stel106 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπον μια μικρη βοηθεια θα ηθελα και εγω επειδη δεν το κατεχω και παρα πολυ εχω το παραπανω ρουτερ αν και στο κατεβασμα ταινιων κλπ κλπ ειναι κομπλε στο ρς3 οταν θελω να παιξω οn line μου λεει οτι πρεπει να ειμαι nat2 και εγω ειμαι nat3 δλδ οτι πρεπει να ανοιξω τα πορτ του ρουτερ αλλα εγω δεν ξερω καθολου πως γινεται αυτο .... αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα :)
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ακολούθησε αυτο τον οδηγό εδώ και αν κολήσεις κάπου εδώ ειμαστε
stel106 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Προχωρησα κανονικα κολησα εκει που πρεπει να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο για να μπω στο μενου του ρουτερ αν παρω στη cyta τηλ θα μου πουν τον κωδικο??
SPANK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ο administrator πρέπει να ειναι κλειδωμένος απο cyta αλλα σαν user αν μπείς δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις port forward, δεν έχεις τους κωδικούς ? Αν οχι δοκίμασε cytauser για username και password.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 λοιπον μια μικρη βοηθεια θα ηθελα και εγω επειδη δεν το κατεχω και παρα πολυ εχω το παραπανω ρουτερ αν και στο κατεβασμα ταινιων κλπ κλπ ειναι κομπλε στο ρς3 οταν θελω να παιξω οn line μου λεει οτι πρεπει να ειμαι nat2 και εγω ειμαι nat3 δλδ οτι πρεπει να ανοιξω τα πορτ του ρουτερ αλλα εγω δεν ξερω καθολου πως γινεται αυτο .... αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα :) πρεπει να ανοιξεις ports για το Ps3.δεν ξερω σε ποια Ports παιζει εκτος αν τα ανοιξεις ολα απο 1-65534. dmz το ξεχνας για αυτο το ρουτερ για να τα ανοιγες πολυ γρηγορα. οδηγιες για Port forward στο http://portforward.c...ministrator.htm απλα εδω σου λεει για ενα συγκεκριμενο προγραμμα.η διαδικασια ειναι ιδια απλα το μονο που αλλαζει ειναι τα ports που πρεπει να ανοιξεις. μπορεις να βαλεις ειτε πχ port px to 4444 ειτε range ports απο 4444 εως 4445 αν ειναι συνεχομενα τα ports εδω εχει και αλλο παραδειγμα για παιχνιδι του Ps3 http://portforward.c...oint_Strike.htm δινεις πχ ονομα ps3 και μετα ανοιγεις ολα τα ports σε πολλαπλα rules/definitions απο κατω και μετα κανεις assign .οπως ειναι το δευτερο παραδειγμα.το πρωτο ειναι για ενα port μονο Ακολούθησε αυτο τον οδηγό εδώ και αν κολήσεις κάπου εδώ ειμαστε αυτο ειναι για να κλεισεις το firewall οχι για να κανεις Port forward.δεν νομιζω να παιξει το Ps3 σωστα αν δεν ανοιξεις και Ports.....δηλαδη νομιζω δεν ειναι μονο το firewall.εκτος αν nat 3 ειναι οτι ειναι ολα κλειστα.nat 2 αφου εχεις κλεισει το firewall και nat 1 που βλεπω οτι υπαρχει οταν εχεις κανει και Port forward?δεν το εχω ψαξει γιατι δεν εχω ps3.psp ειχα μονο αλλα δεν ειχα μπλεξει ποτε.το ειχα δει νομιζω και εκει αν θυμαμαι καλα αλλα δεν εκανα τιποτα.δεν με ενοιαζε. Προχωρησα κανονικα κολησα εκει που πρεπει να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο για να μπω στο μενου του ρουτερ αν παρω στη cyta τηλ θα μου πουν τον κωδικο?? θα σου πουν τα στοιχεια για να μπεις σαν User οχι σαν admin Ο administrator πρέπει να ειναι κλειδωμένος απο cyta αλλα σαν user αν μπείς δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις port forward, δεν έχεις τους κωδικούς ? Αν οχι δοκίμασε cytauser για username και password. ειναι κλειδωμενος οχι πρεπει.ελπιζω το Port forward να το εχουν ανοιχτο για τον User γιατι αλλιως την κατσαμε.νομιζω πως ειναι οσο θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα