Προς το περιεχόμενο

Remote Desktop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

Θέλω ενα software για remote desktop.

Συγκεκριμένα θέλω να εγκαταστήσω ενα πρόγραμμα στον server που θέλω να βλέπω και να εγκαταστήσω και ενα client σε εμένα και μέσω του client να συνδέομαι.

Ξέρουμε κανα τέτοιο προγραμμα?

Δημοσ.

Τι server είναι? γιατί δεν χρησιμοποιείς των Windows?

Δημοσ.

Windows Server 2003. Τον Windows δεν το εχω ψάξει καθόλου.

Κάνει για αυτό που θέλω?? Θέλω να συνδεθω σε local μηχάνημα.Απλά είναι σε άλλη αίθουσα.

Τo Teamviewer θέλει κάθε φορά που πας να συνδεθείς να πληκτρολογείς διαφορετικό password & username. Εγω θέλω να τα βάλω μια φορα και αυτα να ισχύουν.

Θέλω να είναι host-client το πρόγραμμα!! ( Ωστε να εγκαταστήσω το host στον server το client στα pc που θα μπορούν να διαχειριστουν την οθόνη του server)

• Moderators
Δημοσ.

Windows Server 2003. Τον Windows δεν το εχω ψάξει καθόλου.

Κάνει για αυτό που θέλω?? Θέλω να συνδεθω σε local μηχάνημα.Απλά είναι σε άλλη αίθουσα.

Yep,κανει.

Τo Teamviewer θέλει κάθε φορά που πας να συνδεθείς να πληκτρολογείς διαφορετικό password & username. Εγω θέλω να τα βάλω μια φορα και αυτα να ισχύουν.

Το teamviewer εχει και τη λειτουργια που ζητας. Δεν χρειαζεται να ζητας καθε φορα τον νεο κωδικο. Ριξε μια ματια στα options του.

Δημοσ.

Γίνεται στο απλό teamviewer να ορίσω ενα username - password και να μείνει έτσι??

Θα δοκιμάσω τώρα των windows ...

ΥΓ: Στο Remote Desktop των Windows βάζεις την lan ip του server?

ΥΓ2: Done!!! Ευχαριστώ παιδιά! Το έκανα με το εργαλείο των Windows!!

• Moderators
Δημοσ.

Γίνεται στο απλό teamviewer να ορίσω ενα username - password και να μείνει έτσι??

Για την ιστορια μια και εκανες την δουλεια σου με το RD των windows, yep γινεται. Unattended access

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...