djtrelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχει ένας φίλος μου μια εφαρμογή που κανεί τα windows 7 έτσι κοιτάχτε τις εικόνες παρακάτω Αν γνωρίζει κάποιος πως λέγετε η εφαρμογή ας μου πει γιατί την ψάχνω πολύ καιρό.
filip123go Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 RainMeter λέγεται η εφαρμογή, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο...!
djtrelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 RainMeter λέγεται η εφαρμογή, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο...! Δεν μπορώ να το κάνω ολόιδιο με του φίλου μου?
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλεις να κάνεις τα windows σου έτσι και γιατί δεν ρωτάς τον φίλο σου που ήδη το έχει. Εν πάση περιπτώση: Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις