SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, φτιάχνω μία ιστοσελίδα όπου θα ανανεώνω τα Νέα/Άρθρα μέσω html. Δηλαδή θα υπάρχει μία σελίδα με τον τίτλο και μία μικρή περιγραφή και όταν πατάει ο άλλος πάνω θα εμφανίζει το συγκεκριμένο θέμα, που πάλι θα είναι μία html σελίδα. Αυτός ο τρόπος όμως φαντάζει κάπως δύσκολος, μήπως υπάρχει κάτι πιο αυτοποιημένο,που ίσως περιέχει και comments;
antonisid Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εσύ θέλεις κάτι δυναμικό , με HTML μόνο οι δυνατότητες που έχεις είναι αυτές μιας απλής στατικής σελίδας.Χρειάζεσαι php και μια βάση δεδομένων για να μπορείς να περνάς τα κείμενα μέσα από φόρμες - κειμενογράφους. Οπότε ή μαθαίνεις τα παραπάνω εργαλεία , ή πας σ'ένα cms όπως wordpress και Joomla και ξεμπερδεύεις.
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άρα κάποιο cms δεν γίνεται να ενσωματωθεί στην σελίδα που έχω φτιάξει ήδη σωστά; Δεν θέλω να πάω σε wordpress κτλ, γιατί δεν θα είναι σε στυλ blog, και επίσης δεν θέλω να με περιορίζει στο τι θα κάνω.
antonisid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γίνεται να ενσωματωθεί ασφαλώς,αλλά δεν είναι και ότι πιο απλό.Ουσιαστικά πρέπει να εγκαταστήσεις ένα cms στον σέρβερ και να του περάσεις με "ομαλό" τρόπο τον html Κώδικα και τον css,αλλά να δουλεύει,πρόσεξε τις συναρτήσεις που χρησιμοποιεί κάθε cms στο index.php (και όχι μόνο) για την επικοινωνία του με την βάση. Το wordpress στο επίπεδο που το θέλεις εσύ κάνει ακριβώς την δουλειά που θα κανε πχ και το Joomla,ξέχνα την έννοια του blog.Επίσης δεν υπάρχει cms που να μη σε περιορίζει στο τι θα κάνεις,με τα νερά του θα πας θέλοντας και μη,αλλά ξαναλέω για ένα απλό site με news κτλ,δε θα χεις περιορισμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα