karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα ρε συ! Η γειτόνισσα φταίει για όλα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα ρε συ! Η γειτόνισσα φταίει για όλα Πάντα αυτές φταίνε BTW μια χαρά ο δίσκος. Το συστήνω
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 corsairaki Και να μην είναι καλό δύσκολα Οσο γι' αυτές: ε ναι οι κακούργες,,, ΑΥΤΕΣ φταίνε (μίλησε ο φίλος karmen τώρα ) Αντε καλό ξημέρωμα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 corsairaki Και να μην είναι καλό δύσκολα Οσο γι' αυτές: ε ναι οι κακούργες,,, ΑΥΤΕΣ φταίνε (μίλησε ο φίλος karmen τώρα ) Αντε καλό ξημέρωμα Το "αυτές" δεν πήγαινε στις γυναίκες γενικά αλλά ειδικά στις γειτόνισες! Καλή σου μέρα!
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το hybernation όμως δεν είναι πάντα όσο είναι και η μνήμη(ή ένα ποσοστό της αλλά πάντα το ίδιο);Η αυξομείωση έτσι δεν εξηγείται(να λέγαμε για pagefile ναι,να λέγαμε για recycle αποκλειστικά στον c: ναι.... ).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το hybernation όμως δεν είναι πάντα όσο είναι και η μνήμη(ή ένα ποσοστό της αλλά πάντα το ίδιο);Η αυξομείωση έτσι δεν εξηγείται(να λέγαμε για pagefile ναι,να λέγαμε για recycle αποκλειστικά στον c: ναι.... ). Όντως δεν εξηγείται φίλε elf. Eγώ πιστεύω ότι είναι το pagefile βασικά ή στη χειρότερη κάποιο bug των windows του θείου.
Frain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καποια προσωρινα αρχεια ισως απο κανενα utorent η firefox.
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Όντως δεν εξηγείται φίλε elf. Eγώ πιστεύω ότι είναι το pagefile βασικά ή στη χειρότερη κάποιο bug των windows του θείου. Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις σταθερό μέγεθος στο pagefile(βασικά δες μια να δεις τι παίζει) Πίνακα Ελέγχου->Σύστημα->Στην δεξιά λίστα Pυθμίσεις συστήματoς για πρoχωρημεvoυς-> Για πρoχωρημέvoυς->Πατάς το ρυθμίσεις κάτω από το Eπιδόσεις-> ταμπέλα Για πρoχωρημέvoυς και στο Eικovική μvημη πατάς το Αλλαγή, βάλε στο C: κανένα και όρισε σε κάποιον άλλο δίσκο την εικονική μνήμη αρχικό και μέγιστο το ίδιο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις σταθερό μέγεθος στο pagefile(βασικά δες μια να δεις τι παίζει) Πίνακα Ελέγχου->Σύστημα->Στην δεξιά λίστα Pυθμίσεις συστήματoς για πρoχωρημεvoυς-> Για πρoχωρημέvoυς->Πατάς το ρυθμίσεις κάτω από το Eπιδόσεις-> ταμπέλα Για πρoχωρημέvoυς και στο Eικovική μvημη πατάς το Αλλαγή, βάλε στο C: κανένα και όρισε σε κάποιον άλλο δίσκο την εικονική μνήμη αρχικό και μέγιστο το ίδιο. Έχω ορίσει σταθερό μέγεθος 8175MB. Προτεινόμενο μου λέει 12175 νομίζω. ΥΓ. Μήπως έχει καμιά σχέση αυτό το προγραμματάκι που ξεκινάει μαζί με τα win?
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Έχω ορίσει σταθερό μέγεθος 8175MB. Προτεινόμενο μου λέει 12175 νομίζω. ΥΓ. Μήπως έχει καμιά σχέση αυτό το προγραμματάκι που ξεκινάει μαζί με τα win? Είσαι σίγουρος για αυτά τα νούμερα;; Τα 8GB είναι τρελή υπερβολή για pagefile. Ιδίως αν έχεις τα 8GB της υπογραφής τσάμπα χώρο πιάνουν, για μένα το πολύ 1GB βάλε. To raid δεν έχει σχέση αλλά από την στιγμή που δεν έχεις raid(αν δεν έχεις) μπορείς και να το βγάλεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Είσαι σίγουρος για αυτά τα νούμερα;; Τα 8GB είναι τρελή υπερβολή για pagefile. Ιδίως αν έχεις τα 8GB της υπογραφής τσάμπα χώρο πιάνουν, για μένα το πολύ 1GB βάλε. To raid δεν έχει σχέση αλλά από την στιγμή που δεν έχεις raid(αν δεν έχεις) μπορείς και να το βγάλεις. Ορίστε οι τιμές: Όχι δεν έχω raid. Από το bios πριν στήσω win ενεργοποίησα τo ahci EDIT: Έβαλα 1024 αρχικό-τελικό στον ssd και άφησα τον άλλον χωρίς καθόλου pagefile. Σωστός?
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 EDIT: Έβαλα 1024 αρχικό-τελικό στον ssd και άφησα τον άλλον χωρίς καθόλου pagefile. Σωστός? Σωστός,παρακολούθησε κιόλα αν τυχών σου βγάλει μήνυμα για μνήμη (πολύ χλωμό) μπορείς να το ανεβάζεις σιγά-σιγά. Τον κάδο ανακύκλωσης τον έχεις στο C ;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σωστός,παρακολούθησε κιόλα αν τυχών σου βγάλει μήνυμα για μνήμη (πολύ χλωμό) μπορείς να το ανεβάζεις σιγά-σιγά. Τον κάδο ανακύκλωσης τον έχεις στο C ; Ναι, και τον έχω στο ελάχιστο επιτρεπόμενο. Επίσης τον αδειάζω συχνά. Από μνημοβόρα προγράμματα χρησιμοποιώ μόνο photoshop (το τελευταίο cs5 64 bit) αλλά ερασιτεχνικά τελείως (διορθώνω τίποτα κόκκινα μάτια, τονίζω χρώματα κτλ). Λες να μου βγάλει πρόβλημα? Με τα παιχνίδια τι γίνεται? ΕDIT: Επίσης χρησιμοποιώ το windows movie maker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα