Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

edit: Τροφοδοτικο δοκιμασες καλο ή παλι της πλακας? :P

Φουσκομενους πυκνοτες εχει τελικα?

Βγαλε ψυκτρα απο το chipset και δες αν ειναι λιγο καπως

karmen γεμισταα? :PPP

Δημοσ.

τροφοδοτικο δοκιμασα ενα thermaltake απο το αλλο παλιο πισι που ειχα..το ποιο λειτουργει απροβληματιστα...φουσκωμενους πυκνωτες με μια γρηγορη ματια δεν εχει...την ψυκτρα μετα γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα!λογικα μητρικη δεν ειναι ομως?αφου δεν κανει και μπιπ...

Δημοσ.

Για μητρική σε βλέπω ναι. Αν έχουν συνδεθεί όλα σωστά και δεν... Δεν μένει και τίποτα άλλο να δοκιμάσεις :-(

Δημοσ.

καλα δεν με πειραζει...εγω θα τα πληρωσω!!ξαφνικα του το εκανε..μια χαρα δουλευε το πισι πριν απο μια εβδομαδα!!αυτο που ειπε ο driftingcris να το τσεκαρω με τον CPU?

Δημοσ.

καλα δεν με πειραζει...εγω θα τα πληρωσω!!ξαφνικα του το εκανε..μια χαρα δουλευε το πισι πριν απο μια εβδομαδα!!αυτο που ειπε ο driftingcris να το τσεκαρω με τον CPU?

Βασικα δεν ειπα για CPU. Ειπα για τα chipset της μητρικης. Μια αλλη πιο μητρικη ψυκτρουλα που εχει

Ε και δε κάνεις την χάρη του μικρού;

Με τρομαζεις

Δημοσ.

δοκιμασε να βγαλεις το δεξι πλαινο του κουτιου και να κουνησεις λιγο τη μητρικη προς την αντιθετη μερια. μηπως ακουμπαει τιποτα στο σασσι. μου εχει τυχει μετα απο μεταφορα κουτιου απο ενα σπιτι σε αλλο και ενω δουλευε, να μην ανοιγει. μηπως κανει τιποτα επαφη και δημιουργει σωμα. ενοοειται δοκιμαζεις αφου εχεις βαλει επεξεργαστη επανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...