Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,προσφατα αγορασα μια Gigabyte GA-990FXA-UD3(δεν την εχω βαλει ακομα) και σκεφτομαι να αγορασω καρτα ηχου επιπλεον γιατι με οσες μητρικες και αν ειχα δεν εμεινα ποτε ικανοποιημενος απο τον ηχο,οχι οτι εχω κανενα τρελο ηχοσυστημα κατι CREATIVE INSPIRE T6060 εχω!!απλα παλιοτερα θυμαμαι ειχα μια CREATIVE SOUND BLASTER 5.1 (δεν θυμαμαι ποια,φθηνη ομως) αλλα ειχε πολυ ικανοποιητικο ηχο!!απ'οταν την εδωσα σε ενα φιλο ομως και εχω τις onboard ειναι πιο χαμηλος ο ηχος και γενικα η ποιοτητα μου φαινεται πιο κακη!!και γενικα δυσκολα παιζουν και τα 5 ηχεια!συνηθως παιζουν τα 2!ισχυει κατι τετοιο?η κανω εγω κατι λαθος?

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τον ήχο της μητρικής σου.. Το ALC889 που έχει για τον ήχο η μητρική σου ειναι αρκετά συμπαθητικό chipaki. Αν εισαι ψείρας όμως και αντιπαθείς μεχρι θανάτου τις Onboard θα σου πρότεινα την ASUS Xonar DG http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522858 . Για τα χρηματα της δεν υπάρχει καλύτερη.

Δημοσ.

μια χαρα!!ειναι και φθηνη!!αρα να μην παω για κατι ακριβοτερο!!ψειρας δεν θα το ελεγα πως ειμαι απλα θα ηθελα περισσοτερη ενταση οπως ειχα με την creative και να παιζουν και τα 5 ηχεια μου!!μαλλον θα την κανω την αγορα!!να μην παω για κατι ακριβοτερο δηλαδη!!!??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...