monoxromos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά γεια σας. κάνω απομακρυσμένη σύνδεση σε δίκτυο υπολογιστών με το VNC.Όμως κάθε φορά που αλλάζει η Ip στο router είτε λόγω διακοπής ρεύματος η άλλη αιτία πρέπει να ξαναβρίσκω τη νεα IP και καλά αν ειναι κάποιος στη δουλειά να μου την πει αν όμως δεν ειναι κανείς τότε κλαψτα. Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση του dyndns ειναι πολυ απλή. 12.13.14.15:6000 παράδειγμα. Επιχειρώ να βρω τρόπο για αυτόματη ανανέωση αλλα δεν γίνεται μάλλον θέλει κάποια συνδρομή ετήσια αν κατάλαβα καλά. Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε περισσότερο ,ειναι αλήθεια ότι διάβασα σε αλλα posts καλές ιδέες αλλα δεν θέλω να αλλάξω συνήθεια τωρα βρήκα καλή λύση με αυτή τη διαδικασία ακομη και τελείως αδαείς συνάδελφοι μπορουν να κάνουν απομακρυσμένη διαχείριση. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων ΥΓ Αν δεν διάλεξα τη Σώστη θεση που ανηρτησα το θέμα ενημερώστε με να το αλλάξω.
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Teamviewer και LogMe in Οριζεις και προκαθορισμένο password και εισαι άρχοντας
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σε περιπτωση που εξακολουθεις να θελεις να κανεις χρηση VNC και δεν θελεις μια απο τις 2 λυσεις του isay (οι οποιες θα δουλεψουν αψεγαδιαστα και ευκολα), πες μας τι router εχεις. Τα περισσοτερα μοντελα εχουν ενσωματωμενη λειτουργια για συνεργασια με υπηρεσιες τυπου dyndns γι αυτο ακριβως το σκοπο, για να μην ψαχνεις την ip. Το χρησιμοποιω με δωρεαν λογαριασμους χωρις προβλημα. Επισης υπαρχει και ο update client, ο οποιος την τελευταια φορα που τον δοκιμασα σε osx, δεν ζητουσε κατι παραπανω απο το password και το username του δωρεαν λογαριασμου που εχω στο site.
parsifal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Η λύση που προτείνει ο Gi0 είναι πολύ βολική, υπό την προϋπόθεση ότι ο router σου το υποστηρίζει φυσικά. Και το DynDNS, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δε ζητά συνδρομή για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Υπάρχει ένας περιορισμός όμως, αν θυμάμαι καλά: πρέπει το router σου να μην ξεπερνά τις 30 ημέρες με την ίδια IP!
monoxromos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπον ο update δεν μου αλλαζει την ip παροτι ειναι διαφορετικη μου κραταει την παλια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα