karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε εσύ και αν κάνει μπιμπ βλέπουμε. Αν έχει 2 Stick δοκίμασε το ένα μετά
sir_platanight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 No beep....no Mobo??? Ένα του ενός γιγα είχε..δεν έκανε μπιπ...
driftingcris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 edit: Τροφοδοτικο δοκιμασες καλο ή παλι της πλακας? Φουσκομενους πυκνοτες εχει τελικα? Βγαλε ψυκτρα απο το chipset και δες αν ειναι λιγο καπως karmen γεμισταα? :PPP
sir_platanight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 τροφοδοτικο δοκιμασα ενα thermaltake απο το αλλο παλιο πισι που ειχα..το ποιο λειτουργει απροβληματιστα...φουσκωμενους πυκνωτες με μια γρηγορη ματια δεν εχει...την ψυκτρα μετα γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα!λογικα μητρικη δεν ειναι ομως?αφου δεν κανει και μπιπ...
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για μητρική σε βλέπω ναι. Αν έχουν συνδεθεί όλα σωστά και δεν... Δεν μένει και τίποτα άλλο να δοκιμάσεις
sir_platanight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καλα δεν με πειραζει...εγω θα τα πληρωσω!!ξαφνικα του το εκανε..μια χαρα δουλευε το πισι πριν απο μια εβδομαδα!!αυτο που ειπε ο driftingcris να το τσεκαρω με τον CPU?
sir_platanight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 εσυ πιστευεις πως μπορει να εχει θεμα ο επεξεργαστης μετα απο ολα τα συμπτωματα της μητρικης?
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν νομίζω αλλά επειδή pc και λογική δεν πάνε μαζί δεν απαντάω απόλυτα
driftingcris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καλα δεν με πειραζει...εγω θα τα πληρωσω!!ξαφνικα του το εκανε..μια χαρα δουλευε το πισι πριν απο μια εβδομαδα!!αυτο που ειπε ο driftingcris να το τσεκαρω με τον CPU? Βασικα δεν ειπα για CPU. Ειπα για τα chipset της μητρικης. Μια αλλη πιο μητρικη ψυκτρουλα που εχει Ε και δε κάνεις την χάρη του μικρού; Με τρομαζεις
sir_platanight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ε άρα καταλήγουμε ότι είναι μητρική..και το chipset να έχει πρόβλημα!!!
Thanos1972 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Βγαλε τον επεξεργαστη απο πανω και δοκιμασε βαλε τον μπροστα και δες εαν κανει μπιιιπ.εαν κανει τοτε παπαλα η μητρικη.
sir_platanight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 εαν κανει η εαν δεν κανει?εαν συμβαινει κατι τετοιο τι κανουμε μετα?
sir_platanight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μόλις έβγαλα επεξεργάστη και ραμ και δεν κάνει κανένα θόρυβο...τι κάνω τώρα;;
VasKag Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε να βγαλεις το δεξι πλαινο του κουτιου και να κουνησεις λιγο τη μητρικη προς την αντιθετη μερια. μηπως ακουμπαει τιποτα στο σασσι. μου εχει τυχει μετα απο μεταφορα κουτιου απο ενα σπιτι σε αλλο και ενω δουλευε, να μην ανοιγει. μηπως κανει τιποτα επαφη και δημιουργει σωμα. ενοοειται δοκιμαζεις αφου εχεις βαλει επεξεργαστη επανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα