Προς το περιεχόμενο

PS3 Media Sever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάει καννονικά και μετά λαγκάρει κατα κάποιο τρόπο σταματάει για λίγο, μέτα όταν ξαναξεκινάει ''πηδάει''

μπροστά με λιγα λόγια ξεκινάει απο άλλο σημείο (κάτι παρόμοιο με την βελόνα του πικ απ που ''πηδούσε''οταν βάζαμε να παιξει δίσκο βινυλίου).Το θέμα είναι πως έχω ενναλακτικά συνδεμένο το PC με την TV και αν θέλω βλέπω απροβλημάτιστα τις ταινίες μου όμως μερικές φορές λες γιατί να μην δουλεύει έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης.

Λογικά θα φταίει η σύνδεση δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ έχω το ps3 συνδεδεμένο με 20μετρο ethernet και πάει μια χαρά. Μόνο αν βάλεις την ταινία και την προχωρήσεις αρκετά μπροστά μετά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να έρθει η ταχύτητα και να σταματήσει να κολλάει. Κατά τα άλλα μία χαρά.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα φταίει η σύνδεση δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ έχω το ps3 συνδεδεμένο με 20μετρο ethernet και πάει μια χαρά. Μόνο αν βάλεις την ταινία και την προχωρήσεις αρκετά μπροστά μετά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να έρθει η ταχύτητα και να σταματήσει να κολλάει. Κατά τα άλλα μία χαρά.

Tί ταχύτητα έχεις και ποιός ο πάροχος;

Εγώ έχω 4αρα και πάροχο CYTA με την ταχύτητα γεννικότερα δεν

έχω πρόβλημα και αρχεία που κατεβάζω την πιάνω γεμάτα την 4άρα

Δημοσ.

Tί ταχύτητα έχεις και ποιός ο πάροχος;

Εγώ έχω 4αρα και πάροχο CYTA με την ταχύτητα γεννικότερα δεν

έχω πρόβλημα και αρχεία που κατεβάζω την πιάνω γεμάτα την 4άρα

Δεν έχω προσέξει τι ταχύτητα πιάνω στο streaming. Μόλις δω θα σου πω. Πάντως έχω σύνδεση forthnet!

Δημοσ.

Το στρεαμινγκ δεν εχει να κανει με την ταχυτητα παροχου σε καμια περιπτωση!!!

Εξαρταται μονο απ το ρουτερ και την επικοινωνια αυτου μεσω των συστηματων που διαμοιραζονται τα data

Αποσυνδεσε την γραμμη adsl απο το router και θα δεις οτι streaming θα εχεις κανονικα !!!

Με wifi μην προσπαθειτε να στριμαρετε...αδικος κοπος ειπαμε. μη λεμε τα ιδια

Δημοσ.

Το στρεαμινγκ δεν εχει να κανει με την ταχυτητα παροχου σε καμια περιπτωση!!!

Εξαρταται μονο απ το ρουτερ και την επικοινωνια αυτου μεσω των συστηματων που διαμοιραζονται τα data

Αποσυνδεσε την γραμμη adsl απο το router και θα δεις οτι streaming θα εχεις κανονικα !!!

Με wifi μην προσπαθειτε να στριμαρετε...αδικος κοπος ειπαμε. μη λεμε τα ιδια

Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του παρόχου? Αν ο άλλος έχει 200 kbs σύνδεση πως θα striμαρει?

Δημοσ.

Ναρουτακο βαλε το μυαλο να σκεφτει :mrgreen:

Τα data φευγουν απ τον υπολογιστη και πανε απευθειας ΠΣ3 μεσω ρουτερ

Ο παροχος δεν υπαρχει..δοκιμασε να βγαλεις τη γραμμη του τηλεφωνου απ το ρουτερ και να στριμαρεις. Θα γινει κανονικα το στριμ χωρις να εχεις ιντερνετ με τον εξω κοσμο. απλα κοβεις την εξωτερικη επικοινωνια. η εσωτερικη παραμενει

Εκει που μπορει να μεταβαλεται η ταχυτητα ειναι οταν στριμαρεις και κανεις ταυτοχρονα mass download στον υπολογιστη. γιατι το ιδιο καλωδιο χρησιμοποιειται και για upload κ download. επισης ειναι και θεμα badwith καλωδιου κ ρουτερ αν κατεβαζεις ταυτοχρονα απο ιντερνετ. σε αυτη τη περιπτωση ναι θα εχεις θεμα. αλλα και παλι ειναι πολυ σχετικο

Δημοσ.

Ναρουτακο βαλε το μυαλο να σκεφτει :mrgreen:

Τα data φευγουν απ τον υπολογιστη και πανε απευθειας ΠΣ3 μεσω ρουτερ

Ο παροχος δεν υπαρχει..δοκιμασε να βγαλεις τη γραμμη του τηλεφωνου απ το ρουτερ και να στριμαρεις. Θα γινει κανονικα το στριμ χωρις να εχεις ιντερνετ με τον εξω κοσμο. απλα κοβεις την εξωτερικη επικοινωνια. η εσωτερικη παραμενει

Εκει που μπορει να μεταβαλεται η ταχυτητα ειναι οταν στριμαρεις και κανεις ταυτοχρονα mass download στον υπολογιστη. γιατι το ιδιο καλωδιο χρησιμοποιειται και για upload κ download. επισης ειναι και θεμα badwith καλωδιου κ ρουτερ αν κατεβαζεις ταυτοχρονα απο ιντερνετ. σε αυτη τη περιπτωση ναι θα εχεις θεμα. αλλα και παλι ειναι πολυ σχετικο

Οκ κατάλαβα!

Υ.Γ Skype πότε θα μπεις? :mrgreen:

Δημοσ.

Τί ενοείς να αποσυνδέσω την γραμμή adsl φίλε μου για δώσε καμιά λεπτομέρια.

Δημοσ.

για καθαρα πειραματικους λογους το λεω... για να τονισω οτι το streaming απο πισι σε ΠΣ3 ειναι ανεξαρτητο απ την ταχυτητα που σου δινει ο παροχος για προσβαση στο inernet.

απλα οταν κανεις stream φροντισε να μη κατεβαζεις τιποτα στον υπολογιστη, ουτε να κανεις upload βεβαια.

Δημοσ.

για καθαρα πειραματικους λογους το λεω... για να τονισω οτι το streaming απο πισι σε ΠΣ3 ειναι ανεξαρτητο απ την ταχυτητα που σου δινει ο παροχος για προσβαση στο inernet.

απλα οταν κανεις stream φροντισε να μη κατεβαζεις τιποτα στον υπολογιστη, ουτε να κανεις upload βεβαια.

Εγώ τις προάλλες με download στρίμαρα το lionk king 3D 1080p χωρίς κανένα πρόβλημα. :rolleyes:

Δημοσ.

Δέν μου έίπατε ρε παιδιά naruto14 και εσύ mtzs με τί ταχύτητα είστε με 4άρα με 8άρα 24άρα για να ξέρω, εγώ όπως προανέφερα έχω 4άρα.

Εννοείται πως όταν stremaro είναι όλα κλειστά jdownloader,azureus κλπ.

Δημοσ.

Δέν μου έίπατε ρε παιδιά naruto14 και εσύ mtzs με τί ταχύτητα είστε με 4άρα με 8άρα 24άρα για να ξέρω, εγώ όπως προανέφερα έχω 4άρα.

Εννοείται πως όταν stremaro είναι όλα κλειστά jdownloader,azureus κλπ.

Εγώ ρε φίλε δεν έχω καταλάβει ακόμα. Άλλα ντάλον μου λένε εκεί στην forthnet. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μέγιστη ταχύτητα στο download είναι 1.2-1.3 mb/s.

Δημοσ.

Δοκίμασα άλλες δύο ταινίες αυτή τη φορά animation το ένα το Ice Age το καινούριο που βγήκε πρίν τα Χριστούγεννα και το Kung Fu Panda 2 και τα δύο 1080p MKV (Matroska μεταγλωτισμένα) στα Ελληνικά τα έπαιξε χωρίς καμία διακοπή,τι συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.

Δοκίμασα άλλες δύο ταινίες αυτή τη φορά animation το ένα το Ice Age το καινούριο που βγήκε πρίν τα Χριστούγεννα και το Kung Fu Panda 2 και τα δύο 1080p MKV (Matroska μεταγλωτισμένα) στα Ελληνικά τα έπαιξε χωρίς καμία διακοπή,τι συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω.

Δοκίμασε ξανά την προηγούμενη ταινία και δες αν κολλάει αυτήν την φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...