tilbellos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παρακαλώ αν γίνεται να μεταφερθεί στις κάρτες γραφικών και ήχου Καλημέρα παιδιά, έστησα ένα νεο υπολογιστή που αποτελείται από: Τροφ. Corsair GS800 M/B Gigabyte GA-P67A-D3-B3 CPU Intel I7-2600K Ram Corsair Vengeance 8gb 1866mhz GPU Sapphire HD6870 Catalyst version 11.12 SSD Corsair Force 3 120gb το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω τον mozilla ή και κάποια άλλα προγράμματα πετάει κάτι pixels ροζ και πράσινα και πιστευω ότι έχει προβλημα η κάρτα γραφικών. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο, τι λέτε; Update: Ετρεξα το furmark, έφτασε 75 βαθμούς αλλα δεν έβγαλε artifacts και μετά που άνοιξα τον mozilla ούτε εκεί έβγαλε. Μόλις κρύωσε λίγο ξαναέβγαλε πάλι artifacts στον mozilla αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο. Πάνω στην πλακέτα κάτι σαν άλατα, αυτά τα έχω δει μόνο σε παλιές κάρτες, λέτε να μου έδωσαν καμία από rma αντί για καινούρια;\ Ypdate 2: Η κάρτα έχει φύγει για αντικατάσταση αλλά μου έχει μείνει η απορία τι είναι αυτά τα άλατα και αν από αυτά δείχνει οτι είναι χρησημοποιημένη
pantote Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άλατα λίγο δύσκολο να είναι, πάντως για να μας λυθεί η απορία, μπορείς να ακουμπήσεις λίγο τη γλώσσα σου και να μας πεις σίγουρα
filip123go Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Είχες στους τελευταίους driver πάνω...?
tilbellos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Είχες στους τελευταίους driver πάνω...? Ναι Catalyst version 11.12, ότι και να ήταν η κάρτα έχει φύγει με doa οπότε το θέμα μάλλον λήγει εδώ
sakis.kom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Η κάρτα έχει φύγει για αντικατάσταση αλλά μου έχει μείνει η απορία τι είναι αυτά τα άλατα και αν από αυτά δείχνει οτι είναι χρησημοποιημένη Αυτό παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα! Πήρα πριν ένα μήνα από κατάστημα μία ΑΤΙ και δεν μπορούσε να δώσει έξοδο HDMI! Την πάω στο κατάστημα και τους δούλεψε κανονικά σε δικό τους υπολογιστή. Μου έδωσαν τελικά μία άλλη και άμεσα με το που την έβαλα στον υπολογιστή, έπαιξε κανονικά το HDMI. Το ερώτημα όμως παραμένει... αυτά τα "κατάλοιπα" δείχνουν πως η κάρτα είναι χρησιμοποιημένη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα