zervinho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μου εχουν βγει τα ματια 3 μερες τωρα να βρω πως γινεται αλλα πουθενα δεν εχω βρει κατι να δουλευει η καποιο προγραμμα να κανει αυτο που υποσχεται.... θελω να μεταφερω τα video Που εχω βγαλει απο την camera του ipod μου στον υπολογιστη.. καποιος μου ειπε οτι απο iTunes δεν γινεται.. μπορει να εχει απαντηθει σε πιο παλιο θεμα η ερωτηση μου.. εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.. σε ξενα φορουμ το ιδιο.. σε ελληνικα το ιδιο.. τις φωτογραφιες μπορω και τις βρισκω.. τα βιντεο ομως δεν ξερω ππου και πως..
sistah Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δες στον φακελο που δημιουργει το iTunes οπου εχει ολη την μουσικη σου, τα apps κτλ. Αλλιως κανε την μεταφορα με το Copy Trans
georgeadams Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις Windows, κοίτα στον Windows Explorer. Εκτός από τα drives σου (C:, D: κλπ) θα δεις και το iPod Touch. Κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα δεις σε κάποιο φάκελο τις φωτογραφίες και τα video που έχεις τραβήξει. Αν έχεις Mac, άνοιξε το Image Capture ή το iPhoto ή το Aperture και κάνε import από το iPod Touch.
zervinho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις Windows, κοίτα στον Windows Explorer. Εκτός από τα drives σου (C:, D: κλπ) θα δεις και το iPod Touch. Κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα δεις σε κάποιο φάκελο τις φωτογραφίες και τα video που έχεις τραβήξει. Αν έχεις Mac, άνοιξε το Image Capture ή το iPhoto ή το Aperture και κάνε import από το iPod Touch. ετσι βγαζει μονο τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει και την πρωτη εικονα των βιντεο.. τα βιντεο δεν υπαρχουν εκει.. :/ Δες στον φακελο που δημιουργει το iTunes οπου εχει ολη την μουσικη σου, τα apps κτλ. Αλλιως κανε την μεταφορα με το Copy Trans ευχαριστω πολυ sistah.. με τον πρωτο τροπο τα βρηκα.. το copytrans αν καταλαβα καλα τα μεταφρει στο iTunes οποτε δεν το ηθελα ουτε το χρειαστηκα.. spec!
sistah Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το copy trans ειναι βολικο γιατι αν βαλεις το ipod/iphone σε αλλο pc (καποιου φιλου π.χ, μιας και μου ετυχε) και θελεις να περασεις ταινιες, μουσικη κτλ, δεν μπορεις γιατι θα εχει αλλο itunes library ID με αποτελεσμα να πρεπει πρωτα να κανεις format ολο το idevice και μετα να περασεις αυτα που θες. Το copy trans σε αφηνει να περασεις και να παρεις πραγματα, πιο απλα.
zervinho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το copy trans ειναι βολικο γιατι αν βαλεις το ipod/iphone σε αλλο pc (καποιου φιλου π.χ, μιας και μου ετυχε) και θελεις να περασεις ταινιες, μουσικη κτλ, δεν μπορεις γιατι θα εχει αλλο itunes library ID με αποτελεσμα να πρεπει πρωτα να κανεις format ολο το idevice και μετα να περασεις αυτα που θες. Το copy trans σε αφηνει να περασεις και να παρεις πραγματα, πιο απλα. μια χαρα! το δουλεψα λιγο και ειναι πολυ ομορφο! ευχαριστω και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα