Προς το περιεχόμενο

tg782 thomson Kαι ps3 nat3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μια μικρη βοηθεια θα ηθελα και εγω επειδη δεν το κατεχω και παρα πολυ :)

εχω το παραπανω ρουτερ αν και στο κατεβασμα ταινιων κλπ κλπ ειναι κομπλε στο ρς3 οταν θελω να παιξω οn line μου λεει οτι πρεπει να ειμαι nat2 και εγω ειμαι nat3 δλδ οτι πρεπει να ανοιξω τα πορτ του ρουτερ αλλα εγω δεν ξερω καθολου πως γινεται αυτο .... :( αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα :) :)

Δημοσ.

Προχωρησα κανονικα κολησα εκει που πρεπει να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο για να μπω στο μενου του ρουτερ

αν παρω στη cyta τηλ θα μου πουν τον κωδικο??

Δημοσ.

Ο administrator πρέπει να ειναι κλειδωμένος απο cyta αλλα σαν user αν μπείς δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις port forward, δεν έχεις τους κωδικούς ? Αν οχι δοκίμασε cytauser για username και password.

Δημοσ.

λοιπον μια μικρη βοηθεια θα ηθελα και εγω επειδη δεν το κατεχω και παρα πολυ :)

εχω το παραπανω ρουτερ αν και στο κατεβασμα ταινιων κλπ κλπ ειναι κομπλε στο ρς3 οταν θελω να παιξω οn line μου λεει οτι πρεπει να ειμαι nat2 και εγω ειμαι nat3 δλδ οτι πρεπει να ανοιξω τα πορτ του ρουτερ αλλα εγω δεν ξερω καθολου πως γινεται αυτο .... :( αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα :) :)

πρεπει να ανοιξεις ports για το Ps3.δεν ξερω σε ποια Ports παιζει εκτος αν τα ανοιξεις ολα απο 1-65534.

dmz το ξεχνας για αυτο το ρουτερ για να τα ανοιγες πολυ γρηγορα.

οδηγιες για Port forward στο http://portforward.c...ministrator.htm

απλα εδω σου λεει για ενα συγκεκριμενο προγραμμα.η διαδικασια ειναι ιδια απλα το μονο που αλλαζει ειναι τα ports που πρεπει να ανοιξεις.

μπορεις να βαλεις ειτε πχ port px to 4444 ειτε range ports απο 4444 εως 4445 αν ειναι συνεχομενα τα ports

εδω εχει και αλλο παραδειγμα για παιχνιδι του Ps3

http://portforward.c...oint_Strike.htm

δινεις πχ ονομα ps3 και μετα ανοιγεις ολα τα ports σε πολλαπλα rules/definitions απο κατω και μετα κανεις assign .οπως ειναι το δευτερο παραδειγμα.το πρωτο ειναι για ενα port μονο

Ακολούθησε αυτο τον οδηγό εδώ και αν κολήσεις κάπου εδώ ειμαστε

αυτο ειναι για να κλεισεις το firewall οχι για να κανεις Port forward.δεν νομιζω να παιξει το Ps3 σωστα αν δεν ανοιξεις και Ports.....δηλαδη νομιζω δεν ειναι μονο το firewall.εκτος αν nat 3 ειναι οτι ειναι ολα κλειστα.nat 2 αφου εχεις κλεισει το firewall και nat 1 που βλεπω οτι υπαρχει οταν εχεις κανει και Port forward?δεν το εχω ψαξει γιατι δεν εχω ps3.psp ειχα μονο αλλα δεν ειχα μπλεξει ποτε.το ειχα δει νομιζω και εκει αν θυμαμαι καλα αλλα δεν εκανα τιποτα.δεν με ενοιαζε.

Προχωρησα κανονικα κολησα εκει που πρεπει να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο για να μπω στο μενου του ρουτερ

αν παρω στη cyta τηλ θα μου πουν τον κωδικο??

θα σου πουν τα στοιχεια για να μπεις σαν User οχι σαν admin

Ο administrator πρέπει να ειναι κλειδωμένος απο cyta αλλα σαν user αν μπείς δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις port forward, δεν έχεις τους κωδικούς ? Αν οχι δοκίμασε cytauser για username και password.

ειναι κλειδωμενος οχι πρεπει:D.ελπιζω το Port forward να το εχουν ανοιχτο για τον User γιατι αλλιως την κατσαμε.νομιζω πως ειναι οσο θυμαμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...