Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σχετικα με τις επιλειπτικες κρισεις δεν γνωριζω αν σχετιζεται ο Η/Υ.

Σαφώς και όχι. Το σπέρμα έφταιγε.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όλους όσους είναι γονείς είναι αδιανόητο να φεύγει ενα παδί.Οποιο και αν είναι - απο οτι και εάν συμβεί.

Ας είναι καλά εκεί ψηλά που είναι τώρα.

Δημοσ.

Λοιπόν δε ξέρω πως σας θα φανεί αλλά παίζει να την ξέρω την κοπελιά ...

Το 2007-2010 ήμουν στο Πακιστάν (Καράτσι) εργαζόμενος ως μηχανικός σε έργο γνωστής ελληνικής εταιρείας (ενα google θα φανεί πιο έργο). Τότε ετοιμαζόμουν να κάνω αίτηση για το MBA μου και έπρεπε να δώσω για TOEFL και GMAT. Στο κέντρο που είχα πάει να κάνω αίτηση για ένα από τα δύο (νομίζω TOEFL) είχα πετύχει μια μικρή (13 ετών τότε) μαζί με την μητέρα της. Λέω δεν μπορεί να δίνει αγγλικά, είναι η μητρική της γλώσσα ... όταν ρώτησα την μικρή και την μητέρα της για πιο λόγο είχαν έρθει μου είπαν ότι έδιναν κάποια από τις πιστοποιήσεις της MS (κάπου πρέπει να έχω κάνει αναφορά στο περιστατικό στο παρελθόν στο Insomnia γιατί μου έκανε εντύπωση). Όταν τους ρώτησα περισσότερα μου είπε η μικρή "έχω σκοπό να δώσω όσες πιστοποιήσεις MS υπάρχουν).

Δε φαντάζομαι να υπάρχουν πολλές στην ηλικία αυτή.

Αν δεν πρόκειται για την κοπελιά αυτή τότε σημαίνει ότι πολλά πιτσιρίκια στο Πακιστάν έχουν τέτοια προσόντα πράγμα που πρέπει να μας απασχολεί και εμάς (αφού έχουμε σκοπό να γίνουμε Ινδία :) )

Πραγματικά κρίμα.

PS : επειδή τελείωσε την εξέταση πριν φύγω πήρε γύρω στο >90%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφώς και όχι. Το σπέρμα έφταιγε.

Ελεος ρε, εδω περα δεν ψαχνουμε για γκομενο, συζηταμε για ΙΤ θεματα..ποσο μαλλον για ενα θανατο..απλα ελεος

((Α και Midi_Miliz δε θελω να σε στεναχωρησω μαν αλλα δεν η συγκεκριμενη πιστοποιηση δεν εχει καμια σχεση με τα DOS ουτε με το μπασκετ σε εφηβικο επιπεδο, εκτος αν επαιζες επαγγελματικα και παραληλλα περασες Ιατρικη..και ναι ειναι γεγονος οτι τα Pc προκαλουν επιληψια σε ατομα που εχουν τετοια ταση))

Επεξ/σία από spacemonkey
Δημοσ.

Κρίμα και RIP για την κοπέλα που έφυγε τόσο νέα, χάσαμε ένα δυνατό* μυαλό. :-(

* Αυτό είναι το συμπέρασμα εφόσον πήρε την πιστοποίηση MCAD στην ηλικία των 9 ετών, το 2005. Αυτό πρακτικά σημαίνει 9 ετών γνώριζε .Net , C# πέρα από τις γενικότερες γνώσεις υπολογιστή. (πηγή) . Δεν ήταν αυτοδίδακτη, ο πατέρας της την πήγε σε ινστιτούτο εκμάθησης υπολογιστών σε πολύ μικρή ηλικία, όταν δηλαδή εμείς ξεκινάμε (2η?) ξένη γλώσσα. Εκει εμαθε προγραμματισμό και του πρότειναν να δώσει για την πιστοποίηση. Σε διάστημα ενός καλοκαιριού μέσα σε 4 μηνες -προφανως εντατικών μαθημάτων- έδωσε και πέρασε την πιστοποίηση. Ο πατέρας της υπηρετεί στην ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Αφρική. Το σημαντικό όμως της υπόθεσης είναι οτι το ρεκόρ της έσπασε 4 μήνες αργότερα από ένα άλλο αγοράκι από το Πακιστάν!! :shock:

Ελεος δηλαδή, όσο αυτοί τρέχουν και κυνηγιούνται στις πιστοποιήσεις, εμείς θα συνεχίσουμε να γουστάρουμε περισσότερο την Ελλαδάρα μας, το πουλμούρι μας, τα ριάλιτι, τα Συντάγματα, τον Λουκάνικο, τις τζαμπαμαγκιές μας, τη ρέκλα μας και τη φραπεδούμπα στον ήλιο. Φυσικά όσοι ασχολούνται με προγραμματισμό θα λέγονται υποτιμητικά "διανοούμενοι" και τα τουρνουά φάπας στο PS3 θα συνεχίζονται ακάθεκτα. Δε βαριέσαι μωρέ.. :X

Δημοσ.

Ωραιο post pigeon..Επιτελους μια τεκμηριωμενη αποψη χωρις προκαταληψη..Πρεπει να δεχτουμε οτι μερικα ατομα γεννιουνται με χαρισμα (η καταρα τελικα) και να μην βλεπουμε ακομα και τοσο λυπηρα θεματα απο "υποπτη" σκοπια κανωντας προσωπικες συγκρισεις..Τα παιδακια που πριν απο τα 10 ξερουν 2 γλωσσες (οχι τυπου this is a cat , αλλα σε επιπεδο πιστοποιησεων) καθως και απαιτητικα κομματια οπως .net και C# ειναι πολυ λιγα γιαυτο και ο υπερβαλον ζηλος εκ μερους του Gates..Οπως και να χει αυτο το παιδι ειχε κανει ως τα 12 οσα καποιοι ελληναρες ΙΤ που ξερω δεν εχουν κανει στη μιση ζωη τους, γιαυτο κ αξιζει full respect

Δημοσ.

Ρε μην το καίτε!

Δε χρειάζεται σε κάθε ποστ μας να γράφουμε για την κατάντια της Ελλάδας.

Όλοι την γνωρίζουμε αλλά κάπου κάπου ας την αφήνουμε απέξω μπας και ξεχαστούμε, όσο μπορούμε δλδ γιατί η τηλεόραση έχει φροντίσει...

rip στο κοριτσάκι ασχέτως πτυχίων και bill gates.

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Off-topic μηνύματα δέκα παραγράφων διαγράφονται, οι φιλοσοφικές και άλλες ανησυχίες κάθε μέλους δεν μπορούν να "πετιούνται" σε ένα άσχετο thread.

2. Η διαχείριση ούτε θα επικοινωνήσει ξεχωριστά με κάθε μέλος για να υποδείξει σεβασμό στους κανόνες ούτε θα ανεχθεί επαναδημοσίευση διαγραμμένων μηνυμάτων.

Δημοσ.

Εγώ κρατάω ένα πράγμα... Έφυγε ένα παιδί που στην ουσία δεν έζησε παιδική ηλικία. Για μένα η παιδεία ξεκινάει από το παιδί να έχει την δυνατότητα να ζήσει σαν παιδί κι όχι σαν "μεγάλος". Καλά θα είναι να αφήνουμε τα παιδιά να ζουν αυτό που οι μεγάλοι θεωρούμε "χαζομάρα και βλακεία" γιατί αν δε τα ζήσει τότε, θα τα θελήσει μεγάλος κι εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν στα 16 της είναι ακόμα η νεότερη τοτε κατάφερε κάτι στα 9 της που θα έπρεπε να γίνει στα >16 για να τα καταφέρει.

Οπότε,

IQ = > (16 / 9) * 100 = >178

BTW, ο Bill Gates είχε IQ 160.

Και εγώ δεν πήρα ποτέ πτυχίο σε αυτό που σπούδαζα, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει στα >21 μου.

Οπότε,

IQ = > (21 / +∞) * 100 = >0

Τι άλλο θα διαβάσω σ'αυτή ζωή... :rolleyes:

Δημοσ.

Να τις εναποθετουμε στο κρατος?

πίνω νερό, θα με πνίξεις...

Σε καλό σας με κάνατε και γέλασα. Δεν είχα πρόθεση να γράψω αλλά πήγαινες γυρεύοντας digeka.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...