Jimie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 να πω πως τσεκάρουμε πρώτα αν αντέχει ο υποδοχέας της μητρικής να δίνει ρεύμα σε δύο fans ταυτόχρονα!!! Και πώς το βλέπουμε αυτο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 από το manual της μητρικής πόσα αμπέρ δίνει το κάθε header...κ μετά κοίτα τα fans πόσο τραβάει το καθένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και αν δεν το λέει το manual ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν δε το λέει να αλλάξεις mobo Ελα ελα 2 fans είναι θα τα παλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλά 2 92ιάρια ανεμιστηράκια είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πρόβλημα με τροφοροσία ρεύματος δεν θα έχεις.Μην στείλεις όμως 2 tacho σήματα στο ίδιο pin γιατί θα τρελάνεις την μητρική. Το πιο πιθανό είναι να έχεις θέμα με το PWM control signal από το 4ο pin. Δε ξέρω , δεν έχω δοκιμάσει . Αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω τρεις 12cm Arctic cooling pwm ανεμιστήρες που ελέγχονται από το ίδιο fan header , όπως άλλωστε διαφημίζει η εταιρία. Δεν εχω ξαναδεί σε άλλη εταιρία κάτι παρόμοιο , γι' αυτό προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα