geioannou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ανοιγμα επαφων απο το gmai σε win XP EN, το excel εμφανιζει τα ελληνικα στις επαφες με @#%. υπαρχει λυση ?
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν τα ανοίξεις με το notepad εμφανίζονται πάλι έτσι; Αν ναι υπάρχει πρόβλημα κατά το export από το gmail. Θα δοκίμαζα άλλο browser και να παίξω με γλώσσες/κωδικοποιήσεις. Αν όχι (δηλαδή δεν εμφανίζονται έτσι στο notepad) τότε κάτι τρέχει με το excel. Τι θέλεις να κάνεις όμως με τις επαφές; Απλά να τις δεις;
geioannou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 και με αλλο browser που το ανοιξα αλλα και με notepad τα ιδια μου κανει. αυτο που θελω να κανω ειναι να το στειλω σε καποιος το αρχειο να πραγματοποιησει αλλαγες και μετα να μου ξαναστειλει πισω και το ριξω μεσα στην βαση. αλλιως θα πρεπει να δει αυτος τις αλλαγες, να μου τις στειλει και να τις περασω απο το browser. 2πλες δουλειες δηλαδη. θυμαμε καποτε που πηγαιναμε καπου στην registry και αλλαξαμε κατι στις περιπτωσεις οπου μας εμφανιζε @#$%. γιαυτο και το εβαλα στην ενοτητα windown και οχι καπου αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα