Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Έχω τον ssd της υπογραφής μου και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ωστοσο βλέπω κάποιες αυξομειώσεις της χωρητικότητας π.χ από 17,3 ελεύθερος χώρος σε 16,5 χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα. Το κουλό είναι ότι συνήθως ανεβαίνει πάλι μόνη της. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Επίσης η εκκαθάριση δίσκου δεν μου διαγράφει ένα αρχείο περίπου 640 mb που σχετίζεται με εκδόσεις παλιότερων αρχείων κτλ. Να τονίσω ότι η επαναφορά συστήματος είναι απενεργοποιημένη. ΥΓ. Το θέμα το ανοίγω εδώ και όχι στο hw γιατί υποθέτω ότι κάτι παίζει με τα windows. Έχω τα ultimate 64bit uncle's edition και γενικά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 temporary files? something Από Browsers? Μετά από Games? Μετά απο restart τι παίζει;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 temporary files? something Από Browsers? Μετά από Games? Μετά απο restart τι παίζει; Ο φάκελος windows/temp είναι άδειος Αυτά από τους browsers που είναι καμιά 100αρια mb τα καθαρίζω με το ccleaner Games εγκαθιστώ και απεγκαθιστώ στην αποθήκη οπότε δεν νομίζω. Τα ίδια και μετά από restart. Tώρα τρέχω ένα spybot που βρήκε καμιά 400αρια temporary και βλέπουμε..
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 To guide Από τον Liopyra το έχεις κάνει έτσι; τα saves από τα games Σου που πάνε; (αν και δεν παίζει να πιάνουν τόσο χώρο)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 To guide Από τον Liopyra το έχεις κάνει έτσι; τα saves από τα games Σου που πάνε; (αν και δεν παίζει να πιάνουν τόσο χώρο) Ναι, το έκανα. Τα savegames εφόσον δεν το πειραξα πάνε στο my documents κτλ. Μήπως πάιζει κάτι με το page file? Εκεί πάει το μυαλό μου εφόσον υπάρχει αυξομείωση και όχι απλά μείωση. Π.χ. τώρα η μείωση χώρου στον c έγινε μόλις έσβησα 2 παιχνίδια από τον d (άλλος δίσκος)
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 hmmmmmmmm δε παρακολουθείς καλύτερα με το tree size τι παίζει εκεί για να είσαι σίγουρος?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για ρίξε μια ματία... Εντωμεταξύ από το μενού έναρξη χάθηκαν όλα μου τα εικονίδια μόλις το εγκατέστησα αυτό. Τι πάιζει?
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για ρίξε μια ματία... Εντωμεταξύ από το μενού έναρξη χάθηκαν όλα μου τα εικονίδια μόλις το εγκατέστησα αυτό. Τι πάιζει? Τι εννοείς;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς; Αυτό: Αυτό το hiberfile.sys 6gb είναι η επαναφορά? Αφού την απενεργοποίησα υποτίθεται...
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το Hibernation είναι εκτός αν κάνω λάθος Και ναι εγώ δε το έχω Για τα αρχεία/εικονίδια εκεί δεν ξέρω εγώ ποτέ δε τα εχω να εμφανίζονται Δοκίμασε να τα επαναφέρεις manual από το task bar-> Δεξί κλικ> properties-> Καρτέλα Start menu -> store and display recently opened programs in the Start up menu
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το Hibernation είναι εκτός αν κάνω λάθος Και ναι εγώ δε το έχω Για τα αρχεία/εικονίδια εκεί δεν ξέρω εγώ ποτέ δε τα εχω να εμφανίζονται Δοκίμασε να τα επαναφέρεις manual από το task bar-> Δεξί κλικ> properties-> Καρτέλα Start menu -> store and display recently opened programs in the Start up menu Δικιά μου βλακεία ήταν τα εικονίδια, εγώ τα έσβησα με το ccleaner. Aπλά έχω την λογική των xp ακόμα που αυτά εκεί δεν πειράζονταν Τι κάνω με το hibernation? To σβήνω χειροκίνητα σαν αρχέιο στην ψύχρα?
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Από τον οδηγό του Liopyra έπρεπε να το έχεις απενεργοποιήσει Βρε μπας και κοιτούσες καμιά γειτόνισσα και σου ξέφυγε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Από τον οδηγό του Liopyra έπρεπε να το έχεις απενεργοποιήσει Βρε μπας και κοιτούσες καμιά γειτόνισσα και σου ξέφυγε? Εδώ ήταν η μαγεία: powercfg -h off Κέρδισα 6 gb. Τώρα αν αρχίσει να μειώνεται πάλι χωρίς λόγο, βλέπουμε!
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 χεχε άρα το ξέχασες καλού κακού τσέκαρε και αυτό
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 χεχε άρα το ξέχασες καλού κακού τσέκαρε και αυτό Εντάξει ήταν αυτό. Βασικά δεν το ξέχασα, απλά μπέρδεψα το hibernation με το σημείο επαναφοράς. Να σαι καλά και πάλι κάρμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα