Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ειχα ξαναποσταρει με το ιδιο θεμα αλλα νομιζα οτι ειχα εγιηση και μου ειχαν πει καπια παιδια να το στιλω στην sony.

τελικα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η εγιηση εινε μονο για 1 χρονο και εγω το εχω κοντα 2 και πως με 120 ευρω θα μου το φτιαξουν.

Πηρα σημερα την αποφαση να το ανοιξω και να το καθαρισω απο της σκονες (μετα απο πολες ωρες με σχετικα βιδεακια στο youtube) καθαρισα και ta lens με οινοπνευμα

το ξαναεκλισα και εβαλα ενα παιχνιδι .... στην αρχη το βρηκε και πατησα να ξεκινιση αλλα μολης ξεκινισε να το φωρτονει το drive μου εκανε τα ιδια

γιρναγε για λιγο και μετα εκανε τον θωριβω που κανει οταν βγενει το dvd αλλα χωρις να το βγαζει

Αν καπιος το εχει φτιαξει σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι θα σκασω ... :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Καλυτερα να το πας για σερβις... Θα πληρωσεις 60-70 ευρω αλλα τουλαχιστον μετα θα παιζει.. Μην το χαλασεις κιολας και δεν παιζει καθολου μετα.

Δημοσ.

Καλυτερα να το πας για σερβις... Θα πληρωσεις 60-70 ευρω αλλα τουλαχιστον μετα θα παιζει.. Μην το χαλασεις κιολας και δεν παιζει καθολου μετα.

οταν λες για σερβις ενωεις αλλου και οχι στην sony

γιατι για 60-70 ευρω το σιζιταμε

αλλα για 120 που θελει η sony δεν τα δινω

Δημοσ.

μμμ η αληθεια ειναι οτι δεν το διαβασα οτι ηδη η Sony σου ειπε 120 ευρω... Πικρα... Ισως αμα ψαξεις μπορει να βρεις καποιον που να μπορει να στο φτιαξει πιο φτηνα.. αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο... Ισως καποιος απο εδω μεσα ξερει καποιον.

Δημοσ.

πατρα ειμε

android.png

ρε παιδια μια ερωτηση ακομα αν παραγιλω απο ebay το ματακι και το αλλαξω θα δουλεψει?

android.png

Δημοσ.

Στανταρ θα εχει στην πατρα καποιον να τα φτιαχνει.

Κατα τα αλλα για να κανεις επισκευη μονος σου κατσε να απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος

αν και νομιζω οτι ολοι θασου πουν να μην το κανεις.

Δημοσ.

Αφού υπάρχει νομοθεσία (διαταξεις Ν.3043/02 και διαταξεις Ν.2251/94 ) για 2 χρόνια η sony νταβατζιλίκι δίνει 1 μόνο ?

Δημοσ.

τι να σου πω αφου ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο

μαλλον νταβατζιλικι.....

και εγω περιμενα οτι θα σου δινουν κατι παραπανω αλλα...

Δημοσ.

ναι μπορεις να το αλλαξεις δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο

απλα να προσεξεις πως θα το κανεις μην γινει ζημια

Δημοσ.

ναι μπορεις να το αλλαξεις δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο

απλα να προσεξεις πως θα το κανεις μην γινει ζημια

ευχαριστω φιλε λεω να το ρισκαρω και να παρω απο ebay

απο αυτα που διαυαζω τοσες μερες πολυ λενε οτι θα δουλεψει

αλλα υπαρχουν και καπιοι που λενε οτι δεν τους πετιχε

Δημοσ.

αυτο που ειναι βασικο ειναι να βρεις τι ακριβως προβλημα ειναι και επισης ποιο drive φοραει ακριβως γιατι υπαρχουν διαφοροι τυποι drives (KES-400A, KES400AAA, KES-410)

To drive δεν ειναι plug and play στο PS3 γιατι εχει πανω την λεγομενη logic board που πρεπει να κανεις pair (remarry) στην motherboard.

Σε παλια ΦΑΤ ΠΣ3 ξερω οτι αυτο γινοταν αν εκανες downgrade το firmware σε 3.15 μεσω service mode . Μεχρι και την 3.50 γινοταν downgrade (ισχυε και σε σλιμ το downgrade) με διαφορα κολπα. Σιγουρα δεν γινεται downgrade αν εχεις 3.56 και πανω, οποτε δεν ξερω τι γινεται με τη λεγομενη remarry process στα τελευταια firmwares

Αρα αυτοι στους οποιους δεν δουλεψε πιθανον να μην ειναι συμβατη η motherboard με το drive η την logic board η δεν κανανε σωστα remarry.

Αυτο ειναι που πρεπει να ψαξεις ακριβως, δηλαδη τι μοντελο εχεις συγκεκριμενα, και το μοντελο-χαρακτηριστικα του drive σου

Δημοσ.

αυτο που ειναι βασικο ειναι να βρεις τι ακριβως προβλημα ειναι και επισης ποιο drive φοραει ακριβως γιατι υπαρχουν διαφοροι τυποι drives (KES-400A, KES400AAA, KES-410)

To drive δεν ειναι plug and play στο PS3 γιατι εχει πανω την λεγομενη logic board που πρεπει να κανεις pair (remarry) στην motherboard.

Σε παλια ΦΑΤ ΠΣ3 ξερω οτι αυτο γινοταν αν εκανες downgrade το firmware σε 3.15 μεσω service mode . Μεχρι και την 3.50 γινοταν downgrade (ισχυε και σε σλιμ το downgrade) με διαφορα κολπα. Σιγουρα δεν γινεται downgrade αν εχεις 3.56 και πανω, οποτε δεν ξερω τι γινεται με τη λεγομενη remarry process στα τελευταια firmwares

Αρα αυτοι στους οποιους δεν δουλεψε πιθανον να μην ειναι συμβατη η motherboard με το drive η την logic board η δεν κανανε σωστα remarry.

Αυτο ειναι που πρεπει να ψαξεις ακριβως, δηλαδη τι μοντελο εχεις συγκεκριμενα, και το μοντελο-χαρακτηριστικα του drive σου

εγω εχω slim και περνει αυτο kes-450 τωρα με τα AAA δεν ξερω τι πεζει αλλα θα το βρω και αυτο..

τωρα που το εχω ανοιχτο το drive βαζω ενα παιχνιδι και βλεπω οτι προσπαθει να το διαυασει με το κοκκινο λειζερ και οχι με το μπλε....

αν δεν κανω λαθος το κοκκινο εινε για απλα cd/dvd και το μπλε εινε για BlueRay.

μια δυο φορες που φορτωσε παιχνιδι ειδα οτι ανοιξε το μπλε λειζερ αλλα κολαει η μου βγαζει ερρορ..

αρα εχω συμπερανει οτι κατα 90% πρεπει να φταιει το λειζερ.

οτι απλο δβδ και να βαλω το παιζει κανονικοτατα

Δημοσ.

εγω εχω slim και περνει αυτο kes-450 τωρα με τα AAA δεν ξερω τι πεζει αλλα θα το βρω και αυτο..

τελεια, βλεπω οτι γνωριζεις, απλα σου το ειπα μη πας και παρεις οτι ναναι

αφου εχεις βρει το μοντελο πρεπει να τσεκαρεις και την logicboard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...