρική σου. Speakerακι έχει η μητρική πάνω; Την μνήμη την δοκίμασες σε διαφορετικό slot;
sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το pci x1 που έχει τι είναι;;δεν μπαίνει πάνω η κάρτα;;;ναι την δοκίμασα τη ραμ σε διαφορετικό σλοτ αλλα τα ίδια!!! Speakeraki????τι εννοείς;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα