Προς το περιεχόμενο

PS3 Media Sever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κατεβάσει το παραπάνω πρόγραμμα. Έχω συνδέσει το ps3 με το laptop με ethernet αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα δεν μου βρίσκει το ps3. Ξέρει κανείς τι φταίει?

Θέλει το ps3 να είναι συνδεδεμένο με wi-fi? Είμαι άσχετος στο θέμα streaming για αυτό ρωτάω!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει να ειναι και τα 2 συδεδεμενα στο ρουτερ(εκτος κ αν γινεται με crossover καλωδιο και δεν το γνωριζω)

αν θες να δεις 720ρ η και παραπανω ταινιες ομως θα πρεπει να εχεις δυνατο wifi ωστε να μην κολλαει η ταινια!!!

Δημοσ.

πρεπει να ειναι και τα 2 συδεδεμενα στο ρουτερ(εκτος κ αν γινεται με crossover καλωδιο και δεν το γνωριζω)

αν θες να δεις 720ρ η και παραπανω ταινιες ομως θα πρεπει να εχεις δυνατο wifi ωστε να μην κολλαει η ταινια!!!

Δηλαδή μόνο με ethernet δεν γίνεται δουλειά? Γιατί με ethernet δεν θα χρειάζομαι ισχυρό σήμα.

Δημοσ.

Καλησπερα ναρουτο... ελιωσες; :rolleyes:

Με wifi ειπαμε δεν υφισταται σωστο streaming.

Συνδεεις μεσω εθερνετ το πισι κ το ΠΣ3 στο ιδιο ρουτερ.

Στις Γενικες ρυθμισεις πρεπει να επιλεξεις τον προσαρμογεα δικτυου του υπολογιστη σου αν δεν ειναι επιλεγμενος (το βρισκεις μεσα απο το devices του control panel)

Στις ρυθμισεις πλοηγησης/διαμοιρασμου θα πας κοινοχρηστοι φακελοι και θα επιλεξεις τον/τους φακελους που εχει μεσα τα εργα προς streaming.

πατα αποθηκευση και μετα επανεκινηση εξυπηρετητη. αν δεν δει το πσ3 κλεισε το προγραμμα και ξανανοιξε το. θα το δει τελικα.

Μετα για περισσοτερες streaming ρυθμισεις (αφου μαθεις τα βασικα) κοιτα εδω

http://www.avclub.gr...S3-Media-Server

http://www.insomnia...._ps3mediaserver

Δημοσ.

Καλησπερα ναρουτο... ελιωσες; :rolleyes:

Με wifi ειπαμε δεν υφισταται σωστο streaming.

Συνδεεις μεσω εθερνετ το πισι κ το ΠΣ3 στο ιδιο ρουτερ.

Στις Γενικες ρυθμισεις πρεπει να επιλεξεις τον προσαρμογεα δικτυου του υπολογιστη σου αν δεν ειναι επιλεγμενος (το βρισκεις μεσα απο το devices του control panel)

Στις ρυθμισεις πλοηγησης/διαμοιρασμου θα πας κοινοχρηστοι φακελοι και θα επιλεξεις τον/τους φακελους που εχει μεσα τα εργα προς streaming.

πατα αποθηκευση και μετα επανεκινηση εξυπηρετητη. αν δεν δει το πσ3 κλεισε το προγραμμα και ξανανοιξε το. θα το δει τελικα.

Μετα για περισσοτερες streaming ρυθμισεις (αφου μαθεις τα βασικα) κοιτα εδω

http://www.avclub.gr...S3-Media-Server

http://www.insomnia...._ps3mediaserver

Έλιωσα έλιωσα αλλά τώρα το παιχνίδι επιστρέφεται. Έφτασα μέχρι το 8 chapter :P.

Τότε δεν μπορώ να δοκιμάσω τώρα το streaming. Τέλος πάντως δεν πειράζει. :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά έχω κατεβάσει το παραπάνω πρόγραμμα. Έχω συνδέσει το ps3 με το laptop με ethernet αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα δεν μου βρίσκει το ps3. Ξέρει κανείς τι φταίει?

Θέλει το ps3 να είναι συνδεδεμένο με wi-fi? Είμαι άσχετος στο θέμα streaming για αυτό ρωτάω!

αν το βάζεις κατευθείαν νομίζω θέλει ειδικό καλώδιο (crossover νομίζω). αλλά δεν ξέρω τι παίζει από εκεί και πέρα/

εαν έχεις ρουτερ και πηγαίνει ( laptop - router - ps3)

-άνοιξε το upnp απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ.

-Να κοιτάξεις το firewall του laptop να μην μπλοκάρει το ps3mediaserver . να το βάλεις στις εξαιρέσεις δλδ. (port 5001 συνήθως)

-στο μεγάλο κυκλωμένο να διαλέξεις πως έχει συνδεθεί (etherneτ , wifi κτλ)

πχ εμένα.

bitmapix.png

Δημοσ.

αν το βάζεις κατευθείαν νομίζω θέλει ειδικό καλώδιο (crossover νομίζω). αλλά δεν ξέρω τι παίζει από εκεί και πέρα/

εαν έχεις ρουτερ και πηγαίνει ( laptop - router - ps3)

-άνοιξε το upnp απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ.

-Να κοιτάξεις το firewall του laptop να μην μπλοκάρει το ps3mediaserver . να το βάλεις στις εξαιρέσεις δλδ. (port 5001 συνήθως)

-στο μεγάλο κυκλωμένο να διαλέξεις πως έχει συνδεθεί (etherneτ , wifi κτλ)

πχ εμένα.

bitmapix.png

Ωραία ευχαριστώ θα τα κοιτάξω αυτά.

Ήθελα να ρωτήσω: Βρήκα ένα 15 μετρο καλώδιο UTP και ένα 20μετρο FPT. Ποιο πρέπει να πάρω?

Δημοσ.

Όλα καλά το σύνδεσα με το ps3 μια χαρά παίζουν οι ταινίες. Μια ερώτηση μόνο: Υπότιτλους πως παίζουμε?

Θα σε βαρεσω στο κεφαλι !!!! :confused: :mrgreen:

Τα λινκς που σου στειλα παραπανω τα διαβασες;

Πρεπει το εξωτερικο αρχειο υποτιτλων (srt, sub) να ειναι στον ιδιο φακελο και με το ιδιο ακριβως ονομα με το αρχειο avi η mkv

Απο κει και περα πρεπει να παιξεις με την κωδικοποιηση χαρακτηρων ως εξης:

Ρυθμισεις transcoding--> Μηχανες αρχειων video --> MEncoder --> ρυθμισεις υποτιτλων

Forced sub: el , κωδικοσελιδα υποτιτλων cp1253 Greek

Αν δε παιζει το 1253 δοκιμασε 1252 η ISO-8859-7 Greek

απο εκει τους ρυθμιζεις και παιζουν μια χαρα

Καμια φορα αν δε βλεπει το κλασσικο 1252 πρεπει να παιξεις με αλλες κωδικοσελιδες

Επισης τικαρισμενο η αυτοματη φορτωση srt/sub

αλλαζεις και το μεγεθος αν θες απο το μεγεθος γραμματοσειρας

Δημοσ.

επαιξες 3D ταινια μεσω PMS; υποστηριζεται κατι τετοιο;

Οι ταινίες είναι Side By Side οπότε είναι σαν να αναπαράγω 1080p mkv. Οι υπότιτλοι είναι sub και όλα αυτά αναγνωρίζονται από το PMS.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά έχω θέμα με το παίξιμο των ταινιών δοκίμασα και 1080 ανάλυση και 720 όμως μου κάνει διακοπές το έχω συνδεμένο με ethernet καλώδιο και η ταχύτητα που έχω είναι 4Μbps

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά έχω θέμα με το παίξιμο των ταινιών δοκίμασα και 1080 ανάλυση και 720 όμως μου κάνει διακοπές το έχω συνδεμένο με ethernet καλώδιο και η ταχύτητα που έχω είναι 4Μbps

Από την αρχή της ταινίας σου το κάνει?

Δημοσ.

Ξεκινάει καννονικά και μετά λαγκάρει κατα κάποιο τρόπο σταματάει για λίγο, μέτα όταν ξαναξεκινάει ''πηδάει''

μπροστά με λιγα λόγια ξεκινάει απο άλλο σημείο (κάτι παρόμοιο με την βελόνα του πικ απ που ''πηδούσε''οταν βάζαμε να παιξει δίσκο βινυλίου).Το θέμα είναι πως έχω ενναλακτικά συνδεμένο το PC με την TV και αν θέλω βλέπω απροβλημάτιστα τις ταινίες μου όμως μερικές φορές λες γιατί να μην δουλεύει έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...