giorgos1966 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα.Επειδη εχω προβλημα με το MSN messenger(δεν μπορω να στειλω πανω απο 2-3 φωτο καπου) θελω να μου πειτε μεταξυ yahoo k gmail ποιο ειναι ποιο καλυτερο κ λειτουργικοτερο! Ευχαριστω.
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα που δεν μπορείς να στείλεις πάνω από 2-3φώτο το προσπερνάω Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν δοκιμάζεις και τα 2? Τσάμπα είναι εξάλλου και θα δεις ποιο από τα 2 σε βολεύει. Για μένα πχ μπορεί να είναι πιο βολικό το gmail για κάποιον άλλον το yahoo
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μήπως προσπαθείς να στείλεις τεράστιες φωτογραφίες; Μήπως το προβλημα ειναι στο πως να κάνεις upload μεγαλα αρχεία και οχι ο IM; Αν ειναι ετσι, τοτε οτι και IM να χρησιμοποιήσεις, θα εχεις το ίδιο πρόβλημα Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις οταν στέλνεις τις φωτογραφίες;
giorgos1966 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μήπως προσπαθείς να στείλεις τεράστιες φωτογραφίες; Μήπως το προβλημα ειναι στο πως να κάνεις upload μεγαλα αρχεία και οχι ο IM; Αν ειναι ετσι, τοτε οτι και IM να χρησιμοποιήσεις, θα εχεις το ίδιο πρόβλημα Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις οταν στέλνεις τις φωτογραφίες; Μαλλον ειναι μεγαλες οι φωτο σε ογκο!!Υπαρχει κανα προγραμα να τις μικραινω κ μετα να τις στελνω; gmail σίγουρα Γιατι το gmail ειναι καλυτερο;
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μαλλον ειναι μεγαλες οι φωτο σε ογκο!!Υπαρχει κανα προγραμα να τις μικραινω κ μετα να τις στελνω; Υπάρχουν διάφορα. Εγω χρησιμοποιώ το irfanview. Για να μειώσεις τον όγκο μιας εικονας αλλαξε τις διαστάσεις της και τον τυπο αρχειου. Π.χ. αν εχεις μια φωτογραφια tiff με αναλυση 3200*3200 τοτε το καλυτερο ειναι JPEG 1280*1280 Αν απο την αλλη θες να στειλεις μεγαλα αρχεια τοτε το im δεν ειναι η καλυτερη λύση. Χρειάζεσαι αλλες υπηρεσίες (π.χ. http://www.filedropper.com/'>http://www.filedropper.com/ ή http://www.filedropper.com/ ) οπου ανεβαζεις τα αρχεια και μετα στέλνεις στον παραλήπτη το Link για να τα κατεβασει. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2012 από isay
techkid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 off topic, καλό το irfanview αλλά δεν έχει custom zoom, απ' ότι ξέρω.
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αλλά δεν έχει custom zoom, απ' ότι ξέρω. Τι εννοούμε με το "custom zoom" ;
techkid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 πχ. αν θέλεις να κάνεις zoom 135% δεν έχεις αυτήν την δυνατότητα να το εισάγεις άμεσα, μπορείς βέβαια μέσα από τα options να ορίσεις έτσι το step και τελικά να το πετύχεις. Αλλά λείπει αυτή η αμεσότητα.
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 πχ. αν θέλεις να κάνεις zoom 135% δεν έχεις αυτήν την δυνατότητα να το εισάγεις άμεσα, μπορείς βέβαια μέσα από τα options να ορίσεις έτσι το step και τελικά να το πετύχεις. Αλλά λείπει αυτή η αμεσότητα. Με τόσα άλλα που μου παρέχει, μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή την λεπτομέρεια αν και προσωπικά ποτέ δεν την χρειάστηκα. Αλήθεια πότε χρειάζεσαι custom zoom; Τέλος δοκίμασε το εξής κόλπο. Ενώ εχεις ανοιχτή μια εικόνα, κράτα το CTRL και γύρνα τη ροδέλα του ποντικιού.
techkid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι το προγραμματάκι είναι super & free, δεν είμαστε αχάριστοι. Αλλά καμιά φορά χρειάζομαι κάποια ακριβέστερο zoom για να συγκρίνω με κάποια άλλα σχήματα οπότε εκεί μου είναι κατά κάποιον τρόπο απαραίτητο. Αν το κάνω με τον τρόπο που λες δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρω το ακριβές zoom που θέλω, ή θα είμαι under ή over αλλά όπως είπα μπορείς να το πετύχεις από τα settings. sorry για το off topic Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2012 από techkid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα