Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εχω 2καρτες γραφικων gtx285 η μια pny και η αλλη gainward. Η διαφορα τους μονο στη μαρκα κ πουθενα αλλου. Θελωνα τιςκανω sli αλλα οταν τιςσυνδεω δεν ανοιγει ο υπολογιστης. Εχω ενα tagan 800αρι για τροφοδοσια κ για μητρικη την asus p6t deluxe. Τμηπως κανω κατι λαθος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δουλεύουν ok ξεχωριστά? λειτουργεί η 2η pci-e port? βάζεις όλες τις extra τροφοδοσίες?
Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τις βαζω ολες τις εξτρα.. δεν δοκιμασα να δω αν λειτουργει η καρτα μονη της η μια..η αλλη σιγουρα λειτουργει.. επισης μπορωνα βαλω στην pci port την κανονικη μου καρτα να δω αν λειτουργει η θυρα??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δοκίμασε και τις δυο ξεχωριστά στην μπλε pci-e και μετά κάνε το ίδιο και στην άσπρη pci-e που φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς... έτσι θεωρητικά testάρεις και τις 2 περιπτώσεις, προβλήματος θύρας και κάρτας... επίσης κάνε bios update, το 2209 είναι το latest... http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T_Deluxe/#download
Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Την ασπρη χρησιμοποιω γιατι δεν μου φτανει ο χωρος και για αλλη.. λοιπον ξεκιναω κ ξαναπανταω Λοιπον στη μπλε θυρα δουλευουν και οι 2 τους ρολοι.. για την ασπρη θυρα κανω ακριβως το ιδιο?? Δεν εχει σημασια που δεν ειναι η κυρια θυρα της καρτας??
pabou13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν νομιζω οτι θα υπαρχει προβλημα, δοκιμασε το
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μόνο στον συνδιασμό μπλε και άσπρης έχεις νομίζω 16x mode, δοκίμασε με αυτές τις 2...
Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τον συνδιασμο μπλε και ασπρης εχω.. η τριτη ειναι μια καφε νομιζω.. λοιπον δεν υπαρχει προβλημα ουτε με τις θυρες ουτε με τις καρτες.. μηπως παιζει τιποτα σε master/slave??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 όχι δεν νομίζω, όπως είπα κάνε bios update και ένα Clear CMOS
Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπον έφτιαξε και τωρα σας μιλαω απο τον υπολογιστη.. υπαρχει καποια ρυθμιση που κανω τωρα επιπλέον? ήταν μια ρύθμιση που μου είχε disable SLI και το εβαλα στο MAXIMIZE 3d PERFORMANCE και εχει και αλλη μια που λεγεται PhysX Settings Processor Και μου εχει τρεις επιλογες autoselect GTX285(1) GTX 285 (2) και CPU.. τι κανω εδω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 διάλεξε την GTX285(2)...
Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 διάλεξε την GTX285(2)... Πριν τη διαλεξω να σου πω οτι εβαλα την πανω κατω.. δλδ αυτη που ειχα την εβαλα στην εξτρα και αυτη που αγορασα την εβαλα κυρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν έχει σημασία αυτό, απλά συνήθως στη δεύτερη δεν χρησιμοποιείται στο 100% ο πυρήνας (παίζει να λέω και μλκιες) οπότε είναι καλύτερο να αναλαμβάνει αυτή αποκλειστικά το Physx...
Sapounos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν έχει σημασία αυτό, απλά συνήθως στη δεύτερη δεν χρησιμοποιείται στο 100% ο πυρήνας (παίζει να λέω και μλκιες) οπότε είναι καλύτερο να αναλαμβάνει αυτή αποκλειστικά το Physx... ναι ισχύει εχεις δικιο! το κανα!
Sapounos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Να την βαλω και Dedicated to physx?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα