Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελεια, βλεπω οτι γνωριζεις, απλα σου το ειπα μη πας και παρεις οτι ναναι

αφου εχεις βρει το μοντελο πρεπει να τσεκαρεις και την logicboard

εσυ εχεις κανει αυτη την επιδιωρθοση?

απλα τωρα διαβαζω σε διαφωρα φορουμ οτι το logicboard εινε κωδικοποιμενο με την μητρικη...

αρα πρεπει να το φλασαρις(δυσκολο αλλα οχι αδινατον απο οσα διαβαζω) μονο αν θα αλλαξεις το drive ολοκληρο

εγω στην περιπτοση μου θα αγωρασω μονο τα λειζερακια και το logicboard θα παραμινει το ιδιο..(δεν ξερω να τα λεω σωστα αλλα εγω αυτα καταλαβα)

αν την εχεις κανει την πατεντα πες μου αν τα λεω καλα...

Δημοσ.

ακριβως σωστα τα λες. ειναι αυτο που σου ειπα για το λεγομενο remarry process της logicboard.

Προσωπικα δε χρειαστηκε να το κανω αλλα το ειχα ψαξει τοτε το θεμα (Δεκ 2010) για ενα φατ-60 φιλου

Ηταν σε 3.50 και του το κανα downgrade σε 3.15. Μετα μεσω service mode κωδικοποιησα εκ νεου την logicboard με την μητρικη. Ειχε στο μενου του service mode της 3.15 επιλογη init BDROM. την αλλαγη στο drive την εκανε εκεινος, και μου το εφερε ετοιμο να κανω downgrade και init

Σε μεταγενεστερα firmware δεν ξερω τι παιζει, δεν το εχω βαλει σε service mode ποτε. (εστω απο περιεργεια θα το εκανα αλλα πλεον εχω KMEAW επανω και δεν θελω να παιζω με αυτο)

Αν αλλαξεις μονο laser δε ξερω αν χρειαζεται (λογικα δεν πρεπει), δεν το εχω ψαξει καθολου. αλλα πρεπει να σιγουρευτεις οπως και να εχει

Τοτε εψαχνα στο psx-scene και στο ps3hax για remarry process η logicboard remarry, και απο εκει ειχα βρει λυση αν αυτο σε βοηθησει.

Δημοσ.

Τοτε εψαχνα στο psx-scene και στο ps3hax για remarry process η logicboard remarry, και απο εκει ειχα βρει λυση αν αυτο σε βοηθησει.

ευχαριστο φιλε με σωζεις γιατι μου ξεκαθαρισες αρκετα πραγμαατα που δεν ειχα καταλαβει

το πολυ πολυ αν δεν δουλεψει θα κανει μακροβουτι απο τον 5ο

και θα ισιχασω μια και καλη.....

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγόρασε ματάκι από ebay και αλαξετο μόνος δεν είναι τίποτα.....

thanks φιλος

το εχω παρατησει λιγο γιατι εχω κολισει με forza4 στο xbox 360 αλλα μαλλον θα το παραγειλω

τωρα αυτες τις μερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...