Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελησα να ανοιξω ενα αρχειο srt και εκανα ανοιγμα με...σημειωματαριο.Απο τοτε εχει αλλαξει η εμφανιση των εικονειδιον srt.Πως μπορω να τους επαναφερω στο λευκο εικονειδιο που ειχαν στην αρχη?

Δημοσ.

Ποιο λειτουργικό έχεις;

Γιατί θες να «χαλάσεις» το association; Αφου τα srt ειναι text αρχεία

Windows 7 εχω.Ηθελα να δω αν μπορω να τους μεταφρασω στα ελληνικα γιατι βρηκα μονο αγγλικους(othello 1995).Τους ανοιξα με adobe και με σημειωματαριο και τωρα το εικονειδιο ολων των υποτιτλων εχει αλλαξει απο λευκο που ηταν σε κοκκινο με το σηματακι adobe.Μπορω να κανω κατι να το ξανακανω οπως ηταν?

Δημοσ.

Γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο;Δεν σου αρέσει το εικονίδιο;

Τέλος πάντων αν επιμένεις.

Πάτα τα πλήκτρα Start(windows)+R θα ανοίξει η εκτέλεση γράψε εκεί cmd και πάτα ok,στο μαύρο παράθυρο που εμφανίζεται γράψε assoc .srt= και πάτα enter.

Δημοσ.

Γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο;Δεν σου αρέσει το εικονίδιο;

Τέλος πάντων αν επιμένεις.

Πάτα τα πλήκτρα Start(windows)+R θα ανοίξει η εκτέλεση γράψε εκεί cmd και πάτα ok,στο μαύρο παράθυρο που εμφανίζεται γράψε assoc .srt= και πάτα enter.

Μου αρεσε περισσοτερο οπως ηταν.Εκανα αυτο που λες και μου βγαζει Δεν βρεθηκε συσχετιση αρχειου για την επεκταση .srt.Kατι αλλο ?????

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ->Άνοιγμα με->Επιλογή προγράμματος και επέλεξε το σημειωματάριο, τσεκάρισε να ανοίγει πάντα με αυτό και άστο έτσι. Μια χαρά είναι το σημειωματάριο για να ανοίγουν τα srt αρχεία.

Πάντως, αν θέλεις να αφαιρέσεις την συσχέτιση δοκίμασε με το

assoc .srt="

(βάλε και ένα " στο τέλος δηλαδή).

Ένας άλλος τρόπος είναι ο εξής.

Άνοιξε το σημειωματάριο και γράψε ότι να ναι μέσα.

Σώσε και στο όνομα αρχείου γράψει test.exe.

Κάνε σε ένα αρχείο srt δεξί κλικ->Άνοιγμα με->Επιλογή προγράμματος και κάνε αναζήτηση για το test.exe, τσεκάρισε να ανοίγει πάντα με αυτό το πρόγραμμα.

Διέγραψε το test.exe και είσαι έτοιμος.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τους υποτιτλους. Δεν ξερω τι ακριβως εκανα και μου εμφανιζει ολους τους υποτιτλους ετσι <i>Ôá ðáñáêÜôù åßíáé âáóéóìÝíá

óå ìéá áëçèéíÞ éóôïñßá.</i>. Και ταινια να κατεβασω οι υποτιτλοι εχουν αυτη τη μορφη. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...