Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Έλεγξε όλα τα καλώδια που συνδέουν το router όλα όμως από τον τοίχο μέχρι τον Η/Υ και καλώδια και βύσματα,κατά κανόνα τα disconect είναι από κάποια επαφή που δεν κάνει και τόσο καλή επαφή.

2.Πάρε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών του ISP σου αν έχεις το νούμερο ακόμα καλλίτερα στο τεχνικό τμήμα.Πες του ότι ο έλεγχος καλωδίων έχει γίνει.Μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα αυτοί αυτόν τον καιρό.

3.Αν δεν έφτιαξε ακόμα κάλεσε κάποιον τεχνικό να ελέγξει και αυτά που δεν μπορείς να τα ελέγξεις ο ίδιος δηλαδή καλωδιώσεις μέσα στο σπίτι αλλά και μέχρι τον διανομέα.

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, μόνο το τελευταίο διήμερο όμως... όσο αφορά εμένα το αποδίδω στον καιρό, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μέσα των παρόχων μας και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των σπιτιών μας...

Δημοσ.

ολη την ωρα τρωω disconnect απο το ιντερνετ και εχει καταντησει σπαστικο

α.γραφουμε σαν τιτλο κατι πιο περιγραφικο.

β.χαρακτηριστικα γραμμης.

γ.εχεις φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα.συναγερμος υπαρχει ?εχει φιλτρο?τι ρουτερ εχεις?

1.Έλεγξε όλα τα καλώδια που συνδέουν το router όλα όμως από τον τοίχο μέχρι τον Η/Υ και καλώδια και βύσματα,κατά κανόνα τα disconect είναι από κάποια επαφή που δεν κάνει και τόσο καλή επαφή.

2.Πάρε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών του ISP σου αν έχεις το νούμερο ακόμα καλλίτερα στο τεχνικό τμήμα.Πες του ότι ο έλεγχος καλωδίων έχει γίνει.Μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα αυτοί αυτόν τον καιρό.

3.Αν δεν έφτιαξε ακόμα κάλεσε κάποιον τεχνικό να ελέγξει και αυτά που δεν μπορείς να τα ελέγξεις ο ίδιος δηλαδή καλωδιώσεις μέσα στο σπίτι αλλά και μέχρι τον διανομέα.

1.κατα κανονα τα disconnects ειναι σε κακη ποιοτητα γραμμης.

2.Οτι προβλημα και να εχει ο Isp δεν θα εχεις disconnects.disconnects τρως αμα εχει προβλημα η καρτα(σπανια να εχει τετοιο προβλημα που να δημιουργει disconnects),να εχει προβλημα το ρουτερ η ο χαλκος ειτε στο σπιτι ειτε εξω στον οτε.

3.κατανεμητης ειναι.την καλωδιωση του σπιτιου αμα ειναι κατι απλο θα το φτιαξει.αλλιως φωναζει ηλεκτρολογο.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, μόνο το τελευταίο διήμερο όμως... όσο αφορά εμένα το αποδίδω στον καιρό, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μέσα των παρόχων μας και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των σπιτιών μας...

ο παροχος εχει ενα μηχανημα που παιζει μια χαρα και δινει 24 mbit.ο χαλκος τα χαλαει ολα.και τελευταιο και λιγοτερο καποια προβληματα στο σπιτι ειτε ελλειψη φιλτρων ειτε χαλια καλωδιωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...