dimitris..k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 παιδια εχω το εξης προβλημα μολις παω να ανοιξω ενα αρχειο pdf μου βγαζει το εξης μνμ (τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το 'c:\user\δημητρης\deskop\..και το ονομα του αρχειου) δεν ξερω μηπως παιζει ρολο το οτι προσπαθησα να περασω ενα pdf αρχειο στο κινητο μου και μολις προσπαθησα να το κανω αντιγραφη στον φακελο του κινητου μου ειπε αντιγραφη της ριζας αρχειου.......ελπιζω να γνωριζει καποιος και να με βοηησει!
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 dimitris..k καλώς όρισες στο Insomnia Καταρχήν δώσε ένα πιο περιγραφικό τίτλο στο θέμα σου Εχεις βάλει πολλές τελείες στο "αντιγραφη της ριζας αρχειου......." τι ακριβώς έγινε εκεί? Το ίδιο αρχείο προσπαθείς να ανοίξεις; Ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις;
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το κλασσικό, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του (πιθανολογώ) adobe reader το δοκίμασες; Να τα ανοίξεις με άλλο πρόγραμμα pdf;
dimitris..k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπον το προβλημα εχει ως εξης.... μολις παταω να ανοιξω ενα αρχειο που βρισκεται σε μορφη pdf μου βγαζει το εξης μνμ (τα windows δεν ειναι δυνατον το 'c\user\δημητρης\deskop\....και το ονομα του αρχειου . Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι προσπαθησα να περασω ενα pdf στον φακελο του κινητου μου και οταν πηγα να το κανω αντιγραφη στο κινητο μου ελεγε αντιγραφη ριζας αρχειου!!! ελπιζω να σας βοηθησα να καταλαβετε το προβλημα μου ....
dimitris..k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 εκανα απεγκατασταση και ξανα περασα το adobe αλλα παλι τα ιδια . Οσο για το θεμα με το κινητο το ανεφερα γιατι απο τοτε ξεκινησε το προβλημα μπορει και να ειναι τυχαιο.Το μονο που εκανα ειναι να σειρω το αρχειο pdf σε φακελο του κινητου και μου ελεγε αντιγραφη ριζας αρχειου!δεν ανοιγει κανενα αρχειο pdf οχι μονο το ιδιο.Εχω windows 7 x64
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπον το προβλημα εχει ως εξης.... μολις παταω να ανοιξω ενα αρχειο που βρισκεται σε μορφη pdf μου βγαζει το εξης μνμ (τα windows δεν ειναι δυνατον το 'c\user\δημητρης\deskop\....και το ονομα του αρχειου . Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι προσπαθησα να περασω ενα pdf στον φακελο του κινητου μου και οταν πηγα να το κανω αντιγραφη στο κινητο μου ελεγε αντιγραφη ριζας αρχειου!!! ελπιζω να σας βοηθησα να καταλαβετε το προβλημα μου .... Αν δεν ανοίγει ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο αρχείο, τότε ειναι κατεστραμμένο/κακογραμμένο οποτε πρέπει να το βρεις παλι. Αν στο κάνει σε ολα τα pdf τοτε πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι κάποιο pdf reader και σου προτείνω sumatra pdf ή foxit pdf reader
dimitris..k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν ανοίγει ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο αρχείο, τότε ειναι κατεστραμμένο/κακογραμμένο οποτε πρέπει να το βρεις παλι. Αν στο κάνει σε ολα τα pdf τοτε πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι κάποιο pdf reader και σου προτείνω sumatra pdf ή foxit pdf reader ακολουθησα την συμβουλη σου και κατεβασα το sumatra και ολα οκ..το adobe φαινεται δεν με θελει!ευχαριστω για την βοηθεια σας.
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν φταίει για όλα εδώ μέσα ο alexzzz το καλύτερο παιδί!!! dimitris..k ψάχνουμε να δούμε τι έγινε το topic μας πριν ανοίξουμε το ίδιο θέμα και χρησιμοποιούμε περιγραφικούς τίτλους.
dimitris..k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ok alexzzz σορι για το ανακατωμα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα