>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάψω μικρά βιντεάκια σε dvdr κ να τα παίξω σε ένα DVD player που έχω(sony dolby digital 12bit/1080mhz)? Δηλαδή να βάλω καμιά 20-30αριά 5λεπτα τύπου .avi. Κ επίσης ,άμα όντως γίνεται, όταν ανοίξω το DVDplayer θα έχει μενού ή θα μ τα παίζει όλα με την σειρά? Μήπως χρειάζεται να τα μετατρέψω σε DVD μορφή για να τα αναγνωρίζει? Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Διάβασε το εγχειρίδιο θα σου λέει τι μορφές μπορεί να δει ή γράψε εδώ το μοντέλο για να ψάξουμε μαζί,αυτά που γράφεις εσύ είναι απλά κάποια στοιχεία του. Αν παίζει avi απλά τα γράφεις σαν απλά αρχεία,δεν θα βγάλει μενού από μόνο του αλλά κατά κανόνα τα DVD που παίζουν avi θα σου βγάλουν ένα δικό τους μενού όπου θα επιλέγεις ποιο αρχείο θέλεις να παίξεις,έχει να παίζει ένα μετά το άλλο και διάφορα άλλα.
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω που το έχω χωμένο αλλά για να είμαι σίγουρος, αμα τα μετατρέψω σε dvd format με ειδικό dvd converter φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα (Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι τα .avi είναι πολύ μικρότερα σε μέγεθος)?
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Έτσι,άμα τα μετατρέψεις σε dvd θα παίζουν σε όλα τα DVD player(εκτός και αν είναι από τα τόσο καλά που δεν παίζουν καθόλου τα δισκάκια αντιγραφής ) Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο δες τα free make video DVD Flick
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα links, μάλλον αυτό θα κάνω μιας κ δεν βρίσκω το manual κ θέλω να είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα