suzukas_k6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πρίν 3 μήνες αγόρασα το πρώτο μου Mac Os SnowLeopard,με έπιασε τρέλα λοιπόν και απ ότι διάβαζα σε διάφορα forum πως το Os Lion είχε περισσότερα ''μπηχλιμπίδια'' απ ότι στο SnowLeopard,και έτσι ψάχνοντας σε διάφορες σελίδες του ιστότοπου(όπως συνήθιζα με τα Windows που είχα)βρήκα μία όπου με τα πολλά το κατέβασα και το΄κανα εγκατάσταση και όλα καλά...,διαπίστωσα πως δεν μου ανοίγουν διάφορα προγράμματα όπως το iTunes και μου βγάζει σφάλμα και δε μπορώ να συνδέσω το iPhone,εκτός αυτού είναι βαρή για τα γρανάζια του Mac mini που έχω... Ερωτηση:Πώς μπορώ να το ξανά επαναφέρω στην παλιά του έκδοση(SnowLeopard) για να μπορώ να ανοίγω αυτά που άγοιγα πριν και να κάνει φυσικά update προβλήματα? Ευχαριστώ για την υπομονή που διαβάσατε το ''πρόβλημα'' μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μήπως χρησιμοποιείς Time Machine; Αυτόματο backup σε κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 To Lion για να δουλέψει σωστά θέλει clean install.Εγώ δεν κατάλαβα που βρήκες το Lion.Δεν το αγόρασες από το App Store?(23 ευρώ κάνει αν θυμάμαι καλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πρίν 3 μήνες αγόρασα το πρώτο μου Mac Os SnowLeopard,με έπιασε τρέλα λοιπόν και απ ότι διάβαζα σε διάφορα forum πως το Os Lion είχε περισσότερα ''μπηχλιμπίδια'' απ ότι στο SnowLeopard,και έτσι ψάχνοντας σε διάφορες σελίδες του ιστότοπου(όπως συνήθιζα με τα Windows που είχα)βρήκα μία όπου με τα πολλά το κατέβασα και το΄κανα εγκατάσταση και όλα καλά...,διαπίστωσα πως δεν μου ανοίγουν διάφορα προγράμματα όπως το iTunes και μου βγάζει σφάλμα και δε μπορώ να συνδέσω το iPhone,εκτός αυτού είναι βαρή για τα γρανάζια του Mac mini που έχω... Ερωτηση:Πώς μπορώ να το ξανά επαναφέρω στην παλιά του έκδοση(SnowLeopard) για να μπορώ να ανοίγω αυτά που άγοιγα πριν και να κάνει φυσικά update προβλήματα? Ευχαριστώ για την υπομονή που διαβάσατε το ''πρόβλημα'' μου. Έχεις πάει 10.7.2 ? Αν όχι update soon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suzukas_k6 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Όχι παιδιά δε το αγώρασα... Αυτό είναι το θέμα... Σάς ευχαριστώ πάντος,βρήκα την άκρη διαβάζοντας μερικά σχόλια περί format για Mac... Υπάρχει στο net η έκδοση Lion τζαμπατζέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου, με το ζαμπέ και ιδιαίτερα στο OS X δεν νομίζω να απεκόμισε κάποιος ωφέλη πέραν των 25 € που υποτίθεται ότι "γλίτωσε". Αν λοιπόν θέλεις ένα σωστά δομημένο μηχάνημα, αγόρασέ το για να γλιτώσεις ουκ ολίγα, ιδιαίτερα αν ασχολείσε με σοβαρές δραστηριότητες. Έχουν χαθεί ανεπιστρεπτί, αρχεία και αρχεία ... Πάντα φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εννοειται πως για 23€ το αγοραζεις αυθεντικό φιλε μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ιδίας άποψης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suzukas_k6 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχετε χίλια δίκια το ξέρω αλλά...και ντρέπομαι να σας πώ πως δέν έχω κάνει ποτέ συναλλαγή μέσο Ίντερνετ γιατί απλά δεν ξέρω και 2ο είχα windows οπότε καταλαβαίνετε γιατί δεν σκαμπάζω απ´αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχετε χίλια δίκια το ξέρω αλλά...και ντρέπομαι να σας πώ πως δέν έχω κάνει ποτέ συναλλαγή μέσο Ίντερνετ γιατί απλά δεν ξέρω και 2ο είχα windows οπότε καταλαβαίνετε γιατί δεν σκαμπάζω απ´αυτά... Μιας και είμαστε εδώ για να βοηθάμε : Για να κατεβάσεις το Lion θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στο Mac App Store ή αρχικά να δημιουργήσεις την Apple ID σου. Θα πρέπει δε να έχεις μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αν έχεις δυσκολίες με κάτι από τα παραπάνω, απλά πες το και θα σου δώσω συγκεκριμένες οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα