jpsih Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 βρισκομαι σε αναζητηση 17αριου με δυνατο επεξεργαστη (μαλλον προς i7), 4gb ram (με επεκταση ως 8 τουλαχιστον), υποστηριξη για 2 σκληρους (θα μπει ssd, ενω τα χαρακτηριστικα του αρχικου του δισκου ειναι ψιλοαδιαφορα) παιχνιδια δεν προκειται να εγκατασταθουν ενω θα χρησιμοποιηθει για αναπαραγωγη 1080p ταινιων, επομενως θελω κατι με FullHD οθονη κατα τα αλλα usb 3.0, hdmi και κατα το δυνατο καλα ηχεια (πχ JBL) κοστος κατα το δυνατον χαμηλοτερο με βαση τα παραπανω χαρακτηριστικα.. με προτιμηση σε dell αυτο που με ενδιαφερει ειναι απροσκοπτη και σφαιρατη λειτουργια firefox με παρα πολλα tabs με βαρυ περιεχομενο κατα καιρους (επομενως με δυνατη cpu, 4+gb ram και ssd νομιζω θα ειμαι κομπλε) περιμενω τις προτασεις σας.. ευχαριστω..
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αυτο μαλλον ειναι σαν να το φτιαξαν με βαση τη περιγραφη σου Η καρτα γραφικων δεν λεει πολλα αλλά ειπες δεν σκοπευεις να παιξεις παιχνιδια αρα... http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628
jpsih Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου.. περιμενω παντως και αλλες προτασεις.. (δε ξερω αν αξιζει να παω σε i5 για να ριξω το κοστος..)
ektor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου.. περιμενω παντως και αλλες προτασεις.. (δε ξερω αν αξιζει να παω σε i5 για να ριξω το κοστος..) Να περιμένεις για τους ivy bridge! Θα πέσουν οι τιμές σε SB κ θα έχεις να δεις κ τι επιλογές θα σου προσφέρουν με τους IB! Με τους ivy τι θα περιμένεις να κερδίσεις:καλύτερες επιδόσεις,πιο χαμηλές θερμοκρασίες,περισσότερη αυτονομία,2χ καλύτερη ενσωματωμένη gpu και πιθανό και έξοδο Thunderbolt!
vaggospat13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 να περιμενει μεχρι καλοκαιρι και βαλε που θα βγουν;
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλο καλοκαιρι δηλαδη Αν το θελεις τωρα εγω λεω να το παρεις τωρα. Ασε που δεν νομιζω να πεσουν και οι τιμες μιας και βλεπουμε οτι στα Ελληνικα καταστηματα οι τιμες ειναι σταθερες μεχρι να αποσυρουν το λαπτοπ
jpsih Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δε χρειαζομαι αμεσα laptop, απλα εχω μπει σε διαδικασια ψαξιματος για μελλοντικη αναβαθμιση..
ektor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 να περιμενει μεχρι καλοκαιρι και βαλε που θα βγουν; Απαντηση! δε χρειαζομαι αμεσα laptop, απλα εχω μπει σε διαδικασια ψαξιματος για μελλοντικη αναβαθμιση.. Σε θέματα τεχνολογίας η υπομονή έχει πολύ καλά αποτελέσματα!Και καλα κανεις που ξεκινησες πολυ πιο νωρις το ψαξιμο,γιατι θα εχεις χρονο να το μελετησεις καλυτερα! Αν δε βιαζεσαι οι IB ειναι πολυ καλη επενδυση και αξιζει λιγη υπομονη μεχρι το καλοκαιρι που θα κυκλοφορισουν τα πρωτα μοντελα με αυτους τους επεξεργαστες!
michalis1984 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το XPS17 είναι ακριβώς στα μέτρα σου. Τώρα το πότε θα το πάρεις και με ποιά γενιά επεξεργαστών είναι δικό σου θέμα. Εαν είναι να λέμε αχχ να περμένω τους IB που θα είναι καλύτεροι τότε όταν θα κυκλοφορήσουν οι IB γιατι να μην λέμε αχχ να περιμένω τους Haswell που θα είναι αρκετά καλύτεροι; Αυτο που θέλω να σου πω είναι πάρε το όποτε το χρειάζεσαι, με την τελευταία γενιά επεξεργαστών που κυκλοφορεί εκείνη την στιγμή. Στα μέσα Απριλίου κυκλοφορούν οι IB, λιγο μετα θα βγούν και τα πρώτα μηχανάκια με τους νέους επεξεργαστές, ενώ λίγο αργότερα θα φτάσουν και Ελλάδα. Βέβαια πρώτα θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ για 1-2 μηνές έτσι ώστε να γίνει το καθιερωμένο "beta testing" απο τους βιαστικούς αγοραστές οπόταν για IB να περιμένεις απο Αύγουστο Σεπτέμβρη.
kostas_tech Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αυτο μαλλον ειναι σαν να το φτιαξαν με βαση τη περιγραφη σου Η καρτα γραφικων δεν λεει πολλα αλλά ειπες δεν σκοπευεις να παιξεις παιχνιδια αρα... http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628 Η καλύτερη λύση πιστευώ, πληρεί τα πάντα που ζήτησε ο φίλος μας. Και η GT550m δεν είναι καθόλου άσχημη κάρτα γραφικών. Προσωπικά, νομίζω να μην περιμένεις ως τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο που θα βγούνε οι καινούριοι IB, γιατί, οι τιμές θα είναι πολύ υψηλές τον πρώτο τρίμηνο, η αυτονομία ενός i7 νομίζω είναι άνετα επαρκής, και δεν νομίζω ότι θα θέλει να παίζει κανείς παιχνίδια με ενσωματομένη GPU. Γνώμη μου είναι να παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την εποχή, όχι να περιμένεις να βγεί κάτι καινούριο μετά από 6-7 μήνες.
jtheogr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το 17" έχει και tv-tuner.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Η καλύτερη λύση πιστευώ, πληρεί τα πάντα που ζήτησε ο φίλος μας. Και η GT550m δεν είναι καθόλου άσχημη κάρτα γραφικών. Προσωπικά, νομίζω να μην περιμένεις ως τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο που θα βγούνε οι καινούριοι IB, γιατί, οι τιμές θα είναι πολύ υψηλές τον πρώτο τρίμηνο, η αυτονομία ενός i7 νομίζω είναι άνετα επαρκής, και δεν νομίζω ότι θα θέλει να παίζει κανείς παιχνίδια με ενσωματομένη GPU. Γνώμη μου είναι να παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την εποχή, όχι να περιμένεις να βγεί κάτι καινούριο μετά από 6-7 μήνες. Το καλοκαιρι δεν εχουμε μονο τους ib αλλα και τις hd7000 απο AMD κ gt600/700 απο nvidia!Oποταν στα ιδια λεφτα θα εχουν και καλυτερο cpu κ καλυτερη gpu!
kostas_tech Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το καλοκαιρι δεν εχουμε μονο τους ib αλλα και τις hd7000 απο AMD κ gt600/700 απο nvidia!Oποταν στα ιδια λεφτα θα εχουν και καλυτερο cpu κ καλυτερη gpu! Συμφωνώ και επαυξάνω, φίλε μου! Απλώς η γνώμη μου για με τέτοια περίπτωση, είναι να προχωρήσει σε κάποια αγορά με τα σημερινά δεδομένα. Σϊγουρα οι IB θα είναι δυνατότεροι και πιο οικονομικοί, αλλά εγώ θα έκανα μία τέτοια παραχώρηση.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ και επαυξάνω, φίλε μου! Απλώς η γνώμη μου για με τέτοια περίπτωση, είναι να προχωρήσει σε κάποια αγορά με τα σημερινά δεδομένα. Σϊγουρα οι IB θα είναι δυνατότεροι και πιο οικονομικοί, αλλά εγώ θα έκανα μία τέτοια παραχώρηση. Για 5-6 μηνες διαφορα(αν μιλουσαμε για χρονο+,τοτε συμφωνω μαζι σου),θα ητα EPIC FAIL να χαραμησει,τουλαχιστον καρτες γραφικων οπως τις HD7000(28nm) που σιγουρα θα εχουν αρκετη διαφορα απο τις ΗD5000/6000,σε αποδοση,θερμοκρασιες και καταναλωση!
kostas_tech Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Για 5-6 μηνες διαφορα(αν μιλουσαμε για χρονο+,τοτε συμφωνω μαζι σου),θα ητα EPIC FAIL να χαραμησει,τουλαχιστον καρτες γραφικων οπως τις HD7000(28nm) που σιγουρα θα εχουν αρκετη διαφορα απο τις ΗD5000/6000,σε αποδοση,θερμοκρασιες και καταναλωση! Για τις θερμοκρασίες και την κατανάλωση, συμφωνώ απολύτα μαζί σου αν και οι σημερινοί i7 είναι πολύ οικονομικοί. Για την απόδοση ομως θα διαφωνήσω. θα θέλει κανένας να παίζει παιχνίδια με ενσωματωμένα γραφικά? Η δουλεία αυτών των καρτών είναι το απλό σερφάρισμα, και το άνετο τρέξιμο HD αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα